Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Преди малко се върнах от Кауфланд - взех си от кухненските ролки по 0,99, но бяха останали много малко бройки и почти във всяка количка имаше по някое руло Simple Smile
Взех си и от краставичките по 1,11 - малко са по-кисели са, отколкото трябва сякаш, но като цяло са хрупкави, приятни, та смятам да взема едно стекче, като се прибере някой от мъжете вкъщи, че не ми се мъкне на мен...(пък и цената им е супер)
На витрината за месо имаше нещо, което се водеше рагу от свински врат по 3,99 - въпросното рагу си беше направо вратни пържоли, та взех 2 кг  и от него (даже обслужващата дама ахкаше " аууу, ама това е пържоли, такова рагу не сме получавали досега"  Laughing) след мен го разграбиха няколко дами Laughing. От пилешките сърца взех, тъй като на прима виста изглеждаха доста  добре, въпреки че са замразени ( за биричка са чудно мезенце  Heart Eyes) Циф за кухня също грабнах 2 броя, че това ми е един от любимите препарати за чистене на по-неприятно замърсени повърхности.
Чайниците на К-класик бяха разграбени, не знам дали са на добра цена, но имаше само един останал при нас Crazy А народ, народ, лудница беше... ooooh!

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 18:18 от Aronia*

# 556
Някои да си е купил свински дроб да сподели отзиви ?
Утре мисля да готвя, но се чудя дали да го купя оттам ?

# 557
  • В градината...
Тази домакинска хартия като я пуснат по 99ст., купувам по 20 ролки. За малката ми вършат чудна работа. И е на малки сектори, та не се хаби по много.

# 558
  • Plovdiv, Bulgaria
Вчера купих апарата за измерване на кръвно за китка, измерва си, обаче ММ ме смъмри, защо съм го взела тоя, а не за предмишница.  Laughing
Искам да го върна и купя другия, обаче вътре в кутията с апарата имаше батерии, опаковани, а сега ще ги махна от апарата и ще си ги пусна, обаче няма да са опаковани. Няма да има проблем, нали  Peace

Купих си и кофата с цедка /навреме ми идва, че моята се счупи/, брашното, кухн. ролка, пилешките гърди и Bene wc гел.

# 559
  • Sunshine state
Вчера купих апарата за измерване на кръвно за китка, измерва си, обаче ММ ме смъмри, защо съм го взела тоя, а не за предмишница.  Laughing
Искам да го върна и купя другия, обаче вътре в кутията с апарата имаше батерии, опаковани, а сега ще ги махна от апарата и ще си ги пусна, обаче няма да са опаковани. Няма да има проблем, нали  Peace

Купих си и кофата с цедка /навреме ми идва, че моята се счупи/, брашното, кухн. ролка, пилешките гърди и Bene wc гел.
Не, няма да е проблем, спокойно. Simple Smile

# 560
  • Пловдив
Препарата за почистване на перални да сте ползвали newsm78

# 561
Препоръчвали с ами го. Исках да го купя и д го пробвам, но не го токрих къде е поставен newsm78

# 562
  • Пловдив
Препоръчвали с ами го. Исках да го купя и д го пробвам, но не го токрих къде е поставен newsm78
не знам...довечера мисля да мина.

# 563
Отзиви за мъжките часовници на 9.99лв,мисля да взема за децата.

# 564
  • София
Тези табла с обявите действат ли?
Търся си уроци в района и мисля да пробвам?

# 565
Някакви отзиви за мопа на промоция .

# 566
  • София
Тези табла с обявите действат ли?
Търся си уроци в района и мисля да пробвам?
Обикновено са от пенсионерки. Ако смяташ, че би ти свършила работа...

# 567
не знам...довечера мисля да мина.
намерих го. 2, 39 лв бяла опаковка, а не както е синя на вестника. Ще го пробвам скоро. Мкар че пише да се сложи това за праха и да постои но на моята пералня това чекмедженце не се вади, та ще видим. Peace

# 568
Аз взех от дамските пижами, много съм доволна. Български, памучни, плътни, здрави, в приятни цветове.

# 569
  • в ябълковата градина
Моля ви за помощ, има ли брашно от ЕЛДА в Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт