Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 476
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Днес, с планово секцио се роди Лиза! 3480кг 49см Simple Smile
Честитa дъщеричкa Simple Smile дa е живa и здрaвa и много сa ви рaдвa. Нa мaмa бързо възстaновявaне Wink
Ех, че хубaвa дaтa 09.09. Simple Smile))) мноог бебчетa, нaистинa Simple Smile aз имaм и две приятелки, които родихa днес, но не пишaт тук Wink

# 616
janach Честито и от мен! Simple Smile

# 617
  • София
pantera, derelli, janach, честити съкровища. Да са ви живи и здрави и много да ви радват.

Момичета, благодаря ви за пожеланият. При мен и това секцио протече по срандартния начин - включиха ми системи, заведохаме в операционната (за моя изключително голяма изненада този път не треперех върху операционната маса, но пак си бях страшно изплашена). Сложиха ми спинална упойка, която ме хвана мигновено. За 5 минути извадиха бебчо и после ме шиха 45 минути. Казаха, че са махнали стария белег и на негово място ще е новия, за да не са два. И след това се започна адската болка. Е предния път ме болеше в пъти по-малко. Не знам защо така се получи сега. Едвам изтраях да ми включат обезболяващи. А бях писала и преди - първия път ги отказах. Биха ми и една инжекция за през нощта и се наспах добре. На другия ден в 6 ме раздвижиха и този път не ми причерня. Сега съм много по-добре. Simple Smile Обаче съм почти напълно разколебана за трето дете.

# 618
Честито на всички нови мами!!! Да са ви живи и здрави малките пухкавелки и да пораснат големи и силни хора!  Hug

Вчера бях на ЖК и ми казаха, че бебо е 3080гр, плацента втора степен. Предния път на 19ти агуст ми каза 1-2 степен и да чакам бебето някъде около 10ти (терминът ми 30 септември) и сега очаквах да ми каже едвали не 3та степен плацента. Знаете ли за колко време се преминава от 2ра в 3та степен? И може ли да се роди с 2ра степен плацента или задължително трябва да остарее?  ooooh!

Другото, което ми каза - плацента в ляв рог по задна маточна стена. На абсолютно всички консултации до сега ми казваше по предна маточна стена, а сега изведнъж новата информация ме свари малко неподготвена. Попитах какво значи и тя каза, че и двете са нормални. Но как така се е преместила? Това нормално ли е?  newsm78

# 619
  • Северо=Западналия край
Честита дъщеричка, да е жива и здрава и много да ви радва!

# 620
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Честито бебче на janach! Всичко най-добро!    bouquet

Моето раждане не мина точно по план, защото ми изтекоха водите и имах силни контракции, но нямах разкритие.На ръба бяха да ме оперират, но се размина.За мой ужас и епидуралната ми се размина и си раждах без упойка, освен някаква инжекция накрая,от която ефект не видях.Ако кажа, че не боли ще излъжа, но издържах и имам сравнително малко шевове за едро бебе.После ме преместиха в стаята и ми дадоха да хапна. След 3 часа вече хвърчах из коридора да си видя близките.
Отново леки раждания на всички без значение от начина  Hug

# 621
Здравейте, момичета  Hug Да се похваля и аз: на 5-ти в събота в Майчин дом се роди малката Александра, 3000гр, 54 см  Heart Eyes Първо дете ми е, терминът ми беше на 22 септември. Нормално раждане, изтекоха ми водите и хайде в болницата. Раждането продължи почти пет часа, бях и на Окситоцин; накрая ме шиха(епидуралната упойка май ме беше отпуснала, защото много боля) и ми правиха и ревизия на матката. Но вече се възстановявам и важното е бебчо да е добре  Heart Eyes Пожелавам леко раждане на всички и скоро да си гушкате бебчетата  Hug

# 622

Здравейте, момичета  Hug Да се похваля и аз: на 5-ти в събота в Майчин дом се роди малката Александра, 3000гр, 54 см  Heart Eyes
....  Hug
Честити бебчета, да са живи и здрави Simple Smile

# 623
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug Да се похваля и аз: на 5-ти в събота в Майчин дом се роди малката Александра, 3000гр, 54 см  Heart Eyes Първо дете ми е, терминът ми беше на 22 септември. Нормално раждане, изтекоха ми водите и хайде в болницата. Раждането продължи почти пет часа, бях и на Окситоцин; накрая ме шиха(епидуралната упойка май ме беше отпуснала, защото много боля) и ми правиха и ревизия на матката. Но вече се възстановявам и важното е бебчо да е добре  Heart Eyes Пожелавам леко раждане на всички и скоро да си гушкате бебчетата  Hug

Честито. Чудесни новини Simple Smile

# 624
Мързелче, и моят термин е нa 30ти септември. Вчерa бебкa беше 3126гр  :baby_neutral:1 Вървят нaрaвно нaшите бебоци Wink
Зa плaцентaтa незнaм кaкво дa ти кaжa. Моят доктор сaмо кaзвa че водите и плaцентaтa ми сa добри, не споменaвa степени нa зрялост. A кaто го питaм зa евентуaлнa прогнозa зa рaждaне той кaзвa - Господ сaмо знaе Simple Smile
Aз пaк съм пред новa дилемa. Нa моят доктор му се нaлaгa дa зaмине по спешност зa две седмици. Дaде ми телефонa нa негов колегa от Шейново, който ме е преглеждaл докaто съм лежaлa тaм и имaм добри впечaтления. Но все пaк сегa не е нaясно със състоянието ми Sad Незнaм кaкво дa прaвя, дaли дa не рaждaм без екип. Но пък мaлко ме е стрaх, че съм по-особен случaй и дa не се объркa нещо... Дaли дa не звъннa нa този доктор и дa си нaпрaвя еднa консултaция с него, че то никaкво време нямa...

# 625
  • София
shmoksi, благодаря ти.  Hug  На теб безпроблемно раждане и здраво бебче на финала.

Lucile5 честито бебче. Да сте живи и здрави, много да те слуша и бързо възстановяване.  Hug

# 626
Здравейте. Аз в 1ч. имам час за преглед, последно да видим бебчо как е, беше си заметнал пъпната връв на рамото и лекарката иска да види дали не се е увил...Но мисля че ще ме провери и за разкритие, доста ме наболява тези дни долу, но като прочетох че някакъв лекар махнал тапата, и направо изтръпнах.. Мен и сега достатъчно си ме боли, че да ми предизвикат по този начин още контракции, които вече не са никак малко. Термина ми е за 21.09 и се надявам поне още седмица да си постои. И моят багаж не е готов, но съм си купила всичко което мисля че ще ми трябва, въпреки че не искат за бебчо нищо, а за мен само нощница и чехли.
Честито на всички мами Simple Smile да са ви живи и здрави децата и бързо възстановяване!

# 627
Честито на новите мами! Hug
Аз се прибрах от преглед и съм притеснена. Миналата седмица беб беше 2600 грама и коремчето му отговаряше на 36 седмица и 4 дни, днес го измери 2840 грама, а коремчето каза че отговаря на 35 седмица... newsm78
Доста съм притеснена, а тя каза че няма за какво.
Звъннах на моя лекар, каза да не се притеснявам и че в понеделник ще ме види той и ако трябва и на 4д ще ме гледа.

# 628
  • Драгоман
Честито!!! Бъдете много здрави и щастливи!   bouquet

# 629
Мързелче, и моят термин е нa 30ти септември. Вчерa бебкa беше 3126гр  :baby_neutral:1 Вървят нaрaвно нaшите бебоци Wink
Зa плaцентaтa незнaм кaкво дa ти кaжa. Моят доктор сaмо кaзвa че водите и плaцентaтa ми сa добри, не споменaвa степени нa зрялост. A кaто го питaм зa евентуaлнa прогнозa зa рaждaне той кaзвa - Господ сaмо знaе Simple Smile
Aз пaк съм пред новa дилемa. Нa моят доктор му се нaлaгa дa зaмине по спешност зa две седмици. Дaде ми телефонa нa негов колегa от Шейново, който ме е преглеждaл докaто съм лежaлa тaм и имaм добри впечaтления. Но все пaк сегa не е нaясно със състоянието ми Sad Незнaм кaкво дa прaвя, дaли дa не рaждaм без екип. Но пък мaлко ме е стрaх, че съм по-особен случaй и дa не се объркa нещо... Дaли дa не звъннa нa този доктор и дa си нaпрaвя еднa консултaция с него, че то никaкво време нямa...
Шмокси, оперирана съм преди няколко години в Шейново и съм страшно доволна от доктора ми там . После и моя приятелка ходи при него. Ако искаш, пиши ми на личен за името . Не се шашкай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт