Сваляли ли са ви жени (които харесват жени)?

• 49 280
  • 321
  •   1
Отговори
# 60

Брей, много съм респектирана, съвсем положително.
 Само като каза, че си намираш партньорки навсякъде и служебно - или след училище беше - надявам се, не става въпроси за ученичките ти, нали...

# 61
Брей, много съм респектирана, съвсем положително.
 Само като каза, че си намираш партньорки навсякъде и служебно - или след училище беше - надявам се, не става въпроси за ученичките ти, нали...
Не, разбира се. Всъщност, къде съм го казала? newsm78
С деца не се занимавам... в този смисъл (под "деца" имам предвид всеки под 30-годишна възраст). Имала съм ученички на моята възраст (включително когато бях на 20) и дори тогава спазвах дистанция. Не смесвам, понеже от опита си разбрах, че това е лоша идея. Забавно е, докато сте във връзка, в добри отношения и т.н. и като се разделите, all hell breaks loose Stop Не ми трябва тази драма. Държа да си върша работата спокойно и да нямам партньорки на работното място. Бих се чувствала задушена.
А повечето ми ученички са по-малки от сина ми... така че и дума не може да става.

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 16:59 от Tatti

# 62
  • Euskal Herria
Хетеро съм, няма и да си променя ориентацията. Досега не са ме сваляли жени, ама знам ли, може и това да стане някой ден. Тук са много толерантни към тези общества, имат си центрове, редовно участват във всички прояви на града, и то съвсем открито. Сега, по време на фиестата, имат изградени два открити бара, където наред с напитките, спретват и доста зрелищни танцови спектакли.

# 63
Да-няколко пъти и винаги ми е било чудно, защото физиката ми винаги (даже преди да родя) е била тип Ким Кардашиян  Mr. Green , а в лицето съм си съвсем обикновена  Wink Винаги съм си мислела, че такива жени харесват високи и дългокраки красавици.
Иначе съм си твърдо хетеро-просто никак не ме привличат сексуално жени  и затова не бих пробвала Peace
ММ сигурно не би се трогнал, ако ме хване с жена-даже ще се присъедини, ама няма да го огрее уви  Joy
Една бивша моя съквартирантка имаше по едно време връзка с жена и каза, че винаги ѝ е липсвало мъжкото трибуквие  Mr. Green

# 64
Вярвах, че този филм ( http://www.circlecinema.com/wp-content/uploads/2013/10/blue-is-t … -color-poster.jpg ) е поредната скучна драма, но ме остави добро впечатление. Породи някои въпроси, които ми е интересно да задам пред женска аудитория.
Сваляли ли са ви жени (които харесват жени)? Как реагирате на такива свалки? Като хетеросексуална бихте ли "ескпериментирали", ако ви допадне и обстоятелствата допускат? Ще се брои ли се за изневяра това пред мъжката ви половинка? Как би реагирал той ако разбере? Смятате ли, че сексът между жени може да бъде пълноценно изживяване или по-скоро не?

Хубаво е да се експериментира, когато му е времето, когато си млад и безотговорен, но с мярка Simple Smile Имах в обкръжението си няколко такива жени ( хихих преди 10 год. момичета), та те не свалят, както мъжете, на тях им е ясно, кога някоя мацка ще им се даде, за да усети и тази тръпка, както и много бързо разбират ще има ли продължение или не. Доста открити и земни хора са.

Да, пълноценно и приятно изживяване е!

И да, ако мислиш да кръшнеш на мъжа си с някоя секси мадама си е чиста изневяра Simple Smile Къде се беше забляла, когато беше на 20г.  Peace

Не съм чела темата, обаче  Mr. Green

# 65
  • София
Веднъж ми се случи преди доста години. С един приятел бяхме попаднали в такъв бар, аз не се усетих веднага. Беше забавно. Иначе не съм опитвала, не ме влече, въпреки че имам приятелка, с която съм се целувала и ми хареса. Всъщност преди години съм си мислила какво ли би било, но до там.

# 66
Жива да не бях, кой се подвизава в темата!
Сваляли са ме, добра позната при това, некриеща ориентацията си. Голям пич, бай дъ уей,  малко мъже са точни като нея. За съжаление съм от задръстените и не си паднах.

# 67
  • София
 Аз затова си се определям като би.  Simple Smile

# 68
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сваляли са ме жени, понякога се лаская, понякога ми е страшно неприятно. Точно както с мъжете всичко е в пряка зависимост от личността и стила на свалящия ме. Веднъж леко поддадох, но още на етап целувки и натискане осъзнах, че няма да извлека особено удоволствие от акта, и се оттеглих. Отсрещната страна го прие културно, но тя си беше точна по природа, с друга можеше и да се получи неловко.
Почти не познавам жена, която да не е разменяла целувки и докосвания с друга жена, без това да прави автоматично всички поне бисексуални. При мъжете сякаш не са така плаващи нещата и експериментите се правят с далеч по-голяма осъзнатост.

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 17:00 от Tatti

# 69
  • Nice
Сваляли са ме момичета няколко пъти и то в периоди когато момчетата никак не се интересуваха от мен  Grinning винаги ми е ставало наудобно опитвайки се да им прекратя мераците. Наистина са точни и не са нахални като много от мъжете свалячи.
Не съм имала никакви горещи еднополови преживявания, определено не ме влече в никакъв аспект Naughty Stop

# 70
  • Варна
Не.
Гнус ме е от други жени.  Mr. Green

В баните след спорта всички сме голи, а аз съм недоскив, но прилежно си нося лещите и виждам голите женски тела, с целулит, мазнинки, кърмили гърди, изобщо всичко, което аз си имам и тези голи женски тела хич на са ми приятна гледка за окото.
А като започнат да си слагат превръзките пред всички се потрисам трижди от гнус.
И женската пот ми е гнусна...

Понякога се къпят съвсем млади и стегнати, но и те са ми напълно безинтересни и отново клонящи към гнусни.

# 71
  • София
Ноарче, ми сваляй ги тия лещи в банята, защо се натоварваш излишно?  Laughing

# 72
  • 1st floor
...или иди в мъжката баня да се къпеш. Mr. Green Ще си докараш някоя депресия!

# 73
  • Варна
А моля ви Simple Smile
има гнусни мъжки шкембета и задници и предници, но има изключения слава богу.
Докато при жените, изключения няма дори и мис Варна да е.

Тонка, как ще махна лещите?
Конкуренцията трябва да се държи изкъсо  Mr. Green

# 74
  • Другата България

Докато при жените, изключения няма дори и мис Варна да е.

Е, има добре сложени жени без нищо излишно, недей така.
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт