Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 637
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • оттам, откъдето започва България
Аз честно казано в последно време нещо не я харесвам Санитекса и затова започнах да купувам друга. Маливата със сигурност е по-хубава, но ти си прецени.

# 121
  • Русе
Фамилия също е добра т. х-я. По принцип ползвам Цева, но когато не е на изгодна промоция, я заменям с Фамилия.

# 122
  • Sunshine state
И аз похвалвам Фамилия- плътна,здрава и мирише разкошно. Peace
От новата брошура си харесах кафето Нова брязилия.

# 123
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Момичета, има ли тема за размяна на картите на Пиксар от Кауфланд?

# 124
Долче,и аз това се надявам да ги намалят още,че 4лв хич не ми се дават.
Ха, дано! Grinning
agnesana , а случайно помниш ли горе-долу по кое време бяха тези флуматери на 50 стотинки? Laughing Да дебна. Mr. Green И измиват ли се от дрехите (ако си забелязала)? На опаковката нищо не пише....
Флумастерите които ще са 6 лева от понеделник са супер изпиращи се.... Laughing
Тоалетната хартия която купуваме ние е Фамилия. Peace Много сме доволни. Когато има промоция на Перфекс и малива също купувам. Grinning Зевата от понеделник ще е на промо- 5-6 лв (по-скоро към 5 лв)... Wink
Доста неща ми харесаха от тази брошура. Чак се изненадах, че последните месец-два доста безинтересни брошури имаха.... Twisted Evil
Днес се отчетох с намалена ножица за подправки, изглежда ок. Също намалени овесени трици, герданче в златисто Laughing .....

# 125
Като каза герданчета Laughing....аз така залепвам за тези боклучки и 1 час ги разглеждам...всеки път си тръгвам със сума и ластичета, гривнички и кво ли не Laughing
Утре ще ида да взема един Персил за бяло ако има, котешки консерви и много кроасани с масло...ям ги като ламя ooooh!...толкова са вкусни, че като ги метна, не мога да се спра...толкова са крехки, вкусни, пухкави, божествени... Embarassed (после- що съм дебела ooooh!)

# 126
Кармен, бяха намалени още повече- на 99 стотинки и се прежалих да си взема герданче. Laughing Пък и доста семпло и отиващо си с почти всичко ми се стори. Направо се чудя дали да не си купя още едно-две... hahaha Кроасани с масло при нас имаше в изобилие и наистина изглеждаха доста вкусни. Heart Eyes Аз и затова устоявам да не си купя, защото е малко вероятно да се спра само с един.... hahaha Blush

# 127
Долче, те и при нас са на 0,99 дрънкулките...аз си взех ластичета, гривничка, лента за коса, портмоне, абе глупости, ама сладурести Embarassed

За кроасаните, още сутринта в ранни зори ще изстрелям мъж ми да вземе, щото това нещо е като наркотик направо, как им устояваш, не знам Crazy

# 128
  • София
Вече по 99 ст. ли са дреболиите? Последно бяха 1.49 и аз си взех две шалчета, много готини.
На мен тези кроасани също много ми харесват, но ми правят зверски киселини в стомаха.

# 129
На мен кроасаните не ми пречат,  но нектарите Сън Голд ми докарват свирепи киселини, хем не мога да кажа, че съм с чувствителен стомах....просто няма случай, да пия такъв нектар и да нямам зверски киселини Rolling Eyes

# 130
Долче, не помня. Може би октомври, ноември да е било.  Честно не помня. То тогава бяха намалени, но не и по етикетите. Трябваше да проверява ме всичко едно по едно на каква цена е  Crazy
А дали се избират идея нямам. В нас рисуват тапети, а не дрехи. От тапетите гарантирам не излизат  ooooh!

# 131
Аз честно казано в последно време нещо не я харесвам Санитекса и затова започнах да купувам друга. Маливата със сигурност е по-хубава, но ти си прецени.
ами ще взема поне 2 опаковки пък ще видим
Маливата е хубава, но малко по-скъпа

# 132
Бабите от входа вчера ми оставили 1 вестник в пощата и 1 на вратата, специално за мен. Grinning
Харесах си йогурта от 1 кг, а и кофичката после става за пясъчника.

# 133
Онлайн-брошурата за следващата седмица-http://www.proomo.info/2015/09/kaufland.bg-7.html

За тази седмица набелязани -подравтовите поставки

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 14:09 от s70n

# 134
Moetoдете,което е фен на всякакви натурални сокове,изобщо не хареса тези нектари с моркова.Иначе аз,често й купувам сока с портокал на к класик за 1,29лв.

Общи условия

Активация на акаунт