Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 061
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 580
  • through the wormhole
Няма случайни хора в този сезон, то е ясно. Трябваше обаче да прекръстят Big Brother на Big Шуроbrother-in-law. Crossing Arms

# 2 581
Абе отбор глутница тия хора са много зле. Имам чувството че тяхната злоба идва от безсилие пред реалността. Те се мислят че са по-по-най а публиката как може да е толкова заблудена че да не ги оценява и просто не се побират в кожата от яд.
А Киро с тези куфари малеееее doh егати мрънкалото еее орева всичко. Да се махат вече че не се траят. Леле това си е наистина за психолог да имаш толкова нереална самооценка и да се сблъскаш с реалността.

# 2 582
ми явно има кой да я издържа, тя и за това е толкова тихичка и незаинтересована от всичко
на мене през цялото време ми изглежда сякаш не знае къде и за какво е там

Тихичка, кротичка, но не е незаинтересована и изобщо не е безобидна - точно тя ги подковава онези слабоумните.

# 2 583
Като обикаляха двора Киро, Катя и Николина, бяха като много странни дъновисти с цигари в ръка и малко забързани  Laughing .

пък тя почти веднага "срещнала любовта".

Николина може да е "срещнала любовта" в очите на някой, който я издържа...

Бе тази Николина май е дъщеря на Цвета Маркова, бивш председател на държавната комисия по сигурността на информацията.
В профила на Николина в Гугъл https://plus.google.com/111828312338577352146/posts следва само двама души, Цвета Маркова и Стефан Марков.
А в тази статия http://novinar.bg/news/te-ia-poznavat-otblizo_ODI2OzM5.html# има семейни снимки, на които ми се струва, че момичето е точно Николина и пише, че Цвета Маркова има дъщеря Николина и син Стефан.

Не е случайна юристка някоя...
Да, тя е. И защо тогава не се е реализирала? Или си трае?

Ако е тя, интересно защо е  останала Маркова - нали е била омъжена?  newsm78  
Не всички си сменят фамилията.

# 2 584
Хексе, не съм го видяла това за СУ, а и сега като казваш, пак не го виждам в туитъра  Blush Crazy
Всички социални профили на Николина се ъпдейтват грижливо, може би от брат й.
Но спирам да ровя и без това не ми е толкова интересна, просто се чудех къде е учила. Вече не се чудя. Mr. Green

# 2 585
  • Варна
Абе отбор глутница тия хора са много зле. Имам чувството че тяхната злоба идва от безсилие пред реалността. Те се мислят че са по-по-най а публиката как може да е толкова заблудена че да не ги оценява и просто не се побират в кожата от яд.
А Киро с тези куфари малеееее doh егати мрънкалото еее орева всичко. Да се махат вече че не се траят. Леле това си е наистина за психолог да имаш толкова нереална самооценка и да се сблъскаш с реалността.

А да ти е хрумвало, че може да са прави?

# 2 586
И аз мисля, че е тя, а това трябва да е брат ѝ https://www.facebook.com/StefanMarkovBG
А не беше ли тя която много гордо обясни как някакви варненски мутри били познати на родителите ѝ  newsm78. Вярно е много куха лейка  ooooh!.

Бащата на детето ѝ е починал на 26 години, дъщеричката им е била на годинка  Cry. Не казват какъв рак, но е диагностициран в последен стадий и човека почива скоро след като са разбрали. Мисля, че човек страда различно, не бих я нарекла весела вдовица - в душата на човек не можем да бъдем, за да знаем, а за хорското мнение не трябва да се живее.

В шоуто обаче не показва нищо положително според мен - стоят с тази Катя и все намусени. Издържат я сегашният ѝ приятел и родителите на покойния ѝ съпруг - тя за 400 лв, които ѝ предлагат във Варна няма да работи.

Видео: http://www.dailymotion.com/video/x33l36u_%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0% … B8%D0%BD%D0%B0_tv

# 2 587
гугълският акаунт се ъпдейтва от някой
Направили са много куца подборка  за тоя брадър.Във всичките до сега имаше закачки от време на време и все имаше по някой зевзек да разчупи обстановката.Всички знаем как в компания се случва все някой да вкара майтап и всички да се развеселят,какви са тия дебили които не спряха да се дъвчат един друг.

# 2 588
Направили са много куца подборка  за тоя брадър.Във всичките до сега имаше закачки от време на време и все имаше по някой зевзек да разчупи обстановката.Всички знаем как в компания се случва все някой да вкара майтап и всички да се развеселят,какви са тия дебили които не спряха да се дъвчат един друг.
Ако цари мир и любов няма да е интересно  Sunglasses .

# 2 589
Скрит текст:
Като обикаляха двора Киро, Катя и Николина, бяха като много странни дъновисти с цигари в ръка и малко забързани  Laughing .

Бе тази Николина май е дъщеря на Цвета Маркова, бивш председател на държавната комисия по сигурността на информацията.
В профила на Николина в Гугъл https://plus.google.com/111828312338577352146/posts следва само двама души, Цвета Маркова и Стефан Марков.
А в тази статия http://novinar.bg/news/te-ia-poznavat-otblizo_ODI2OzM5.html# има семейни снимки, на които ми се струва, че момичето е точно Николина и пише, че Цвета Маркова има дъщеря Николина и син Стефан.

Да, Ензимче Peace. Презумпцията ми беше, че заради позицията на майка си може би я е запазила. Популярна личност малко или много  Wink

# 2 590
а може и просто да се представя с фамилията преди да се ожени

# 2 591
  • IT
Някой под снимката и във ФВ е писал "Я, дъщерята на Цвета Маркова. Жалко, не вярвах, че и хора като нея са склонни да се продадат на този тип предавания.
Къща пълна със случайности."

# 2 592
Ако цари мир и любов няма да е интересно  Sunglasses .

Не говорим за мир и любов,а поне за малка доза разчупване на обстановката.Гледам го вече по инерция с очакване за поредния скандал или бой.Радвам се дето се вика, че свършва.

# 2 593
Скрит текст:

Да, Ензимче Peace. Презумпцията ми беше, че заради позицията на майка си може би я е запазила. Популярна личност малко или много  Wink

А може да не се е омъжвала в действителност, а да е живяла на семейни начала с въпросния. Даваха във визитката ѝ снимки като бременна, но не и като булка.

# 2 594
а може и просто да се представя с фамилията преди да се ожени

Все едно Peace  - скоро може да ѝ се наложи да измисля нова фамилия, или псевдоним  Laughing

Цитат
А може да не се е омъжвала в действителност, а да е живяла на семейни начала с въпросния

и това е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт