Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 199
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 160

Пак ще питам.  Mr. GreenНякой знае ли на финала колко човека трябва да са? Двама, трима или четирима? Преди как е било?

повече от 2ма определено
май бяха поне 4-5 преди
ако изкарат един в понеделник и един следващия понеделник, могат на 11 ти да направят финал

# 2 161
Елора, преди бяха 5-ма.

# 2 162
  • BG
Остават само още едни номинации, тези в понеделник, останалите в деня на финала ще се изнизват един по един.

# 2 163
Елора, по-скоро трима или четирима, не помня точно.
Това е най-великият сезон на ББ  hahaha  Joy
А какви бяха тогите? Дъновисти ли са?

# 2 164
  • IT
Боги направо "кърти" в това  видео
.
Е той във визитката нали беше казал, че Алисия и НиЛо са естествено красиви  hahaha
Прави едни много странни движения с ръце и уста. Били му ги натикали. Не разбвах дали означава, че са му казали да каже че са красавици или жените са му се натискали.

# 2 165
Скрит текст:
Боги направо "кърти" в това  видео
.
Е той във визитката нали беше казал, че Алисия и НиЛо са естествено красиви  hahaha
Прави едни много странни движения с ръце и уста. Били му ги натикали. Не разбвах дали означава, че са му казали да каже че са красавици или жените са му се натискали.
И аз не разбрах, какво точно трябва да значи, че са му ги натикали  tooth

# 2 166
  • BG
Аз се чудя, ако не се бяха сбили онези двете как щяха да се наредят за финал нещата, нямаше да има достатъчно време за номинации и елиминации.

# 2 167
Един Москвич 408 като награда ще е достоен за финалиста на 100%натуралните.

# 2 168
Благодаря за отговорите  Simple Smile

Това с откупването на гласа ми намирисва сериозно. Вие какво мислите?
Смятам, че ББ е на страната на отбора на Никита, а там са номинирани най-много.
Ще бъде ужасно да спечели който и да е от другия отбор. Но се надявам до тогава наградата да падне до 20 лв  Joy Тогава нямам против.

# 2 169
хайде сега, съждения на морални дилеми от типа дали бащата правилно е постъпил, когато е откраднал, за да купи хляб на децата си! Моля ви, не сме в осми клас! Не е само тя с дете, просто е намерила за нея по-лесния или по-печелившия начин, и то без да води кой знае какви морални борби със себе си. Ако за нея не е било редно, е нямало да го направи. Та, и двете са еднакви, все едно гледах бой на магистрални труженички, които една на друго казват к.....

Какъв осми клас, най-много втори: "Госпожо, той почна първи!" Сякаш, ако не си почнал ти боя, си невинен за нанесените поражения. Rolling Eyes Уж сме против агресията, пък се оказва, че ако е предизвикана, не само я приемаме, даже й ръкопляскаме.
Целият нет бръмчи възмутено, как е изхвърлена Ирена без вина. Щом е споменала Силвия в брътвежите си детето, Ирена и да отнесе главата й моооже. Едновременно съвсем лежерно се пропусна репликата, как си гледала същото това дете под пилона. Щом е завършила висше, знае височината на връх Мусала и си е купила къща - моооже. Нищо, че съвсем не с учителстване я е купила, важното е, че се е напънала изобщо нещо да направи.
През цялото време се питам толкова ли чак това общество се нуждае от положителен герой, та и в тая менажерия ББ не само се опитва, ами и успява да го намери.  Laughing

# 2 170
Аз се чудя, ако не се бяха сбили онези двете как щяха да се наредят за финал нещата, нямаше да има достатъчно време за номинации и елиминации.

Сигурно щяха да измислят друга тъпотия, да си заминат повече хора.

# 2 171
  • Варна
 Номинациите на трите бяха очевадно координирани. Ади ме подразни как надъхваше Ирена към конфликт. Никита -Милена е изключително досадна в опитите да анализира всички и наистина ползва "Аз" по два пъти в изречение. Анита е куха държанка на градска мутра. Другия лагер са просто глупави ... Бармана ще се върне на финала колкото да му дадат наградата ... тая седмица си отива жена!!!!

# 2 172
И понеже на теб ти е неприятно, трябва и на нас да ни е, когато четем такива глупави коментари, нямащи общо с темата?

# 2 173

Смятам, че ББ е на страната на отбора на Никита
smile3521 Аха, аха и аз го усетих това.

# 2 174
  • BG
 Бармана ще се върне на финала колкото да му дадат наградата ... тая седмица си отива жена!!!!
Бармана доколкото аз разбрах от обясненията на ББ вече е вън от играта, налага му се лечение извън къщата, а си беше един от претендентите са финал.

Общи условия

Активация на акаунт