Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 751
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 285
Ирена от къде се появи  Laughing

# 286
Преди малко Цецо се изплю.

rotfImbo

Запис на този ключов момент?  tooth

# 287
нещо не им работят часовниците
и днес, и вчера, мислят, че е с около час, час и половина по-късно

В къщата има часовници?
Вътрешните им часовници.  Peace

Никита ми се стори, че е плакала, нещо си търкаше очите.

# 288
България гледа!Само това си повтарят, че и си вярват колко са неотразими...Харесвах Катя, вече не.

# 289
Оооо, голЕм екшън Mr. Green
благодаря на всички репортери от живото предаване... Hug
Един свестен човек има вътре- Пламен/бармана и той пострада- дано безпроблемно и бързо да се възстанови Praynig

А цецко- вън /името умишлено го написах с малка буква #2gunfire толкова е противен и с агресията , и с плюенето, и с виковете, че не го трая вече... много искам да видя какво представлява  Богданов без опеката на цецко Mr. Green

# 290
На Кирето му е верен часовника
след 2 часа почва live  Laughing

# 291
ееее той Цветето и приятелката му Боги нека си лаят - те тези са най-безобидни. Друго като не може -  псува и заплашва. Опре ли ножа до кокала - ака гащите и се покрива.

# 292
Преди малко Цецо се изплю.

rotfImbo

Запис на този ключов момент?  tooth

Нямам  Confused Аз не знам как да правя такива записи от нета.
Беше гнусно и грозно и не само веднъж. А накрая се изкиха без да си сложи ръката на устата и се видяха едни гнусни пръски от устата му. Сега зомби вирус ще тръгне  Mr. Green

Ще приготвят багажа на Пламен.

# 293
  • София
Може да не гонят никой, защото Ади пита на Пламен багажа те ли да го приготвят!Значи Пламен няма да се връща.

# 294
някой каза - той ще се върне

# 295
Ще ми се да видя, как ще реагира Цецо, като види Боби над себе си.Той е бая як и висок.

Как се наричаше тази поза?  Laughing

# 296
  • Варна
Може да не гонят никой, защото Ади пита на Пламен багажа те ли да го приготвят!Значи Пламен няма да се връща.
Ще  му приготвят багажа, защото е номиниран.

# 297
Хм, при директен физически сблъсък Пламен /барманчето/ може и да ги изненада неприятно.
На тези двамата просто са им по-къси фитилите и се взривяват лесно , докато Пламен е доста по-овладян. Което е нормално - липсите между ушите се изразяват и на емоционално ниво.
Но извън Къщата съм склонна да вярвам, че точно Пламен би ги напердашил без да се замисли и за момент.

# 298
  • София
Одеве, Цецко се изхвърли (но, не разбрах за кой ставаше въпрос)  "така ШЪ им заБИА черните печати, че като идват в София, ще ми звънят да ме питат,дали мООе да влИзат". СМЕШНИК! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 299
Цецо също си приготвя багажа

Уф, тоя Богданов не спря да си дърпа оная работа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт