www.feelunique.com - 14

• 106 395
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • Sredets/Burgas
Добро утро, момичета!
Включвам се набързо, защото ми е малко притеснено.
На "черен петък" най-накрая и аз се реших да си поръчам нещичко от Англия,
но все още го няма. Официално поне, доставката е 10 работни дни, но те минаха.
Рано ли е да се тревожа? Simple Smile
Някой, който е поръчвал тогава, получил си е продуктите?

# 271
  • гр. София
А на коя дата ти е изпратена поръчката? ( не е задължително датата на поръчката да съвпада с датата на изпращане )

# 272
Butterfly_Lovehunter , аз чакам поръчка от HQhair от черния уикенд, шипната na 3.12.  Peace
Ще дойде, не се притеснявай  Peace

# 273
  • Sredets/Burgas
О, бяха много бързи от Feel Unique.
Още същия ден на 27 ноември ми я изпратиха.

# 274
  • гр. София
Пощите в момента са много натоварени и може пратката ти да е тук, но да не са стигнали до теб за доставка. Пробвай все пак да си я потърсиш в пощенския клон. Но е рано за паника от твоя страна.

# 275
  • Sredets/Burgas
Ходих. Нямаше я онзи ден.
Жената на гишето каза, че са заринати от работа и китайски пратки.

# 276
  • гр. София
Ами чакаш тогава, така или иначе мисля, че за рекламация към ФЮ трябва да минат 45 дни ( нека някой да потвърди, че съм забравила ). Дано все пак я получиш тази седмица.

# 277
  • Sredets/Burgas
Изключително благодаря за включването, момичета!
Ще чакам, и когато има развитие, задължително ще пиша отново.

# 278
  • UK
Добро утро!  Момчета дали някой може да ми даде съвет?  Има в момента една промо  чанта на Ланком,  която може да закупиш за около 50 паунда,  ако купиш продукти на марката за 30 паунда или повече,  дали си заслужава  newsm78

# 279
Попаднах на код за намаление -10% D9QRR

Много големи скръндзи тези ФЮ, направо са им мизерни Коледните "намаления"... Tired

# 280
  • София
Спокойно. Те са "силни" на януарските намаления.  Simple Smile
Всичките ми козметични придобивки, които бях взела тогава бяха от 40-70% намаления. Много бях доволна. Чакам си ги търпеливо, следователно сега Flutter. Не бързам да се хвърлям на коледни увеличения. Peace

# 281
Искам този сет: http://www.esteelauder.co.uk/product/681/38538/Product-Catalog/S … Wear-Creme-SPF-15 ама с някакво намаление  Crazy Дали да чакам да го заредят пак във feelunique или да не се надявам и да го купувам на редовната цена от тук? Сега видях, че вече марката се предлага и в lookfantastic, но там нямат сетове.

# 282
  • София
Искам този сет: http://www.esteelauder.co.uk/product/681/38538/Product-Catalog/S … Wear-Creme-SPF-15 ама с някакво намаление  Crazy Дали да чакам да го заредят пак във feelunique или да не се надявам и да го купувам на редовната цена от тук? Сега видях, че вече марката се предлага и в lookfantastic, но там нямат сетове.

Нали има от днес 15% намаление в Сефора за покупка над 100 лв - можеш да го вземеш от магазина и да не чакаш. Peace
Видях го и в Сефора,и в Дъглас в The Mall и струва 121 лв без отстъпката в момента до 21.12.

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 19:39 от veka

# 283
  • Варна/Благоевград
 ще правя първа поръчка на бяла козметика. Има ли код по висок от 10 процента? Ако може някой да ми пусне покана sisonka_@abv.BG . Благодаря")

# 284
6M737 - 20% при поръчка над £100.

JX59X - 15% при поръчка над £50.

Ако има други и аз бих се радвала да ги разбера.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт