♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 540

От всички лоши героини на трите епизода най-противна и нагла  ми е Елиф
Ели, и на мен ми е най-неприятна тя. Crossing Arms Даже и актрисата леко ме дразни с тая вечна тъпа полу-усмивка. ooooh!

Освен овчето й изражение , ме дразни и играта й на два фронта. Другите (Чаала и Ясемин) поне знаят какво искат, а тази никого да не изтърве  Mr. Green и Мурат, и Джан

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 15:03 от pepel_ot_rozi

# 541
Ели, това е финалът на епизод 11, не е фрагман..
Благодаря.
Скрит текст:
Ами аз не мога да го пусна и не схванах, че е финала. Не че разбирам турски Laughing

За тези двамата няма нужда от обувки , най-малко от стени Joy Joy

Много хубав сцена  от епизода

# 542
  • Пловдив
Ели, пуснах ти го на л.с.  Hug

Сцената в басейна е страхотна, най- сърдечната досега  Heart Eyes , има истинска близост.

# 543
За Ел

Скрит текст:

Да очакваме отзиви във фейсбук групата hahaha

# 544
# 545
  • Яко в Матрицата...
Привет момичета!

Ще се развалят ли отношенията между Волкан и Бурак заради Аслъ?

С всеки изминал момент заедно Бурак и Аслъ стават все по-близки. Междувременно Чаала, съсипана от внезапното решение да се разделят, няма намерение да се отказва от Бурак. Готова е да направи всичко. Следва като сянка Бурак и се среща с Аслъ в клуба. Смята, че Алсъ е отговорна за всичко. За да спре гнева на Чаала, на помощ на Аслъ се притичва Волкан. Между започналият да изпитва нещо към Аслъ Волкан и Бурак започва една ожесточена битка. Кой ще е победителят в тази битка?

И нещо от Т:

Щастлив ли ще е краят на връзката на Аслъ и Бурак? Thinking Thinking

ПП Нещо по-позитивно Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 16:00 от Reni - BG

# 546
Дано да има сватба.

# 547
  • Яко в Матрицата...
Ели Hug, репортажът с Елчин е от Elele Peace

Елчин Сангу - Сега е нейното време

# 548
Елчин е страхотна в фотосесията си.

# 549
Ренка   bouquet

# 550
  • Разград

# 551
Ееее, гледам моя Памир сте го разкостили Simple Smile.
Скрит текст:
Роден е също като сина ми на 31.05. и сега ми е ясно що за птичка е- "шило в торба не седи" Simple Smile. Дано наистина е невинен по това обвинение в убийство, че никак не звучи добре.
Много се радвам, че днес ще гледам два преведени на руски епизода на Любовта и Сем. положение.
Скрит текст:
Добре, че съм от старата генерация дето сме учили руски и то стабилно Simple Smile За пръв път да имам полза от възрастта си Simple Smile

Не знам кой набор си,но и аз чак сега си давам сметка колко ми е било полезно ученето на езици.Освен това на мен ми е като хоби да уча езици,просто човек винаги трябва да е подготвен за всякакви ситуации.Ми така де,ей там ще ме спре я Памир,я Баръш да ме питат нещо и аз кво да мигам като кошута ли“?Непременно ще ги упътя... към нас....

# 552
Ееее, гледам моя Памир сте го разкостили Simple Smile.
Скрит текст:
Роден е също като сина ми на 31.05. и сега ми е ясно що за птичка е- "шило в торба не седи" Simple Smile. Дано наистина е невинен по това обвинение в убийство, че никак не звучи добре.
Много се радвам, че днес ще гледам два преведени на руски епизода на Любовта и Сем. положение.
Скрит текст:
Добре, че съм от старата генерация дето сме учили руски и то стабилно Simple Smile За пръв път да имам полза от възрастта си Simple Smile

Не знам кой набор си,но и аз чак сега си давам сметка колко ми е било полезно ученето на езици.Освен това на мен ми е като хоби да уча езици,просто човек винаги трябва да е подготвен за всякакви ситуации.Ми така де,ей там ще ме спре я Памир,я Баръш да ме питат нещо и аз кво да мигам като кошута ли“?Непременно ще ги упътя... към нас....
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Покрай вас и аз ще науча турския Joy Joy Joy Joy

# 553
Рени  Hug за резюмето на ягодките   bouquet  Елчин е много хубава   н а фотосесията за Elele.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 18:07 от лава

# 554

Общи условия

Активация на акаунт