Сваляли ли са ви жени (които харесват жени)?

• 49 323
  • 321
  •   1
Отговори
# 135
Коя е тази от вас, която не е била никога сваляна от мъж в бар?

Laughing аз не съм била сваляна от мъж в бар  Joy ама изобщо не ми пука   Whistling, а иначе знаеш ли каква съм чаровница  Flutter

имах съученичка с би връзка с по-големичка семейна жена  Rolling Eyes нещо имаше проблеми после с това семейство. не живее отдавна в бг, но от друга чух, че там има мъж и дете  Heart Eyes на мен не ми е предлагала такива емоции  Laughing иначе от колеги и колежки съм получавала подмятания на купони за тройки  Laughing случвало се е да ме хванат за гърдите  Mr. Green бяхме млади и зелени

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 14:57 от торбеста мечка

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А защо на една хетеросексуална двойка или девойка ще й хрумне да ходи в свърталище на лесбийки, където често стават кървави разпри и драми между посетителките?
Най-близък в околността нон-стоп с поносима музика и нормални цени стига ли като причина?

# 137
  • София
А защо на една хетеросексуална двойка или девойка ще й хрумне да ходи в свърталище на лесбийки, където често стават кървави разпри и драми между посетителките?
Най-близък в околността нон-стоп с поносима музика и нормални цени стига ли като причина?

За мен - не. Ако Фенс-а беше бар/клуб, в който стават подобни изпълнения, нямаше да ми стъпи крачето там. Нищо, че е с нормални цени, готина музика и ми е до двора.

Но, хората сме различни.

# 138
Нямам представа, може да е било и бъзик от страна на жената. Аз казах, че е унижаващо и така се почувствах. Не съм се замисляла дали някой от компанията или дори мъжа ми не са го провокирали с някоя мимика/гримаса относно вида и ориентацията на жената.
Не съм с фриволно поведение, моят мъж е единствен в живота ми ама в този форум не може да докажеш, че нямаш сестра и не се пъна.  Grinning
Тази случка е била в присъствието на мъжа ми. Получавала съм бележка с тел и с неприлично съдържание. Едната ми беше оставена на масата в заведение на улицата посред бял ден. И това ще е проблем "ама, как, не е възможно" ами така и аз не знам как.

# 139
  • Другата България
Пак с мъжа ти? newsm78
Що да не е възможно, възможно си е.

# 140
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За мен - не. Ако Фенс-а беше бар/клуб, в който стават подобни изпълнения, нямаше да ми стъпи крачето там. Нищо, че е с нормални цени, готина музика и ми е до двора.
Явно аз не съм толкова претенциозна. Крачето ми е стъпвало във всякакъв тип заведения.

# 141
Аз съм много, ама много смотана в това отношение. Хич не разбирам кога ме свалят, та и да се случвало, не съм разбрала.
Оказа се даже, че съм си мислела, че сме на неформална родителска среща на по питие в някакъв бар, които се оказа сборен пункт на дами с предпочитания към собствения си пол. Нямаше и да разбера, ако друга родителка не ме беше светнала дни след събитието.
И те така.

# 142
  • Куциндрел
Аз съм много, ама много смотана в това отношение. Хич не разбирам кога ме свалят, та и да се случвало, не съм разбрала.
Оказа се даже, че съм си мислела, че сме на неформална родителска среща на по питие в някакъв бар, които се оказа сборен пункт на дами с предпочитания към собствения си пол. Нямаше и да разбера, ако друга родителка не ме беше светнала дни след събитието.
И те така.
hahaha hahaha hahaha
Какъв е този "неформален" клас?

# 143
  • София
Явно аз не съм толкова претенциозна. Крачето ми е стъпвало във всякакъв тип заведения.

О, и моето. Но ако на 16-26 можех да си пия водката, без да ми трепне клепача, докато от едната ми страна натаралянкан непознат кротко си повръща в пазвата, а от другата двама се налагат до кръв заради някаква кифла, сега нещата стоят по доста по-различен начин. Първо ми е спокойствието. После - всичко останало. Остарях  Sunglasses

# 144
Както споделих, два пъти са ме "сваляли" жени, но никога не е било арогантно. Оттеглих се, защото не можех да отвърна, а настояването беше някак много явно.
Права е Таис за хомосексуалността е миналото. Била е силно разпространена в следствие на много фактори.
Армиите са били формирани на този принцип. Те са воювали с години, а и е доказано, че са се биели по-добре, защитавайки любовника си. Връщайки се, са правили деца на жените си.

Аз харесвам само мъже, но имам хомосексуални приятели и по никакъв начин не ги деля от другите. Детето ми се среща с тях, общува свободно и нямам повод да не го оставя за няколко часа с тях.

# 145
Е, прекалихте. Подведох се по заглавието, споделих, било невъзможно. Казах, че моя пол не ме влече, за да ми минават през ума такива мисли......... ами не държа някой да вярва. За мен и 1 такава случка е много, защото са ми крайно неприятни независимо дали е мъж или жена.

# 146
  • София
Е, прекалихте. Подведох се по заглавието, споделих, било невъзможно. Казах, че моя пол не ме влече, за да ми минават през ума такива мисли......... ами не държа някой да вярва. За мен и 1 такава случка е много, защото са ми крайно неприятни независимо дали е мъж или жена.

Не разбирам, кой ти е крайно неприятен? Жени, които свалят жени? Мъже, които свалят жени?
Нали по-назад каза, че лесбийките не са прокажени, 'се пак.

# 147
Таис, неприятни са ми свалките насочени, към мен и от жени и от мъже. Толерантна съм, към хората, които са привлечени от техния пол. Не ги съдя и не ги категоризирам.

# 148
  • София
Ясно, разбрах. Е, има свалки, и свалки. Някои го правят отблъскващо, други - готино  Peace

# 149
Явно нападките срещу buba идват от друга тема, но дори и пресолени, случките й има голяма вероятност да са достоверни. Например аз в нейната ситуация, на мястото на приятелят мъжа й, бих преценил вида на свалката и първоизточника й.

Тук да кажем можем да различим два възможни загорели женски типа - някоя едра  мъжкарана с самоуверена мутра и арогантен тон, която иска да покаже алфа стойка; или някоя по-фина и деликатно зайче, което иска да си поиграе. Във първия случай ще се опъна и ще я разкарам, ако иска да си говорим "по мъжки", а във втория случай бих й дал благословията, със или без мое последващо участие.  Laughing Но като цяло съм останал с впечатление, че хомо-свалките са много по-настъпателни в поведението си, сякаш разсъждават "аз съм хомо и ти си хомо, хайде да си лягаме". Докато при хетеро-свалките някак си няма нищо по-обичайно от това те отрежат набързо да преориентираш приоритетите си   Laughing

Може и някой друг стереотип да има на загоряла хомо-палавница, но сега не се сещам. Смятам, че ако човек има някакви хомо-мераци, трябва да ги осъществи на младини, защото едва ли има нещо по-облъскващо от някой дърт пе*ал и женския му еквивалент. Надявам се да не ми се обиди някой за личното мненение.

Иначе партньорката ми има много женствени черти и е много easy-going, та затова ми е споделяла, че неведнъж са и правили намеци, които деликатно е отрязвала, както повечето от тук обявиха, че са правили. Май и тя е от гнусливите  Laughing или просто не и се експериментира.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт