Сваляли ли са ви жени (които харесват жени)?

• 49 287
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
А, не знам, Гери, но пък да ти кажа може и да са прави.
Анонимно проучване, допитване...
Виж и в темата колко жени си признават, че биха опитали, примерно.

# 91
  • София
Имаше такова изследване, да, преди няколко години. Ето накратко:
http://www.united-academics.org/magazine/homefeat/bisexuality-is … atural-for-women/

Ако на някой му изнася то да е ''поръчково'' от LGBT общността, моля. Лично аз, съдейки по себе си, както и по роднини и приятелки с които сме си говорили откровено по тази тема, смятам, че изследването е общо-взето вярно.

Честно казано, напрягам се, и пак не виждам къде е голямата драма ако е така. Ето аз съм по-скоро би, влюбвала съм се в жена, имала съм връзка с жена. Е, и? Тва ме прави лош гражданин ли, калпава майка на дъщеря ми, какво точно  newsm78

Има и друго нещо. В древността по принцип бисексуалността и хомосексуалността са били доста разпространени, част от живота - къде по-явна, къде по-дискретна. Т.нар. аврамистични религии ги обявяват за неморални, противоестествени, сатанински и т.н.

С други думи, евреите дебело зачеркват хомосексуалистите, после ние, християните, а накрая и мюслитата. Като папагали.

# 92
  • Другата България
За мен няма драма.

# 93

Ако на някой му изнася то да е ''поръчково'' от LGBT общността, моля.
Заповядай. Аз определено смятам. Сега  това е на мода.  Много е модерно да се обявиш за Би-разкрепостено е някак, арт и освен това политкоректно....
Пък дали си би или не си дявол знае...защото 60 % от тези 60% нямат и намерение да пробват-не им иде от вътре да пробват просто, но като идея им звучи супер интересно...

После като спре да е модерно да се обявяваш за би-ще спреш да се обявяваш.
Така функционира масата човешка..

# 94
  • София
Разсмя ме. Не мога да отговарям за другите жени, но аз не се определям като би, за да съм по-арт, по-разкрепостена и т.н. Хеле пък по-политкоректна  Crazy  Joy

На 99% съм убедена, че същото важи и за двете ми най-добри приятелки.

# 95
Разсмя ме. Не мога да отговарям за другите жени, но аз не се определям като би, за да съм по-арт, по-разкрепостена и т.н. Хеле пък по-политкоректна  Crazy  Joy

Ето- пак стигаме до познатите ми срещу познатите ти, което изключва въпросното проучване, на което  трудно може да се разчита, че е вярно.

# 96
За иконите не знам, но сегашните 40-годишни лесбийки никак не си стоят вкъщи, като гледам. Отиди в Есънс и виж за какво става дума... 60% са на по 20, останалите са пред пенсия Laughing

Това за Есънс е пълна глупост. Почти няма дами на възраст над 30 там.

Защо говорите само за Есънс? В Светулките рядко виждам под 30-годишни и въобще контингента там е доста по-широкоспектърен.

Ето- пак стигаме до познатите ми срещу познатите ти, което изключва въпросното проучване, на което  трудно може да се разчита, че е вярно.

С уточнението, Герри, че твоите познати едва ли ще тръгнат да ти споделят такива подробности, така че не си релевантна за това проучване.

И да допълня личните наблюдения в стил ЕЖК,
имала съм случай да ме сваля, току що омъжена жена, 10 години по-късно още е с мъжа си, но верността не им е сред приоритетите. Като тя и до ден днешен отстоява, че ако е била с жена това не е изневяра.

Имам и съвсем пресен случай на две приятелки, едната буквално вехне по другата, а втората небрежно се прави, че не и е ясно за какво иде реч, като междувременно се възползва максимално от останалите страни на приятелството им, удобно и е, чакам да видя докъде ще я докарат.

# 97
Сваляли са ме, някои от свалките и продължение имаха. Но не се смятам за би. Хетеро съм и не мисля, че мога да се влюбя в жена, съответно и да имам нещо по-различно с такава от забавна вечер преминала в  нощ.

# 98

С уточнението, Герри, че твоите познати едва ли ще тръгнат да ти споделят такива подробности, така че не си релевантна за това проучване.

Не знаех, че познаваш приятелките ми и какво споделят с мен. Да не подслушваш чужди разговори?

# 99
За иконите не знам, но сегашните 40-годишни лесбийки никак не си стоят вкъщи, като гледам. Отиди в Есънс и виж за какво става дума... 60% са на по 20, останалите са пред пенсия Laughing

Защо говорите само за Есънс? В Светулките рядко виждам под 30-годишни и въобще контингента там е доста по-широкоспектърен.

И да допълня личните наблюдения в стил ЕЖК,
имала съм случай да ме сваля, току що омъжена жена, 10 години по-късно още е с мъжа си, но верността не им е сред приоритетите. Като тя и до ден днешен отстоява, че ако е била с жена това не е изневяра.

Имам и съвсем пресен случай на две приятелки, едната буквално вехне по другата, а втората небрежно се прави, че не и е ясно за какво иде реч, като междувременно се възползва максимално от останалите страни на приятелството им, удобно и е, чакам да видя докъде ще я докарат.

Светулките обаче не е гей бар, хомосексуалните там са малък процент от клиентите

# 100
Много често ми се е случвало и случва. Чувствам се неприятно. Провокации от моя страна не е имало, тъй като не ме вълнуват жени, за да давам такива сигнали. Доста от тях са много нахални и не се съобразяват, когато съм със съпруга ми. Сега се замислям, че май тези жени се делят на два вида - такива, които поддържат мъжко излъчване и стил и съвсем нормално изглеждащи жени. По-често попадам на първия тип. Каква е разликата? Не бих пробвала, но съм толерантна, към хора с различна ориентация.

# 101

Светулките обаче не е гей бар, хомосексуалните там са малък процент от клиентите

Нали се разбира, че не говоря за антибиотици.  Wink
Наясно съм, както с това и как се рекламира заведението, както и какви са клиентите.
Просто съм засичала достатъчно познати физиономии вече над 35-40, именно там.  Peace

# 102
Вярвах, че този филм ( http://www.circlecinema.com/wp-content/uploads/2013/10/blue-is-t … -color-poster.jpg ) е поредната скучна драма, но ме остави добро впечатление. Породи някои въпроси, които ми е интересно да задам пред женска аудитория.
Сваляли ли са ви жени (които харесват жени)? Как реагирате на такива свалки? Като хетеросексуална бихте ли "ескпериментирали", ако ви допадне и обстоятелствата допускат? Ще се брои ли се за изневяра това пред мъжката ви половинка? Как би реагирал той ако разбере? Смятате ли, че сексът между жени може да бъде пълноценно изживяване или по-скоро не?
Сваляла ме е жена, почувствах се меко казано неприятно и се чудех как да я разкарам. Определям се като хомофобка, което ще повлияе на отговорите на другите въпроси. Дали мъж, жена, джудже, дракон - за мен все е изневяра.

# 103
Попрочетох темата  и изказването че лесбийките не ги лови спин и венерически болести ме потресе . Сори ама това е пълна глупост , нямаше как да подмина . Не са ме сваляли жени . Не би ми било приятно , нямам подобни интереси . Не ми пречат нито гейовете , нито лесбийките , нито никой с различна от моята сексуална ориентация , до момента в който започват да ми я натрапват . Всеки да си спи с който иска , но да се прокламира лесбийския секс като безопасен - е , не

# 104
  • Куциндрел
Агресивното сваляне е дразнещо независимо дали свалячът е от същия или противоположния пол.

Нали се разбира, че не говоря за антибиотици.  Wink
Наясно съм, както с това и как се рекламира заведението, както и какви са клиентите.
Просто съм засичала достатъчно познати физиономии вече над 35-40, именно там.  Peace

Не съм ходила в гей бар от поне 10 години. Така, че не ми е известно каква е модата в момента. Ако искам да се радвам на женски ласки, няма да хукна в гей бар или микс клуб. Читавите хомосексуални избягват редовното ходене в дупки.

Общи условия

Активация на акаунт