Искам да кажа ... (52)_31.08-06.09

• 37 362
  • 606
  •   1
Отговори
# 450
  • В Космоса
Резервирахме за 3 вечери на Халкидики, Ситония. Мислех, че може и да се разминем с Гърцията, но за щастие  отдаде се възможност! Party

# 451
  • София
Чудна е Ситония, а точно днес гледах в Сарти колко добри цени излизат за септември. За жалост, на мъжа ми не му се бие толкова път за 3-4 дни.

Ох, имам един казус и не мога да преценя кой прав/крив. Синът ми има някакво аниме събитие този уикенд и помоли негов приятел от компанията в Пз да спи у нас - казахме добре. В същото време, момиче от компанията има изпити в Натфиз и той помоли и тя да спи у нас. Мъжът ми каза категорично не, аз бях 50/50 и се съобразих с него. И сега ми се обажда майка ми и се цупи - знаели ли сме, че за изпити става въпрос ние, нямаме ли човещина, ти всичко се връщало. Много ми докривя, ама много.
Ма нали си има майка това момиче, защо аз да съм виновна, че няма къде да спи? Ще пътува сутринта с влака и вечерта ще се прибере.
Нали така?

# 452
Бърди, къщата си е твоя, решението си е твое. Не виждам защо някой трябва да ти насажда вина, че си отказала. Още повече, че ще имате и друг гостенин...

# 453
Бърди, естествено, че не си виновна. А и предполагам, че непредвидено ви е дошло това с гостите един след друг. Трябвало е да обясниш, че няма да има място и това е.
а за котките - май забравих да пиша, че ние си имаме от десетина дни нов домашен любимец. Самонанесе се. Много гальовно същество. Непрекъснато е в краката ни. Трайно се е настанила. Една такава слаба, грациозна. Аз харесвам по принцип по-пухкави животни, по-мили и по-симпатични са ми,  но котката е красавица и вече си я приехме.
Кутиите на Икеа са много хубави, ако си стоят затворени и някой не рови постоянно да си припомня дали нещо не се е загубило.

# 454
  • София
защо аз да съм виновна, че няма къде да спи?
Въобще не се чувствай виновна. В София има предостатъчно хотели. Е това търсене при кой познат или полупознат да се натресеш да спиш не го разбирам, не го приемам, не го практикувам, съответно и не приемам и мен да ме използват.

# 455
Зачетох се в последните страници на темата за трите деца. По каква причина хората обсъждат външния вид на Мамасита? Това каква връзка има с темата?
Знам, че е тъпо да питам тук, а не там, но просто не съм я следила и ми е неудобно.

# 456
  • Пловдив
Щото мамасита се хвали с външния си вид.

# 457
Ами аз веднъж бях мернала някаква снимка - в гора май беше....На мен ми хареса.
Пак обаче не разбирам защо се е стигнало до там. Много е хубаво да имаш три деца. Но всеки си решава.

# 458
Когато правиш всяка тема тема за себе си, очаквай освен амброзия да ядеш и лайна.

# 459
  • Пловдив
Ами аз веднъж бях мернала някаква снимка - в гора май беше....На мен ми хареса.
Пак обаче не разбирам защо се е стигнало до там. Много е хубаво да имаш три деца. Но всеки си решава.
Че мамасита засега има две, поне така твърди.

# 460
Аз съм останала с впечатление, че е с едно Embarassed
Касита, ясно.

# 461
Аз съм останала с впечатление, че е с едно Embarassed
Касита, ясно.

Или, по-точно, едно и половина, ако я цитираме дословно. Но нека поне тази тема опазим.  Laughing

# 462
  • София
Аз основно се притеснявам, че ще бъдат двама 15-годишни момчурля и една 18 годишна девойка в една стая - не мога да я нося аз тая отговорност за чуждите моми - нито майка й познавам, нито сме говорили, дето се вика, не знам дали не е избягала от тях. И с другите двама юнаци ... И пример на малката даваме ... Абе, поуспокоих се, вече си знам, че съм права и туйто!  Laughing

# 463
  • Sofia
Бърди,хич и не се кахъри  Naughty. То си е за притеснение,толкоз хормони на едно мяссто  Rolling Eyes.Още повече,че не са ви познати/роднини родителите  newsm78.

Не сме гостоприемни ние,хич  Whistling.Само за родата,моята,че е от далеч и пак предпочитам да не прекаляват.И под рода имам предвид САМО родителите ми и сестра ми със семейството си...по-натам ще видим младежът какви гости ще ми сервира.Това,че живеем в къща с 3 спални,особено предразполага към гостувания  Thinking.Да,ама ние си ползваме сами и трите спални  Mr. Green

Утре посрещам моите родители на летището, в неделя ще ги гощавам дОма с другата рода и в понеделник ще затръгваме -ние към Гърция,моите-към техния край. Та,с 2 думи имам да стягам багаж, вечеря,котка,абеееее...  ooooh!

# 464
Искам да кажа, че живота е чудесен и непредсказуем Grinning Предлага ни толкова изненади и хубави и лоши  Grinning
От няколко дни се чувствам едно такова носталгично и си давам сметка в какъв кръговрат ме постави живота.Сега съм в изходната точка от към работна позиция от преди 5 години и съм доволна, и съм тревожна и ми е развълнувано  Grinning

Бърди, щом родител на момичето не те е помолил изрично, не смятам, че трябва да се чувстваш виновна.Това според мен. Иначе е хубаво човек да помага, но при положение, че не си разговаряла с родители, не се обременявай излишно.

Общи условия

Активация на акаунт