♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 466
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Дават резюме на предишната серия на Статуса. Засега ще съм тук, да видим после как ще е  ooooh!

ПП: значи Елчин и Усхан са участвали заедно в проект, разбрах, Ели  Grinning

# 76
Добър вечер !

Приятно гледане и безпроблемен нет!

Скрит текст:
Елчин на корицата на септемврийското издание

Нежност ,благодаря за новата тема!
Добре дошли на слезлите от балкона.

В последната серия Елчин беше най-накрая с много хубава прическа,особено  с Йомер навън след женската свада.
Какво  каза Ясемин на Дефне за родителите та я обиди и предизвика изгонването на Я от фирмата[/i]

Ясемин каза на Дефне ,че не са я възпитали родителите и, и че момичетата като нея трябвало да си стоят у дома .
Родителите на Дефне са я изоставили. Първо си е тръгнал баща и а после майка и  .

Добре дошли на новите момичета!   Hug Hug Hug

Шимди изчезвам ,че имам малко работа.Надявам се да успея до началото на йени епизода.

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 20:17 от лава

# 77
Лаве Hug

Да не се окаже, че тая вечер ще си хортувам сама? Laughing  Peace

# 78
Дават резюме на предишната серия на Статуса. Засега ще съм тук, да видим после как ще е  ooooh!

ПП: значи Елчин и Усхан са участвали заедно в проект, разбрах, Ели  Grinning

Да в Курт Сеит и Шура / С Русия в сърцето/. Елчин беше влюбена в героя му и се справи чудесно.
В него играеше и ягодката  Демет, рускинята Аля, и ми хареса и тя .Всъщност от там ги зная и двете артистки

# 79
Добър вечер !

Приятно гледане и безпроблемен нет!

Скрит текст:
Елчин на корицата на септемврийското издание

Нежност ,благодаря за новата тема!
Добре дошли на слезлите от балкона.

В последната серия Елчин беше най-накрая с много хубава прическа,особено  с Йомер навън след женската свада.
Какво  каза Ясемин на Дефне за родителите та я обиди и предизвика изгонването на Я от фирмата[/i]

Ясемин каза на Дефне ,че не са я възпитали и че момичета като нея трябвало да си стоят у дома .
Родителите на Дефне са я изоставили. Първо си е тръгнал баща и а после майка и  .

Добре дошли на новите момичета!  welcome  Hug Hug Hug

Шимди изчезвам ,че имам малко работа.Надявам се да успея до началото на йени епизода.

Лава много благодаря за превода.
Ами изпросила си е боя Ясемин, ама не успя да го получи.

# 80
  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037
 и аз съм тук...гледам по тв-то Hug Hug

# 81
  • Пловдив
Ей ме, бурда им  Mr. Green В очакване на новата серия.

Иначе Баръш и аз бих го гледала как се справя в сеното, на дувара също съм навита   Kissing Heart

# 82
# 83
  • София
Ама защо Усхан Чакър да е в сеното с Елчин? Rolling Eyes
Погледът.. сеното.. напомня ми за Джелил.
 Елчин направи много добра роля с него.

Пък и Баръш  предпочита  стените, залага на сигурното,  Joy Joy Joy Joyняма мърдане  hahaha hahahaбих го гледала и как се справя в сеното
Joy Joy Joy Joy
Оххх, много ги харесвах Джелил и Елчин заедно. В края на КСШ ми бяха останали само те като причина за гледане. hahaha

# 84

Може ли превод Praynig  Разбрах само, че е родена на 01.01.1988г. , ама аз си го знаех и от преди това Peace

# 85
 днес на 2 места има репортажи със Серен ето едното:
http://www.ratingkurdu.com/haber/DIZILER/Iliski_Durumu_Karisikin … eyifli_bir_sohbet
 и за Miliyet Cadde'de

аз имам едни питанки...но за друго време,че си чакам новата серия Hug Hug Hug

# 86

Може ли превод Praynig  Разбрах само, че е родена на 01.01.1988г. , ама аз си го знаех и от преди това Peace

аз го погледнах само,но според мен има нещо неточно  newsm78 newsm78ръста и килограмите ми се виждат не както трябва..затова  newsm78 newsm78 newsm78

# 87
Ама защо Усхан Чакър да е в сеното с Елчин? Rolling Eyes
Погледът.. сеното.. напомня ми за Джелил.
 Елчин направи много добра роля с него.

Пък и Баръш  предпочита  стените, залага на сигурното,  Joy Joy Joy Joyняма мърдане  hahaha hahahaбих го гледала и как се справя в сеното
Joy Joy Joy Joy
Оххх, много ги харесвах Джелил и Елчин заедно. В края на КСШ ми бяха останали само те като причина за гледане. hahaha

И двамата са сладури.  Peace
Само не разбрах защо трябваше Е да я къдрят в първите серии на Ашка.
По неглиже ли да изглежда,контраст с образа на Йомер ли търсеха, не беше добра идея.
Сега косата и  подчертава нежните чери,много  сладка и влюбена, а и нали е почти манекенка hahaha

# 88
Набира скорост Серен, което може само да ме радва Laughing  Много я харесвам - чаровна, талантлива Heart Eyes  сладурана с една дума.

# 89
  • София

Първата й роля е в "Любовта се нуждае от усилие", но сериалът не е получил искания отзвук. Сега е в "Семейното положение" (впрочем, мисля вече да го съкращавам като СПО, че много писане ooooh! Joy). Тепърва ще чуваме името й сред най-популярните актриси. Wink

55 кила, 169см, кафяви очи, скорпион

Общи условия

Активация на акаунт