Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 504
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Честито кате! Да сте живи и здрави! А на теб бързо възстановяване! Hug

# 571
Честити на новите мами. Не мога да пиша много често напоследък,но се старая да балансирам между роднини, приятели и бебче Simple Smile направо е лудница. Май не ставам много за тази работа Simple Smile но се мъча. ММ тръгна на работа вече и добре че е майка ми да помага. Та момичета насладете се на спокойствието сега, че после ...

# 572
Здравейте момичета. На 8-ми се роди нашето момченце Димитър, 3660 гр, 51 см, планирано секцио. Нямах възможност да пиша по-рано и да изчета всичко, но ще наваксам.
Честито на всички мами, запознали се със звоите бебчета и успех на тези, които все още чакат. Simple Smile
Честито и от мен! Бъдете здрави и щастливи, а на теб бързо възстановяване!  bouquet

# 573
Здравейте момичета, аз тъкмо се връщам от преглед и ме изненадаха с цели 3 см разкритие. Бях чувала че прегледа не е особено приятен, но той си беше направо ужас,много ме боля. И тапата съответно свали док, каза че е отлепила и мехура, което малко ме ядоса,защото ще ускори раждането,а ми се искаше да си поостане още малко бебка. Измериха я 2600г. и ми се стори малко. термина е на 23-ти и можеше да порасне още до тогава, а сега ми казаха да я очаквам тази вечер или утре, най-късно до понеделник. Док даже предложи да остана в клиниката и да предизвика раждането,но й отказах категорично. Поплаках си малко, не се бях настроила за такива новини, все си мислех че по-голямо бебче ще родя. Сега ми остава да чакам,решила съм само да си лежа, за да поотложа нещата умишлено. Тоновете са ни прекрасни, така че мога да си го позволя.
Това е ужасно егати.Тези доктори за какво бързат толкова още повече има време до термина.

# 574
Здравейте момичета и честито на гордите мами! За първи път се включвам в темата, но искам да ви кажа че доста ме успокоихте! Аз съм с първа бременност и термин определен първоначално за 18ти септември. Бебо го мериха миналата седмица 2600 и доки каза, че имало още време. В 4ти месец ходих на 4д при друг лекар и според неговата прогноза термина е на 28ми. Аз съм решила да е нормално раждане и за сега няма предпоставки за секцио. Вече всичко е изпрано и изгладено за бебко и това чакане и неизвестност ме напрягат много. А той си се носи с кеф и не бърза изобщо.
И ние сме в ремонт като доста от вас, което ме успокой доста. Ревла съм станала напоследък  Laughing гледам че мъжо ме търпи (къде ще ходи   Twisted Evil) Имам леки спазми и контракции и дори ставам два пъти на нощ от напрежение, но нищо сериозно не усещам освен урагана от емоции.

Видях по-назад в темата за козметиката - аз съм взела тестери на Бюбхен - живеех в Германия преди и там доста ги обичат и предпочитат пък ще видим. Мустела ми е другия вариант, а за болницата ни искат Бочко.

За гащите не знам дали дават, имам еднократно бельо, но със сутиена съм решила да не се разделям  #2gunfire няма да ме изхвърлят я  Twisted Evil  Лигнин не искат тук, но аз се запасих с еднократни чаршафи.

Майка работи в болницата дето ще раждам и като ми видя сака се изуми колко бил малък  Confused вие какво сте стегнали?

# 575
Никол, не се притеснявай Hug
Разбирам те напълно. Не е малко 2600, точно днес говорих с доктора ми по този въпрос. По-важното е да бъде развито, даже той ми каза днес "а знаеш ли че има бебета родени 3500, които лежат в кувиоз защото не са развити". Аз започнах да ям шепа орехи със супена лъжица, сутрин на гладно. Ако искаш пробвай и ти Peace

# 576
  • Северо=Западналия край
Здравейте момичета. На 8-ми се роди нашето момченце Димитър, 3660 гр, 51 см, планирано секцио. Нямах възможност да пиша по-рано и да изчета всичко, но ще наваксам.
Честито на всички мами, запознали се със звоите бебчета и успех на тези, които все още чакат. Simple Smile
Честит син, да  ти е жив и здрав и много да те радва!

# 577
За багажа за болницата - навсякъде е различно. В болницата, в която аз ще раждам ми искат само лична карта и лични принадлежности. Никакъв багаж няма да стягам, а само ще метна в чантата си  козметичната чантичка за път и няколко чифта гащи, които в последствие ще изхвърля  Mr. Green

За теглото на бебетата - не се притеснявайте толкова. Ехографите са различни, лекарската ръка е възможно да мръдне с няколко милиметра и от там машината да даде неверен резултат. Обикновено отклонението е около 10-15 %. Бебетата ни вече са доносени, така че не е проблем теглото  Peace

# 578
Катя, честита рожбичка.   bouquet

# 579
Честито, Катя. Мн здрав и жизнен да е младежа и да радва мама и тате.  Hug
Никол и моята тапа падна след проверка за разкритие. Имах контракции след това но днес вече отшумяха. Така може да си откарам и до термин така че не се притеснявай  Peace

# 580
Мамите с планово секцио, колко дена преди термина ще ви го правят?
Май и аз ще съм със секцио.

# 581
Честито на новите мами, живи и здрави да са сладурите, а на вас бързо възстановяване за да можете да си гушкате пухкавите бебчета.

На мен още ми е криво,че ми отлепиха мехура, но гледам да се радвам на факта, че съвсем скоро и аз ще ставам мама. Лежа си и само от време на време като се сетя ставам да хвърля нещо в чантата с багажа за болницата. На мен също не ми искат нищо освен лични принадлежности за мен и мокри кърпи и памперси за бебка. Но аз мисля да си нося и шише и залъгалка, взела съм си еднократно бельо и сутиени за кърмене. Другото е основното-хавлия, чорапи,нощници(за всеки случай, ако нещо не ми харесат техните) шампоан, сапун, четка и паста, една жилетка, чехли, нощни превръзки и разни там дреболии. Също и една самобръсначка, мисля вкъщи да си се оправя, но за всеки случай ако нещо им скимне и решат да ме повторят предпочитам да си имам моя.

Що се отнася до козметиката все повече ми се иска да заложа на Uriage, тъй като цялата им серия е с термална вода. Но за съжаление няма толкова отзиви за нея колкото за Мустела да речем. А няма да ми е приятно ако трябва да дам 100лв. за козметика, а тя се окаже не толкова добра и трябва да я сменя. Още се чудя. Вие купихте ли вече?

# 582
Честито на новите мами, живи и здрави да са сладурите, а на вас бързо възстановяване за да можете да си гушкате пухкавите бебчета.

На мен още ми е криво,че ми отлепиха мехура, но гледам да се радвам на факта, че съвсем скоро и аз ще ставам мама. Лежа си и само от време на време като се сетя ставам да хвърля нещо в чантата с багажа за болницата. На мен също не ми искат нищо освен лични принадлежности за мен и мокри кърпи и памперси за бебка. Но аз мисля да си нося и шише и залъгалка, взела съм си еднократно бельо и сутиени за кърмене. Другото е основното-хавлия, чорапи,нощници(за всеки случай, ако нещо не ми харесат техните) шампоан, сапун, четка и паста, една жилетка, чехли, нощни превръзки и разни там дреболии. Също и една самобръсначка, мисля вкъщи да си се оправя, но за всеки случай ако нещо им скимне и решат да ме повторят предпочитам да си имам моя.

Що се отнася до козметиката все повече ми се иска да заложа на Uriage, тъй като цялата им серия е с термална вода. Но за съжаление няма толкова отзиви за нея колкото за Мустела да речем. А няма да ми е приятно ако трябва да дам 100лв. за козметика, а тя се окаже не толкова добра и трябва да я сменя. Още се чудя. Вие купихте ли вече?

И на мен ми искат само мокри кърпи и памперси за бебето и тоалетни принадлежности за мен, но и аз като теб съм взела още неща.
Освен изброените от теб съм приготвила и помпа за кърма, дрешки и други неща за бебето (по мое желание), книга ако имам време да чета и разни други дреболии.

Иначе и аз съм на мнението, че рано са ти отлепили мехура. С това разкритие можеше да си изкараш 1-2 седмици още, но здраве да е. Всичко ще е наред.

# 583
  • Северо=Западналия край
Мамите с планово секцио, колко дена преди термина ще ви го правят?
Май и аз ще съм със секцио.
Моето е планувано 7 дни преди термин, дано да устискам до другата седмица. А ти защо прескачаш в отбора на плануваните? newsm78

# 584
Моето е планувано 9 дни преди термин.

Общи условия

Активация на акаунт