Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 592
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Привет момичета. Peace  Имате ли отзиви за таблетките за съдомиялна машина K Classic?
На мен ми харесват. Но последните няколко месеца нямаха изобщо зареждане и си взех от праха. И от него съм доволна  Peace

# 691
# 692
веднага харесах водата Хисар и тройната Лаваца

# 693
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък кашкавал Кенана и цветоулавящите кърпички.

# 694
  • Sofia
Лавацата и яйцата Зора ползваме, та... Simple Smile

Още:
помелото (ако не е зелено...)
киви
круши
моцарела обикновена и с босилек
нахут
прах Елви, след отзивите тук ще взема да пробвам
сапуните Нанси

# 695
Отзивите са добри за този прах ли ?

# 696
  • Sofia
Жармен, ето

Елви е прахът, да. Аз съм доволна от него и по-специално от този с розовата опаковка. Не намирам разлика с други прахове. Ползвам и омекотител.  Peace
++ за този прах. От скоро използвам и двата - за бяло и за цветно пране. Доволна съм и то много, особено от този за бяло, изпира перфектно и харесвам аромата му ......

Ариел и подобни само дето са скъпи, иначе не са нищо повече от по-евтините прахове. Това е положението у нас. Ако е отвън е друга работа.  Това ми е мнението.  Wink

# 697
Ами сега имам Ариел / от лидълското промо / и Бинго стари найт ми пере по -добре Grinning / Само дето не откривам наблизо голям пакет /

# 698
  • Sofia
Тъй де.  Я го покажи тоя Бинго, плс! Simple Smile

# 699
Тъй де.  Я го покажи тоя Бинго, плс! Simple Smile

# 700
  • Sofia
Благодаря, s70nSimple Smile

# 701
  • Sunshine state
Може да ви се стори глупаво питането ми,ама тоя инфрачервен термометър става ли за мерене на телесна Т?  newsm78

# 702
  • Северо=Западналия край
Някой има ли отзиви от стенд миксера на Делимано който е от 139 лв и 10 точки? Много съм му навита, ще съм благодарна ако някой го има и сподели мнение.

# 703
  • София
Някой има ли отзиви от стенд миксера на Делимано който е от 139 лв и 10 точки? Много съм му навита, ще съм благодарна ако някой го има и сподели мнение.
+1 Ами блендер+чопърът?

# 704
  • Варна
а аз да питам за белия боб в буркан как е, става ли за директна консумация, или хрупа и трябва да се вари още? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт