Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 787
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Където е на самообслужване.  При нас са във фризера, който се пада точно срещу витрината с маслини, но не знам дали навсякъде е една и съща подредбата Simple Smile

# 331
  • София
Те замразени ли са? Аз затова досега не съм ги виждала значи. По принцип избягвам да купувам замразени пилета.

# 332
Замразени са, да. На мен не ми пречи, аз така или иначе ги сложих във фризера Simple Smile

# 333
  • София
Може и да опитам все пак  Grinning

# 334
Само дано да са хубави, че са в една червена опаковка и хич не се вижда какво взимаш  Grinning. Даже сега ще изкарам едно, да видя що за птици са Laughing

П. п.   извадих сега едно, на пръв поглед е доста космато Mr. Green, но като цвят е прилично, че аз се притеснявах да не е някакво синкаво-зелено Laughing Ще го скубя, няма начин, и после отива в тавата с ориз Grinning

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 11:45 от karmen77

# 335
  • София
Санитекса /т.харт/ на промоция - добра ли е?

# 336
Аз винаги зимам на промоция като е. Става

# 337

Купих от предишната промоция. За мен като цена е добра,  качеството също.

# 338
  • София
Има и Фамилия, 8бр 2.69лв

# 339
  • Sofia, Bulgaria
Фамилията е много добра хартия.

# 340
Има и Фамилия, 8бр 2.69лв

Санитекс е 24 бр. Всеки сам преценява.

# 341
  • София
Мерси  Peace

Има матраци от 50лв - твърди или меки са? Няма как да се прецени, освен с опция връщане...

# 342
  • Русе
Само дано да са хубави, че са в една червена опаковка и хич не се вижда какво взимаш  Grinning. Даже сега ще изкарам едно, да видя що за птици са Laughing

П. п.   извадих сега едно, на пръв поглед е доста космато Mr. Green, но като цвят е прилично, че аз се притеснявах да не е някакво синкаво-зелено Laughing Ще го скубя, няма начин, и после отива в тавата с ориз Grinning
Дай отзив и след като го размразиш, защото аз веднъж бях взела едно замразено пиле, което на външен вид си беше хубаво, но след размразяване съда, в който го бях сложила се напълни с розова вода, която в никой случай не беше кървава, а след печене, пилето се сви наполовина. Накрая ядохме гугутка Laughing От тогава замразени пилета не купувам Naughty

# 343
Вики, то това си е гугутка, както е замразено  Laughing, нали е маломерно Simple Smile Сега го варя тъкмо, не се е свило повече, отколкото беше  Laughing Мен ме устройва размера, щото готвя само за двама души. Иначе досега не бях купувала от маломерните, но вчера ги видях случайно, че са на промоция, че са на Градус и затова реших да пробвам.

Едни охладени бутчета на Дюк, пак от Кауфланд  бях взела наскоро-  като ги отворих, щях да припадна от адска воня Sick От витрината им, при насипните също се е случвало да попадна на вонящи и вече като взимам от там първо помирисвам в торбата какво става и тогава плащам Simple Smile

На Дюк  вече няма да купувам нищо, както и пилета на Пилко. Naughty
На Градус взимам само засега, че уж са отглеждани без хормони- охладени, ако ми трябва за момента и замразени, ако ми трябват за фризера. Впрочем, на замразено пиле, което да е вмирисано, досега не съм попадала. Simple Smile

Тоалетната хартия на Санитекс не е никак лоша. В петък ще взема непременно...а и 24 бр. на тази цена си заслужава отвсякъде.

# 344
  • В градината...
От кауфландските матраци сме купили до сега 3 - изненадващо удобни, не са твърди.

Купих си любимото кафе Давидоф и от изгодния Едам /в пакетите по 400гр./  - цена за кг. 7 и нещо, а е много по-добър от бг кашкавала.
Взех си и аз една тавичка.

Общи условия

Активация на акаунт