Искам да кажа ... (52)_31.08-06.09

• 37 391
  • 606
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Боже, добре че утре не се изплщюях на Лидъла да търся гащи  Embarassed То било от сряда.
Лина, 10.09.2015 е в четвъртък  Laughing

# 571
  • София
 Mrs Jan, благодаря за разяснението. Така или иначе въпросните гащи няма да станат на Кати.  Grinning
Значи след малко се понасяме да пазаруваме за първи клас плюс гащи.

# 572
  • Бургас
Боже, добре че утре не се изплщюях на Лидъла да търся гащи  Embarassed То било от сряда.
Лина, 10.09.2015 е в четвъртък  Laughing

Явно съм отслабнала и  на мозък  ooooh!

# 573
Харесах потничета, бикинки и пижамка за Жаки от брошурата, много са скадки, дано ги заваря, май в сряда ще си тръгваме от морето.

# 574
Нали сменям гащенца сега нон стоп, та мога да споделя, че лидълските дрешки и бельо много ми допадат.

# 575
  • Sofia
Честваме 130 години от Съединението на Източна Румелия с Княжество България  bowuu

# 576
  • София
И на мен лидълските дрешки ми харесват много.
Сдобих се отново с мускулна невралгия и ходя като робокоп. Много добре ми действаше невралгин преди, сега вече бил спрян от проозводство, сигурно ще го заменят с някой чуждоземски аналог.

# 577
  • Пловдив
И аз ще ходя в четвъртък в Лидъл. Най-малкия ще намаже долнище и суитчър. Изпитвам колебания за цвета на суитчъра, ще решавам на място. Ако много ми харесат може и потник с гащи да намаже.

# 578
Честит празник!
Всеки ден измислям някакво мини пътешествие, а къщата чака някой да я оправи....Трябва да се стегна и да се накарам моментално Mr. Green
 buni , съчувствам ти, много е гадно.
Направихме четири трилитрови буркани с бъз. Миналата учебна година давах на децата сутрин по една чаена лъжичка и почти не са боледували. Ние с мъжа ми не пихме и ни тръшна страшен вирус, от който още си нося последствията.
еlleni, стъкмих сутринта солените мъфини. Много се харесаха и се сетих, че мама ни правеше същото, но в тава и го наричаше "мързелива баница".

# 579
  • Euskal Herria
Бяхме два дни на планина, чудесно изкарахме.

# 580
  • Варна
Я кажате за тоя бъз каква е рецептата?

# 581
  • Ямбол
По Нова дават Опасен чар, а по бТВ Оркестър без име.

# 582
  • Пазете Гор
Ако се наложи да избирам между двата филма, ще е "Селянинът с колелото".

Я кажате за тоя бъз каква е рецептата?

Допускам, че е тази.

... Много добре ми действаше невралгин преди, сега вече бил спрян от проозводство, сигурно ще го заменят с някой чуждоземски аналог.

Има по аптеките неуробекс и беналгин, нашенски са като цървулите на дядо ми.

# 583
Саня, има много рецепти. Ние  правим по една, за която се твърди, че е на Петър Димков.
Берат се много узрели плодове, да няма нито едно зелено зрънце. Или ако случайно има, веднага се отделя.
Измиват се добре плодовете и с помощта на вилица се отделят зърната от дръжките. В буркан се редува ред плодове с ред захар. На бурканите отгоре се слага марля. Оставя се на тъмно да престои три седмици, след което се прецежда през марля. Хубаво е сиропът да се съхранява в тъмни шишета, а бутилката да стои на слънчева светлина.
Но трябва да се внимава с растението, защото за някои хора може да е отровно. Преди грипен сезон  се почва със съвсем малка лъжичка на ден, сутрин на гладно, за да се види как ще реагира организмът. По време на самата епидемия се стига до две супени лъжици дневно. Аз не посмях миналата година да давам чак по две супени лъжици на децата, но по една малка пиеха сутрин преди училище и детска градина.
Ние гледаме "Опасен чар".

# 584
  • Телиш/Плевен
Честит празник! bg

"Опасен чар" е любимият ми български филм и с удоволствие го гледам за пореден път. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт