Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Аз се чувствам замаяна почти през целия ден. Миналата вечер си мерих кръвното и ми беше 107/59 и все си мисля , че времето много влияе  Rolling Eyes

# 286
Микиполи - честита юначка, много да ви радва и, ако има възможност, да слушка  Hug

За секциото и апендицита - и аз мисля, че има нещо вярно, и аз съм преживяла и двете. В началото си ходиш попрегърбен, после се поизправяш, и накрая си си добре. За около седмица-две, макс, силната чувствителност намалява.

За неразположенията - днес се събудих в 5 часа, легнах в 8 и спах до 12... по едно време усетох как треперя,  итова не ми е за първи път. Иначе друго ми няма.

Можете ли да ми кажете - какво е вашето мнение за сот и камери, когато живееш в къща? За това се изпонакарахме с ММ сутринта, като се събудихме в 5 часа. За СОТ-а имам чувството, че ще го преживея, въпреки че ми е много неприятно - навсякъде кабекли, копчета, и кой-знае какви проследяващи устройства, дето те дбнат кога влизаш, кога излизаш ... В офиса когато трябва да пускам или спирам СОТа, се глася по 5 минути, за да се наглася психически че ще пусна пак алармата.
Но, това да кажем, че почва да навлиза в ежедневието, и сигурно някак ще го преживея.
Обаче той иска да сложим и камери на двора, и това вече ми идва в повече. Биг брадър, ряпа да яде. Та,  моля ви за съвет - ММ нормални неща ли иска, а аз съм изтрещясала, или аз съм си наред, пък той е изтрещясал  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy

# 287
За спането - и аз не мога да спя напоследък по цяла нощ, май вече само на климатик спя по-добре, иначе хич не обичам да го пускам докато спя. За сметка на това сутрин до обяд си наваксвам Simple Smile

За сота - ми ние имаме и има само датчици тук таме. Кабели никъде не висят и честно казано не ми е никакъв проблем. Колкото до видеонаблюдението - не мисля че е проблем да се сложи, ако човек се чувства по сигурен с него Simple Smile

И на мен вече ми тежи, трудно ми е да дишам, бебо няма никакви изгледи да излиза, а както бях споменала миналата седмица го мериха 3900 Simple Smile Не знам до къде ще го докараме така. Имам още 2 седмици до термин, все се надявам да тръгне по-рано.

miss_sunshine9199 твоето ми прилича на вирус нещо, щом и стомаха се бунтува.

Колкото до пишкането, четох някъде че това може да е признак за скорошно раждане, т.к. бебето се спускало надолу и натискало пикочние мехур с главата Simple Smile

# 288
Микиполи, честито! Живи и здрави да сте! Hug
Аз и денем имам киселини, отделно ме боли кожата на пъпа Shocked
Отделно имам и болки като от мускулна треска на корема, вечер ме боли глава, не мога да спя от жега. Искам да раждам вече Tired

# 289
И на мен вече ми тежи, трудно ми е да дишам, бебо няма никакви изгледи да излиза, а както бях споменала миналата седмица го мериха 3900 Simple Smile
Олеле, ти наистина голям юнак отглеждаш  #Crazy  Laughing
Успех и леко раждане   bouquet

# 290
  • Драгоман
Румка, ние в родния ми дом имахме камери, които само ние можехме да преглеждаме, не ми е било смущаващо, освен, че баща ми следеше по кое време се прибирам, хаха  Laughing и така имаше малко или много контрол над мен . Ако слагате, един съвет - да бъдат качествени, с добър зуум и ясно да се вижда, че нашите не бяха с вного ясна картина и трудно се разпознаваха хора. Веднъж ни бяха спукали гумите пред къщи и записа не беше добър и не можаха да открият кой е злодея. А за СОТ не мисля, че би ме притеснило, единствено да не ви се включва с грешна тревога.

# 291
И ММ каза, че само ние ще виждаме записите, но аз явно съм гледала повече "шпионски филми" и някак не ми се вярва... Щели да се съхраняват на компютър у дома, доколкото разбрах, но?
 Аз и не съм наясно - трябва ли да има някъде указателна табела, че обектът е под видео наблюдение? Доколкото ми е известно, има наредба, която го изисква. Но като гледам, че комшиите отсреща си имат камера към колата на двора, и смятам, че тя обхваща  и тротоара пред двора им, а табела - не виждам. И не съм наясно как е правилно?
Скрит текст:
Ако има камери у дома, ММ 100% ще ги преглежда, и 100% ще ми прави забележки защо децата тичат толкова бързо, защо им позволявам да се мокрят на чешмата, защо пера и простирам детските  инашите дрехи заедно /той иска да ги пера отделно, но аз не го намирам за уместно и докато се е прибрал, дрехите са вече по местата си, та ..., ще има и още много защота, и много акъл ще дава, то е ясно. Трябва да се науча как се изключват тия пущини, докато сме си у дома, ако не искам да се лее "акъл" по мой адрес  Thinking

# 292
Да ви попитам тези мами който са раждали секцио след колко време изписват? При нормално раждане до 3 дни знам newsm78

# 293
В София - 5 дена, в провинцията, поне тук - 7 дена. Ако няма усложнения.

# 294
Nqmah nikakvi priznaci za rajdane, bqh ubedena che ne sa vodi, a sam se napishkala, poneje i kolichestvoto beshe malko, no dobre che otidoh vse pak do bolnicata. Iskah sekcio zaradi postoqnnite bakterii v urinata i vlagalishteto, levkocitite sa visoki i SUEto, a ginekolojkata ne smqtashe tova za prichina, tq se pritesnqvashe che inam stent na bubreka i da ne se aluchi neshtp ot teq napuni, vupreki che urologa kaza che nqma problem.. i tq kato vidq 4sm razkritie bez zor i vika davai normalno burzo shte stane, ako ima problem ss

# 295
]Ако има камери у дома, ММ 100% ще ги преглежда, и 100% ще ми прави забележки защо децата тичат толкова бързо, защо им позволявам да се мокрят на чешмата, защо пера и простирам детските  инашите дрехи заедно /той иска да ги пера отделно, но аз не го намирам за уместно и докато се е прибрал, дрехите са вече по местата си, та ..., ще има и още много защота, и много акъл ще дава, то е ясно. Трябва да се науча как се изключват тия пущини, докато сме си у дома, ако не искам да се лее "акъл" по мой адрес  Thinking

Аз съм на принципа - на който не му харесва как го правя - да си го свърши сам Simple Smile Да ти кажа доста е ефектно Stuck Out Tongue

# 296
Забравих да спомена,че нещо и стомаха ми се бунтува..   Thinking Мн.неприятно..  Tired

Здравей, аз бях миналата седмица по същия начин. Едно към едно. Намалих храната, повече вода, а и АГ ми предписа смекта за разтройството, и после се оправих.

Успех

# 297
  • Северо=Западналия край
Успокоих се че не съм само аз пикла  Mr. Green , благодаря ви момичета, че споделихте че и при някои от вас се случва.
Мен преди години ме държаха 5 дни след секцио, изписване на 6-тия, и сега мисля че е така, това за северозападналия край. Тези дни са ми били най дългите, много бавно минава времето в болницата.
Сетих се да ви питам нещо - в момента съм на вълна козметика за бебето, решила съм че ще взема козметика на Бюбхен, видях че имат тестерчета и първо тях ще взема, но се чудя между пудра  или крем за дупето? С моя син преди години съм ползвала пудра, но знам че тя запушва порите и не е добър вариант, а и дали е необходимо след всяка смяна на памперса да се маже с нещо или само ако има проблем?
Нещо психясвам напоследък, първото ми детенце го отгледах с инструкции от една книжка  Mr. Green и въобше някак си на шега ми  минаха първите години, а сега ми е притеснено за всичко. В главата ми се въртят много въпроси все едно ще имам първо дете а не второ  Laughing. Но явно това си е от годинките.... newsm78 Wink

# 298
Nqmah nikakvi priznaci za rajdane, bqh ubedena che ne sa vodi, a sam se napishkala, poneje i kolichestvoto beshe malko, no dobre che otidoh vse pak do bolnicata. Iskah sekcio zaradi postoqnnite bakterii v urinata i vlagalishteto, levkocitite sa visoki i SUEto, a ginekolojkata ne smqtashe tova za prichina, tq se pritesnqvashe che inam stent na bubreka i da ne se aluchi neshtp ot teq napuni, vupreki che urologa kaza che nqma problem.. i tq kato vidq 4sm razkritie bez zor i vika davai normalno burzo shte stane, ako ima problem ss

Честита бебка mikipoli   да ти е жива и здрава и много да ви радва.Ех че хубаво бебка след бебка.
Момичета аз също имам изтичане на нещо ,не знам води ли са какво са....
Болки имам нощно време през деня нищо.

# 299
Да ви попитам тези мами който са раждали секцио след колко време изписват? При нормално раждане до 3 дни знам newsm78
Мен ме изписаха след 4 дни, защото имаше голям наплив и нямаше места в отделението (Токуда) и защото се възстановявах добре, нямаше никакви проблеми, а също така АДСКИ МНОГО ИСКАХ ВЕЧЕ ДА СИ ХОДЯ  Joy Направо им бях проглушила ушите няма ли да ме пускат  Laughing И те ме пуснаха един ден по-рано. Как съм се радвала само  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт