Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 516
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
С първото бях с Бюбхен, сега взех Мустела. Ще ги видим, живот и здраве Praynig

# 541
panterx86 - при предишното ми раждане цял ден имах разстройство и не бях яла нищо предния ден - беше неделя, в понеделник родих. Та и сега съм в очакване нещо такова да ми се случи.... Стискам ти палци!
Благодаря ти  Shocked Вече съм тотално шокирана.Успех на всички и ви прегръщам силно.Бъдете силни мами всичко ще мине и много щастливи със своите бебчета!

# 542
Здравейте, момичета! Не съм писала с месеци тук, но, ето-поправям се!
Честито на всички родили! Да са ви живи и здрави дечицата :*
Да се похваля и аз Simple Smile На 05.09.2015г.в 02.40ч.на бял свят се появи мъничкото ни щастие Мария Виктория.3190гр./48см. Малко по-тежко раждане от първото, но резултатът е прекрасен ♡
Днес тя е именичка и си празнуваме двечките, защото все още не са ни изписали Simple Smile

# 543
  • Северо=Западналия край
Yaroslavche, честита дъщеричка! Да е жива, здрава и винаги усмихната!

# 544
Честита дъщеричка!  bouquet  bouquet  bouquet

panteryx86 Кога ти е термина? Стискам палци. Hug

# 545

Yaroslavche честито бебче! Да ви е жива и здрава, а вие горди родители!  bouquet

# 546
...
 Имам само едно питане - с какво мога безопасно да си набавя витамин В2, че бебо е изсмукала всичкия мой и на мене ми се цепи устната в продължение на 1 месец. Желая ви леко раждане мами Simple Smile
...
В2 има е млечните храни, яйцата и ядките.

# 547
Yaroslavche ,Честита дъщеричка!  Hug

# 548

panteryx86 Кога ти е термина? Стискам палци. Hug
Хайде още едно бебе на хоризонта.Честита бебка!
Термина ми е 30.09 и много от рано започнаха болките не знам!

# 549
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Yaroslavche, честито бебче и честити празници!    bouquet

# 550
Ярославче, честито и от мен! Hug
Пантерке, не се притеснявай, може да са ти объркали термина. Hug
Аз утре трябва да звъня на доктора, да му кажа какво стана миналата седмица, а в четвъртък съм на преглед и тонове. И ми се е свило сърцето дали беб е качил Praynig

# 551
panteryx86  20 дни преди термин не е толкова рано, особено ако е момиченце пък и ако си е направило здравословните килограми от 2500 гр и нагоре. Стискам палци да мине леко и да си гушкаш здраво бебе. То и аз натам съм се запътила както е тръгнало така че скоро може и двете да сме родили Simple Smile И аз имам някакви болки, вие ми се свят, по едно време и на мен за малко ми се гадеше. Чувствам се мн отпаднала и с голям апетит а гърдите ми ме болят- мн е странно.

# 552
И мен ме болят гърдите, срамната кост и понякога корема долу. Имам и гадене. Обаче бебчо е високо. Ще видим утре какво ще каже доктора, дали имам разкритие.

# 553
  • Северо=Западналия край
Момичета, да ви питам, споменавате че гърдите са ви напрегнати, моите през цялата бременност бяха така, обаче от месец насам ги няма никакви. Върнаха се към стария си вид, а очаквах че точно сега трябва да са по напрегнати, дали пък няма да имам кърма?

# 554
Благодаря ви!Успех на всички ви!
Аз днес цял ден съм с болки през 20мин и ще видим как ще е тая нощ #Crazy
Дали ще се тича до болницата ще си проличи.  bouquet Прегръщам ви мамита!

Общи условия

Активация на акаунт