Искам да кажа ... (52)_31.08-06.09

• 37 394
  • 606
  •   1
Отговори
# 555
зарята е или заради празнока или Ветко Арабаджиев се фука за нещо Simple Smile

# 556
  • ту тук, ту там
Тя зарята-проверка не включва само фойерверки. Ти наистина ли никога не си гледала такава, дори и по ТВ? Или просто искаш да подчертаеш, колко чужда и абсурдна ти е идеята да я има?

# 557
Аз каквото искам го казах и то на когото искам.

# 558
  • Бургас
В Лидъл утре ще има пак дрехи на тънки цени. Аз съм харесала детски бикини за момиче 7 бр за 9.90 лв.

# 559
  • Ямбол
Аз разбрах на какво се диви Чек. Но така е възприето тук да се казва и да се прави. Приеми, че заря има не само на фиести, а и в чест на национални празници. Първо проверяват армейците,после със зарята приключват проверката. Аз съм свикнала и правя разлика между пиянската заря и заря-проверка. Тати беше военен и ме е водил много пъти, а и ми е обяснявал.

# 560
  • Sofia
Привет,групата и честит празник!
Скрит текст:
Не ги чувствам като празници аз тия чествания,нито 06.09, нито 22.09, нито 03.03  newsm78.Нито ги отбелязваме някак,даже не ги споменаваме...Не сме само ние,предполагам.
Жива съм  Mr. Green.Нямам оплаквания от липсващия мъдрец Praynig.Дремнах като пор,нощес  Whistling
 Имам една чуденка,та да ви питам и вас. Моите двама нямат аква обувки,търсих тук-там,ама са ги поприбрали вече хората,та дали да диря другаде или да разчитам,че:
1.няма да им трябват (миналата година на Тасос бяха без);
2.ще купим от там (за Касандра, иде реч).

Синко е строил баба си и деди си и лющят белот от 2 часа,вече  Laughing.Горките ми хорица, по обяд смятам да ги отърва с една софийска разходка  Hug.Дали ще има нещо тържествено из центъра?

# 561
Гена, дано минеш леко с мъдреца, че аз само, като си спомня колко претеглих, десет дни не можех да си отварям устата, на нагревки ходих, на физиотерапия. Зверски ме боля, лекарят каза, че такива коренища рядко вижда:)

# 562
Съвсем сериозно не разбирам какво е заря-проверка.
Лиле, как се проверяват армейски части със заря? Да не говорим колко смешно е да почиташ загинали с фойерверки.

Извинете за нахлуването, но ме налегна "детски спомен мил".
Изразът "проверка" идва от думите на рапортуващия - "Личният състав е налице с изключение на геройски загиналите в борбата за .... /съответния празник/"

А и не сме единствените, които почитат националните си празници със заря - Франция - 14-ти юли, САЩ-04-ти юли и пр.

Още веднъж извинете за намесата и приятен ден!

# 563
  • София
Ще има на Касандра, Гена, миналата година взехме на място на щерката - а бяхме в много забутано малко градче.
Влезе на урок балерината, аз скучая - много на глупаво място е тая зала значи ...

# 564
Гена, аква обувки казваш на онези, с които се ходи по бодливи и хлъзгави камъни ли?  Laughing
Би трябвало да ги има навсякъде, където има нужда от тях. Аз последните ги купих от супермаркет, на Фонсека. Не са супер качествени, но едно-две лета ще изкарат.

# 565
  • Пловдив
Имам една чуденка,та да ви питам и вас. Моите двама нямат аква обувки,търсих тук-там,ама са ги поприбрали вече хората..........
В Декатлон има. Поне в пловдивския има. Ама мисля и в софийския ще има.

# 566
Цяла нощ бях на работа . Прибрах се в 7 сутринта. Спах до 10 и сега пак отивам.
Уморена съм и ми се спи  Sad

# 567
  • София
В Лидъл утре ще има пак дрехи на тънки цени. Аз съм харесала детски бикини за момиче 7 бр за 9.90 лв.
Лина, в брошурите не виждам момичешки бикини, а за днес бях планувала да ходим да купуваме, само, че от друго място.
Може ли да ми дадеш линк, че да отложа за утре евентуално.

# 568
  • София
Лина, в брошурите не виждам момичешки бикини, а за днес бях планувала да ходим да купуваме, само, че от друго място.
Може ли да ми дадеш линк, че да отложа за утре евентуално.
Тонка, бельото е от 10.09.2015 и освен това е малко 110/116.
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm

# 569
  • Бургас
Боже, добре че утре не се изплщюях на Лидъла да търся гащи  Embarassed То било от сряда. Не знам на вас кои номера ви трябват, на мен щото ми трябват малки номера и затова. Най-големите са 110/116. Не знам, Тонка,дали ще и стават на твоята дъщеря

Общи условия

Активация на акаунт