Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 758
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Знаете ли кой модел пасатор Бош е на промоция в момента, не го виждам в брошурата а го мернах по масите. Или поне колко вата е?

# 361
Мерси,  dolce   bouquet, ще трябва да отида да ги видя на живо значи, няма да стане да ги добавя в списъка само  Grinning

# 362
Кармен, като пробваш пластмасовия нож за салати сподели, моля те, как се справя. Много му се чудя периодично, все ги заглеждам и не посмявам да си го купя..... Laughing

dolce miele , преди малко направих сефтето на пластмасовият нож за салата. Simple Smile Пробвах го с една салата айсберг и за моя изненада се наряза много лесно, а честно казано, имах съмнения, че пластмаса ще може да реже добре Laughing

П.п. Днес купих от тоалетната хартия Санитекс. По обяд имаше към 15-20 бройки при нас. Дано да има и утре, да взема още един пакет

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 19:09 от karmen77

# 363
  • оттам, откъдето започва България
ММ днес е купил от промоционалните бисквити Сюрприз. Аз ли не помня вкуса им или са го развалили, но не ми харесаха.

# 364
Знаете ли кой модел пасатор Бош е на промоция в момента, не го виждам в брошурата а го мернах по масите. Или поне колко вата е?

Сега видях пасатора в брошурата на сайта - 300 вата е. ( не е в обичайната брошура, а в отделна са сложили техниката този път)

# 365
# 366
karmen77 , благодаря за отзива за пластмасовия нож!  bouquet

# 367
ММ днес е купил от промоционалните бисквити Сюрприз. Аз ли не помня вкуса им или са го развалили, но не ми харесаха.

За съжаление бисквитките не са това, което бяха. И грамажът им е намален. Sad

# 368
  • Варна

За съжаление бисквитките не са това, което бяха. И грамажът им е намален. Sad

Направо гаднички - даже детето не иска да ги яде, а обича сладко.  Confused

# 369
  • София
За другата седмица не видях тоалетна хартия на промоция. А винаги има някаква newsm78

# 370
  • оттам, откъдето започва България
Няма тоалетна хартия, но ако ти харесва Зебра, все още в Пени има 8 бр. за 2 лв. Аз си купувам от СБА от тази: https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1 … VnamrIyE18WqmM%3A за 0.99 лв.
Ето и каталога да другата седмица: http://katalogkaufland.blogspot.bg/2012/11/blog-post.html
Не си харесах нищо, освен салфетките.

# 371
Бисквитите са ги развалили определено,по -добре Гербери.Аз съм доволна от тоалетна хартия Стела,ароматзирана.Някои дребни неща михванаха окото,но като цяло,слаба брошура.

# 372
  • Варна
За другата седмица не видях тоалетна хартия на промоция. А винаги има някаква newsm78

Aз видях, Lovely, 0,97 лв. Не е никaк лошa, тaкaвa купих последно нa промоция от Мaй бест зa 1.09 лв.

# 373
Внимание,който купува масло да гледа срока на годност.Има кашони с масло годно до 3.12.2015 и такова годно до 15.10.2015g.

# 374
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой може ли да ми каже колко струва в К. ароматизатора за WC на Bref с топчетата?
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт