Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
И аз досега купувах от тези, но последните два пъти ми миришеше на суроватка и затова пробвах Голдендорф. Хареса ми и на вкус и на мирис.
Някой да има нова брошура?  newsm78

# 586
Имам я още от вчера .

# 587
  • Sunshine state
Питането ми отпада, понеже току що се чухме с нея и вече я е взела. На първо време бива..
Някой обърнал ли е внимание на готварската печка от тазседмичната промоция дали става? Баба ми отдавна иска да си вземе някаква, а няма много финансова възможност. Прекалено паянтова ли е? newsm78

Ние още нямаме вестник, нито пък го намирам в ел. вариант.

Последна редакция: сб, 31 окт 2015, 09:52 от Pupitka

# 588
 Днес в Кауфланд ми се случи следното:
Скрит текст:
Купих си пилешко филе от витрината, което след като ми претеглиха, на етикета от кантара пишеше цена 5лв. и някакви стотинки за килограм.
На етикета на витрината цената беше друга.
Помислих си, че просто не са сменили етикета на самата витрина.
След като минах през касата погледнах, че на касовата бележка е написана по-високата цена за кг, а не тази, която е на пликчето с месо.
Отидох на информация и им казах да проверят.
Казаха ми, че цената на кантара била объркана и всъщност на касата правилно са ми го маркирали.
Отговорих им, че в крайна сметка това не е мой проблем и желая да ми върнат разликата.
Провериха и ми казаха, че и на витрината цената е по-висока.
Почувствах се страшно неудобно, че все едно се пазаря за 2лв.
Върнах месото и си тръгнах.
Но в крайна сметка някой знае ли по закон коя цена важи- тази на етикета от кантара, която залепят на стоката след като се претегли или тази цена, която е на витрината?
Да знам следващ път дали да кажа на госпожата от информация, че не е права и проблемът продължава да си е техен, а не мой.

# 589
  • Bulgaria
Здравейте ,яли ли сте чипс от сладки или лилави картофи?За първи път пускат такива видове чипс ,доста по-скъп е от обикновения ,

# 590
  • София
Готварската печка от промоцията е съвсем малка. Миналата неделя  ги видях, докато подреждаха стоките. Кутията и беше на размери колкото опаковката на микровълновата. Зачетох се - обем на фурната 20 литра, пак колкото на микровълновата.  У нас също сме с малка турска печка,но обема на фурната е 45 л. Може би за сам човек ще е достатъчна, за печене в малка тавичка. Котлона отгоре е само 1, видя ми се от малките по картинката на кашона.

# 591
# 592
Нищо интересно в нея Peace

# 593
  • София
Днес в Кауфланд ми се случи следното:
Скрит текст:
Купих си пилешко филе от витрината, което след като ми претеглиха, на етикета от кантара пишеше цена 5лв. и някакви стотинки за килограм.
На етикета на витрината цената беше друга.
Помислих си, че просто не са сменили етикета на самата витрина.
След като минах през касата погледнах, че на касовата бележка е написана по-високата цена за кг, а не тази, която е на пликчето с месо.
Отидох на информация и им казах да проверят.
Казаха ми, че цената на кантара била объркана и всъщност на касата правилно са ми го маркирали.
Отговорих им, че в крайна сметка това не е мой проблем и желая да ми върнат разликата.
Провериха и ми казаха, че и на витрината цената е по-висока.
Почувствах се страшно неудобно, че все едно се пазаря за 2лв.
Върнах месото и си тръгнах.
Но в крайна сметка някой знае ли по закон коя цена важи- тази на етикета от кантара, която залепят на стоката след като се претегли или тази цена, която е на витрината?
Да знам следващ път дали да кажа на госпожата от информация, че не е права и проблемът продължава да си е техен, а не мой.

Това което пише на витрината, това е цената. Вие като сте го избирали това месо, сте гледали цената на витрината. Явно при маркирането е допусната грешка, което разбира се не е редно, но и вие сте го видели и сте си замълчали (понеже е било във ваша полза), но ако цената беше по - висока от тази на витрината съм сигурна , че щяхте да реагирате на място.

# 594
Изобщо не съм си замълчала, защото е било в моя полза, така че не бъдете толкова сигурна  Naughty
Много пъти ми се е случвало нещо да е намалено, но етикета все още да не е сменен.
Особено от тези витрини.
Питам как е по закон, а не как би трябвало да е според Вас. Peace

# 595
Според мен етикета е подвеждащ - клиента не носи вина,че те не са го сменили навреме ,следователно те ви дължат най -малкото извинение .

# 596
  • София
аз пък си харесах айсберга, сладкарската сметана, чибото, об. бисквити и памперси на пръв поглед Simple Smile

# 597
Благодаря за споделената брошура. И на мен нищо не ми хареса. Май ще чакам на другите намаления.

# 598
Персила не е ли хубав ?

# 599
Жармен, в днешно време не мога да дам мнение за персила, особено за течен. Едно време беше перфектен и пералнята докато переше бялото пране миришеше на белина. Сега не знам как е и няма и как да разбера, защото се заредих с прахове и течни препарати.

Общи условия

Активация на акаунт