Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
И аз без лоши чувства да кажа, че не са по калъп правени децата/хората, та странности/различия... - нормална работа.  Simple Smile  Стеротипите и нормите създават проблеми...  Wink

# 631
По въпроса за играчките - аз отидох студентка в Свищов с любимата ми играчка от детство. Винаги като си лягах я слагах до възглавницата ми......При преместванията обаче много се похаби и сега е на тавана.

По въпроса за К. - рекорд - още не съм ходила тази седмица там.......И ако не идем в събота - по всяка вероятност ще пропусна въобще.

# 632
сега като я няма калинката от няколко дни, детето как реагира? ако не е много трагично, аз лично не бих търсила друга да я заменя. в един момент се налага да пораснат сякаш, такава силна привързаност към играчка не ми се вижда "здравословна"
п.п. не се заяждам, само питам Simple Smile малкият ми син е на същата възраст и затова ми е странно Simple Smile
Има различни хора, едни са по-сантиментални и чувствителни, други явно не могат да разберат дадено поведение, както вече беше казано. Относно това, че го определяш като "не здравословно", уверявам те, че и от психологическа гледна точка няма нищо тревожно в това поведение. Ти нямаш ли любими обувки, блуза, дънки например, с които се чувстваш най-удобно и трудно би ги изхвърлила в коша?
Детето просто е силно привързано към калинката и обичаше да си я гушка, и да заспива с нея. Но това не значи, че не си играе с други играчки и деца...

# 633
  • Варна
не исках да те обидя, наистина bouquet може би не се изразих правилно, но няма значение Simple Smile успех в намирането на изгубената или нова калинка  Simple Smile

# 634
Мерси. Дано да намерим същата или подобна, но жълта. Наистина не ми се понрави мнението ти, но всеки има право да изказва каквото мисли. Моя приятелка коментира по подобен начин. Нямам право да искам хората да сме еднакви всички Simple Smile, просто е достатъчно да сме толерантни едни към други.

# 635
Какво стана със снимката? Качена ли е някъде?

# 636
Трябваше да има чаршафи някакви тази седмица, май с ластик, но аз още не съм стигнала до там  Embarassed
Хубави ли са и има ли червен?

# 637
На предната страница, 625-и отговор (след редакция).

# 638
На предната страница, 625-и отговор (след редакция).

Благодаря, след редакцията вече ги видях.

# 639
Пробвахте ли кафетата дето са по 5.99 лв. тази седмица?
Exquizit му е марката.

# 640
  • Пловдив
Момичета, преди време коментирахте някакъв евтин прах за пране, от който сте доволни. Как се казва?

# 641
  • Русе
Момичета, преди време коментирахте някакъв евтин прах за пране, от който сте доволни. Как се казва?
Елви Peace Аз не съм го ползвала, де. И нямам намерение. От темата за перилните препарати съм разбрала, че трябва да мислим в дългосрочен план, когато перем дрехите си с евтин прах.

# 642
получихте ли брошура?

# 643
  • Sunshine state
Елви е прахът, да. Аз съм доволна от него и по-специално от този с розовата опаковка. Не намирам разлика с други прахове. Ползвам и омекотител.  Peace

# 644

Общи условия

Активация на акаунт