Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
нещо маслото от преди 2 седмици не ми харесва, а май беше с правилните крави и къщички на картинката   Crazy Crazy

# 271
нещо маслото от преди 2 седмици не ми харесва, а май беше с правилните крави и къщички на картинката   Crazy Crazy

С 2 крави ли е? Laughing

# 272
Гитадам, намалените сокчета по каква причина са намалени- скоро изтичащ срок на годност, липсваща сламка, посмачкани опаковки? Доста имаше тази вечер....
Преди 2 седмици имаше намалено масло и от двата вида (или по-точно- и от двете комбинации къщички и крави Mr. Green ), може би покрай едното да си продадат и другото... Laughing
Тази вечер взех към 2 кг моркови, най-накрая им смъкнаха цените. Grinning Миналата седмица обаче бях купила моркови които за няколко дни бяха хванали много гадни бели червеи, не помня някога да ми се е случвало с моркови. Shocked

# 273
Ако някой е купил бялата етажерка за стена, моля да пише отзив. Пратих баща си да я вземе, в друг град е.

# 274
Долче,причината не е в срока,защото бяха до юни другата година.Днес купих два броя близалки с Туити,намалени на 48ст,със срок на годност 9.10.2015g.Не са лоши,те са от маршмелоу.И две сокчета взех.Кренвирши също и багети по 59st.Според мен сокчетата са намалени,защото са разкъсали стекчетата,имаха си сламки и опаковките им не бяха смачкани.

# 275
  • София
Ако някой е купил бялата етажерка за стена, моля да пише отзив. Пратих баща си да я вземе, в друг град е.
Доста е малка. Не знам дали видяхте размерите.

# 276
Междудругото, онзи ден исках да купя на дъщеря ми от пластмасовите яйца с Маша и Мечока, вътре с по бонбон (заради фигурката, иначе бонбонът миниатюрен, пък и тя не ги яде). Цената на рафта беше 0,49 ст. Днес ги гледах в новата брошура, ще са "намалени" newsm78 - от 1,99 лв на 1,59 лв....? Thinking
Някой има ли впечатления от сабото с подплата?
Скрит текст:
Харесвам много и лидълските, но се въздържах, защото имат бяла лента отстрани, а дъщеря ми я сваля, някак успява да я изчопли с прътчетата. Crazy Кауфландските видях, че нямат нищо допълнително лепено, поне по снимката не личи да има. newsm78

# 277
Натуралната кайма пак е отвратителна.

Ооо, кайма от витрините на Кауфланд никога не купувам вече. Винаги е отврат.
не купувам месо и кайма от там , особено когато е на промоция  Mr. Green Sick

# 278
  • Пловдив
Первол или капсулите на Ариел за цветно, кое е по-добро?

# 279
капсулите на Ариел Peace
 Первол e слаб.

# 280
  • Русе
Первол или капсулите на Ариел за цветно, кое е по-добро?
Категорично Ариел, макар и капсулите да не са "цвете за мирисане". Naughty

# 281
Зеленият Ритер Спорт e страхотен
харесвам много и с бисквитката и белият с лешници, но нямаше от намалените

# 282
Аз отидох преди малко само да си купя една клавиатура за компа уж, и накрая едва се довлякох до нас  Mr. Green То котешки храни, кашкавали, мезета, вина...взех си и млековарка за 7,99 намалена с 50%, една много симпатична малка тавичка на Фереро с мраморно покритие, някакъв пластмасов нож, специално за салати (нали казват, че не трябва с метален да се кълцат зелените салати) и изобщо сума и глупости пак ...

На касата, нареждам нещата и гледам едно хлапе, към 10-11 годишно застава зад мен, ама без нищо да носи...та му казах, ако ще си купува нещо да минава пред мен, за да не чака много. "Не, не - казва...аз заникъде не бързам, ще ви изчакам" и след малко добавя "Ами аз пакетче карти ще си купувам...на вас като ви дадат и ако не ви трябват, да ми ги дадете, а?" Ахааа, затова малкия се наредил след мен и иска да ме чака Joy сладур  Grinning
Дадоха ми 8 пакетчета карти, връчих му ги, много се зарадва хлапето, па и аз покрай него Laughing

Та на излизане даже ми обясни какви са тези карти, а аз даже идея нямах за какво ми ги дават и така ги изхвърлях досега  ooooh! Ма нямам малки деца вече и не знам какви са последните модни течения сред хлапетата  Simple Smile

# 283
Кармен, като пробваш пластмасовия нож за салати сподели, моля те, как се справя. Много му се чудя периодично, все ги заглеждам и не посмявам да си го купя..... Laughing

# 284
http://issuu.com/promooferti/docs/fxf
другата седмица
скука

Общи условия

Активация на акаунт