Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №8

• 31 478
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Северо=Западналия край
Честито внуче Дулсинея, и добре дошла в темата.

Аз се връщам от последната ЖК и съм малко притеснена.  Юнака ми е 2500 кг , но въпреки ниското тегло док каза, че  е напълно развит. Обаче доктора ми така ме натиска с тоя ехограф, че сълзи ми потекоха, сега два часа съм със силна постоянна болка долу ниско. На всичкото от горе ме притеснява,  че няма да го има от понеделник, но си ни остава планираното секцио за 17-ти, би трябвало да се върне до тогава. Мен ми се струва. че няма да устискам до тогава и се чудя какво да правя ако бебо тръгне преди тази дата. От седмица имам не регулярни контракции. Не знам ако болките не отшумят  сега, дали да ида до спешното и как да им обясня там, че имам планово секцио ама доктора ми го няма, а на мен ми е дало зор......

# 646
Здравейте влезнах само да ви кажа , че нашата принцеса се роди на 09.09.2015 46см 2.530 планово секцио baby_neutral Честито и на тези които са станали мами ,а на останалите пожелавам скоро и те да се похвалят с бебоците Hug

# 647
  • Северо=Западналия край
Здравейте влезнах само да ви кажа , че нашата принцеса се роди на 09.09.2015 46см 2.530 планово секцио baby_neutral Честито и на тези които са станали мами ,а на останалите пожелавам скоро и те да се похвалят с бебоците Hug
Ваня, честита дъщеричка, да ви е жива и здрава  passifier newsm18, тъкмо се чудех кой беше още плануван тези дни.

# 648
Ваня, честито и от мен. Simple Smile

# 649
Честитa принцескa, дa ви е живa и здрaвa и много дa ви рaдвa Simple Smile

# 650
Честита рожба, да е жива и здрава, много спокойна и бързо възстановяване. Simple Smile

# 651
  • София
Ваня, честита дъщеричка. Дулсинея, честито внуче. Да са ви живи и здрави бебчетата. Simple Smile

Аз пък да ви кажа не бих отказала помощ от бабите и дядовците. Разбира се, ако слушат аз какво им казвам. Но те така правят и нещата са добре. Аз ще се възползвам от помощта на майка ми за една седмица, след бащинството на ММ. Ще ми трябва помощ, защото трябва освен да се нагодим с бебето, да видим и каката, която си е и тя още почти бебе, как ще реагира.

# 652
В кръга на шегата, но повечето мами ползват помощ от майките, а не от свекървите.
 Laughing

# 653
В кръга на шегата, но повечето мами ползват помощ от майките, а не от свекървите.
 Laughing
Хич не е шега, точно така си е. Не се сещам за мен или моя позната, чиято свекърва е помагала. Thinking

Ваня, честито! Живи и здрави да сте! На теб желая бързо възстановяване! Hug
Кога ти беше термина?

# 654
Ваня честито и от мен Simple Smile да ви прави мн щастливи Simple Smile

Аз пък имам приятелки на които свекървите им само помагат, но така ги е страх да се конфронтират с тях може би.  newsm78

# 655
  • Северо=Западналия край
ООО, темата за суматохата след раждането ми е позната, още помня когато къпах за пръв път бебето, а мама и свекърва ми стояха на вратата на банята и ми даваха акъл, а същевременно не смеха да го пипнат. Иначе винаги мога да разчитам на мама, но да ви кажа и предния път, предполагам и сега предпочитам да не ми се меси никой, каму ли пък да ми се пренася у нас за да ми помага щото в началото ще ми бъде трудно. От личен опит споделям, че първите дни ще ми е доста изнервено и не искам никой да ми се мярка вкъщи с излишни притеснения и да ми всява паника, НО като поотрасне бебчо съм твърдо за помощ от мама, най вече да може да поизляза да свърша нещо навън. Свекърва вкъщи така и 9 год. не ми е помагала за детето, а и аз не искам, с нея имаме любезни отношения, не е е лоша жената, просто не си пасваме.

# 656
Да ви питам един тъп въпрос - гладите ли бебешките хавлийки? Братовчедка ми ми каза, че ги глади - така се омекотявали, но на моите изрично пише без ютия. Чудя се какво да ги правя  newsm78

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 22:56 от julieta_sv

# 657
Ми аз всичко изгладих. Странно ми е да не се глади хавлията, не е ли от памук?

# 658
  • Драгоман
Ваня, честита рожба!  Hug
Жулиета, аз ги гладя, но на нисък градус, на най-силното не стават по-меки, ами обратното!
Атето, като го няма твоя лекар,а е тръгнало раждането, отиваш за спешно секцио при дежурния екип. Ако е по мед. причини няма да те върнат, ако е пожелание ще трябва да си платиш пак И при непознатия лекар Wink  Само си вземи документите , обосноваващи , че трябва да е секцио и готово!

# 659
Здравейте, пиша ви със закъснение, но знаете как е с новите членове на семейството Simple Smile Родих нормално с епидорална упойка, след 3 дни с болезнени контракции и никакво внимание от Шейново. Изключително съм разочарована от всичко там, щях да родя с избор на екип, но безинтересованото им държание ме разобеди и накрая родих в Окръжна болница и въпреки, че бях предобедена, останах много приятно изненадана от всичко там. С бебка сме си вкъщи и се гледаме, успех на всички мами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт