Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Куфарите хубави ли са ? Имало ли ги е и друг път / дъщеря ми й трябва и се чудя дали ще издържи - цените са добри - но малко са ми съмнителни като качество /

# 256
Тази ролка Stella от последната страница хубава ли е, къса ли се лесно и дали не мирише много? Питам, че ми трябва да взема повече Laughing

# 257
  • София
Весетоо, мерси  Heart Eyes

# 258
Стикерите се продават за левче за опаковка. Има ги на касата.  
Днес купих спален комплект Star wars за 11лв.  Май старта им беше 30лв.  Имаше още няколко останали и учудващо опаковките не бяха разпърпани

# 259
При нас в Стара Загора картите ги продават за 1 лв опаковката и казват, че им ги задължават. Много държат да имаш 15 лв и тогава да ти дадът. Ако има тема за размяната им моля кажете, че не я откривам.

# 260
  • Русе
За пореден път се убеждавам колко надути са цените в Кауфланд.
Студен чай Сан бенедетто в момента в Кауфланд е намален на 35% от 2,79 лв на 1,79 лв. В магазина срещу нас струва 1,90 лв. Close А цените по магазините в Ловеч никак не са от най-ниските.

# 261
Жармен, за куфарите не мога да ти помогна особено. Имало е и много положителни мнения, както и много отрицателни. Иначе цената е добра и ако ви трябва подобен куфар сигурно ще издържи поне известно време. Ако ще взимаш, прецени дали ще ви е удобен за "носене". Аз имам подобни куфари (не от К.) и като ги понапълня доста не са особено удобни за носене и не стоят много прави самостоятелно Laughing  и все си мечтая за куфарите с 4 колела в ъглите.....Но и цената им друга на онези. Grinning
Забелязах, че вчера на Пещерско шосе имаше още от бебешките кутии за спомени. Grinning Хубави са.

# 262
  • Варна

Забелязах, че вчера на Пещерско шосе имаше още от бебешките кутии за спомени. Grinning Хубави са.

Какво точно представляват?

# 263
Киса, има в розово, зелено и синьо (всяка с различен мотив). Не мога да кажа за точни размери, сигурно ги има в брошурата, но ми се сториха горе-долу колкото лаптоп, но високи около десетина сантиметра. Запечатани са, но във вестника е показано, че отвътре се издърпват няколко чекмедженца за бебешки спомени- косичка, първи обувчици и т.н. Отпред има място за малка снимка, както на някои фотоалбуми. Изглеждат доста плътни, стабилни.

# 264
  • волно калдъръмче
Натуралната кайма пак е отвратителна.

# 265
  • Варна
Киса, има в розово, зелено и синьо (всяка с различен мотив). Не мога да кажа за точни размери, сигурно ги има в брошурата, но ми се сториха горе-долу колкото лаптоп, но високи около десетина сантиметра. Запечатани са, но във вестника е показано, че отвътре се издърпват няколко чекмедженца за бебешки спомени- косичка, първи обувчици и т.н. Отпред има място за малка снимка, както на някои фотоалбуми. Изглеждат доста плътни, стабилни.

Ясно, благодаря!

Дали някъде в интернет вече има качена брошура за следващата седмица?

Докато питам, те вече я качили: http://www.promooferti.com

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 17:17 от Киса

# 266
Здравейте,някой купил ли е от кашкавала Динел,който е на 6.99лв,хубав ли е?Аз купих едно малко парче за проба,но ще го пробваме на принцески по късно./след като купим и масло/.От намаленият щанд купихме сокчета Дино  за 35ст,бр.

# 267
Натуралната кайма пак е отвратителна.

Ооо, кайма от витрините на Кауфланд никога не купувам вече. Винаги е отврат.

# 268
  • волно калдъръмче
По едно време беше доста прилична, но я развалиха. Имаше вкус на смлени дреболии и много странна миризма. Говоря за натуралната. С години не бях взимала, докато се излъгах скоро пак и ми хареса. Сега гледам пак са почнали да слагат гадории. Правих едни принцеси, ужас! А имам още над половин кило. С едната част пълних гъби днес. Препържих я добре и наръсих пушено сирене и пармезан. Стана горе-долу прилична плънка.

# 269
Точно вкус и аромат на смлени боклуци има, права си абсолютно Peace...Затова и спрях да купувам кайма от там. Иначе и аз преди купувах....последно се набутах  с кайма от "100% свинска плешка" Mr. Green Тази кайма ме отказа завинаги от всички натурални и всякакви кайми от Кауфланд Laughing

Общи условия

Активация на акаунт