Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 417
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 980
Мисля си дали Силвията не и стана ясно,че няма никакъв шанс за финал и затова да вдигна тоя цирк да я изгонят,а тя да хване първа Цецко(нали и беше голям мерак Sick)преди Катето.А пък на големия "мъжкар" какво му пречи да ги мине и двете подред... Wink Все пак бройки му трябват на човека,така и  не го чух да се похвали с точна бройка пред Богданов Laughing
А за да му се хареса още повече-завлече и Ирена навън.

# 1 981
  • София
Преди години,на басейна Мария Луиза бяхме.....с приятелка,сядаме си на шезлонгите,постиламе кърпите...пристига ена мандама/красивка,стройна/ след нея нацепената батка,мандамчето мрънкаше,че няма къде да легне,батката дойде хвърли ми кърпата на съседния стол и и го занесе да спре да хленчи......е какво да ви кажа Sick спасителя подви опашка,виках управителя-той ми казва оправяй се момиче,така е....приятел бил,искал да се докара пред мандамата....майкооооо,още не са отминали тези времена май....пфффффф....че и по-зле става.....
Ааааа да Цецко е назад с бройките,дали съжали,че не може да се похвали с такъв опит Laughing...ама нищо,то неговото тепърва предстои,доказа се,че има и за техния влак пътници....

# 1 982
Чак ми става жал за Никита. Не знам психиката ѝ как издържа всеки ден да се бори срещу тези заблудени души.
И онези от нейния отбор все мълчат, гледат умно и нищо не казват.  ooooh!

# 1 983
Не мисля,че подобна дълбока мисъл е възможно да се появи в главицата на Силвия Whistling

# 1 984
Анито обича парите му. То тоя бизнес сама си го е направила сигурно.

# 1 985
Мисля си дали Силвията не и стана ясно,че няма никакъв шанс за финал и затова да вдигна тоя цирк да я изгонят,а тя да хване първа Цецко(нали и беше голям мерак Sick)преди Катето.А пък на големия "мъжкар" какво му пречи да ги мине и двете подред... Wink Все пак бройки му трябват на човека,така и  не го чух да се похвали с точна бройка пред Богданов Laughing
А за да му се хареса още повече-завлече и Ирена навън.
Ох, да бе, Силвия била завлякла и Ирена.. Ако Ирена не беше толкова проста, да й се върже на пиянските провокации, нямаше да изхвърчи.

# 1 986
Чак ми става жал за Никита. Не знам психиката ѝ как издържа всеки ден да се бори срещу тези заблудени души.
И онези от нейния отбор все мълчат, гледат умно и нищо не казват.  ooooh!
Мълчат, щото ще бъдат номинирани, ако я подкрепят гласно.

# 1 987
Силвия никого не е влачела  Grinning Ирена сама си се завлече, ако имаше малко акъл и се беше скрила Сиса можеше и да се успокои, но нали трябва да провокира се тръшна, като малко дете каза "тук ще седя" и се тропна до вратата, като гледаше Сиса нагло през цялото време.

# 1 988
Убава работа, ама циганска

# 1 989
А какво трябваше да направи,да се свие кротко в някой ъгъл,за да не се дразни нейно Величество и да чака главата й да изветрее. Че тая къща да не е бащиния на Силвия,че да се съобразяват с пиянските й изцепки и с това къде да седят

# 1 990
ами Никита така направи в разправиите с Цецо и спечели

ако хипотетично се беше стигнало до хвърлянето обратно на табуретката, Силвия щеше да е номинирана и най-вероятно изгонена от зрителите другия понеделник

# 1 991
А какво трябваше да направи,да се свие кротко в някой ъгъл,за да не се дразни нейно Величество и да чака главата й да изветрее. Че тая къща да не е бащиния на Силвия,че да се съобразяват с пиянските й изцепки и с това къде да седят
Точно така. Да провокираш пиян човек, особено, когато пиянството му е лошо е повече от глупаво. Не може ти да си трезвен и да се връзваш на акъла на пияница  ooooh! Нека те обижда, нека се опитва да хвърля предмети по теб разумно е да се разбереш с него на трезво.

# 1 992
Точно така. Да провокираш пиян човек, особено, когато пиянството му е лошо е повече от глупаво. Не може ти да си трезвен и да се връзваш на акъла на пияница  ooooh! Нека те обижда, нека се опитва да хвърля предмети по теб разумно е да се разбереш с него на трезво.
Да, именно, ако беше малко по-умна, щеше да избегне сблъсъка. Да направи така -

Това го гепих от Банши hug , щото ми е любимо сладурче Харисън Форд Heart Eyes

# 1 993
Никита го направи,но Цецо реално не я замери нито с чаша,нито с табуретка. Не мисля,че Ирена я провокираше. Силвия сама почна да си го проси. Каквото повикало,таковасе обадило. Хич не е оправдание това,че Силвия е била пияна

# 1 994
  • София
В днешния брой на 24 часа има интервю с Братухчев. Направи ми впечатление, че и той определя Никита като двулична манипулаторка. Според него ББ доста поорязва и тенденциозно представя нещата.
В предишни издания имаше много игри и мисии, сега нищо.  

Общи условия

Активация на акаунт