Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 107 787
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia

Все пак е селско и натурално. Отговаря си  hahaha

О, да, с мишката съвсем  tooth
Някои тук го пожелаха! Да признават веднага! Crossing Arms
На мен ми е много досадно, като започнат да вкарват половинки на участници.

# 106
ББ изглежда наистина чете, щом ще го вкарат.  Mr. Green
Ние тук доста често подхвърляхме тази идейка.

# 107
Цецо и Богданов се пържат на слънце, много интересно tooth .

# 108
  • Варна

Не е така. ББ възнамеряваше да го вкара, затова беше и скалъпения разговор между Илиян и Анита. А ние тук просто разгадахме целта.

# 109

Не е така. ББ възнамеряваше да го вкара, затова беше и скалъпения разговор между Илиян и Анита. А ние тук просто разгадахме целта.
Да, така е.
Чух да обсъждат, че Ади от сутринта вика, като че ще умира, после го спряха...

# 110
ББ възнамеряваше да го вкара...

Кога му се е породило това желание на ББ?

Инструктирал ли е Богданов и/или Анита да направят това, което направиха и с него ядосаха Илиян?

smile3530

# 111
Хм, ако Богданов хваща тен, да не вземе мишката да го обърка с Анита  Laughing

Ииии ... може би... ще им отключат една тайна стая с луксозна спалня за стопляне на отношенията, ама кой ще влезе в нея, ако мишката се обърка  #Crazy

Това дето Алекс го била казала вярно ли е или е поредния майтап newsm78
/да знам къде да пращам децата довечера  Mr. Green/

# 112
Хм, ако Богданов хваща тен, да не вземе мишката да го обърка с Анита  Laughing

Ииии ... може би... ще им отключат една тайна стая с луксозна спалня за стопляне на отношенията, ама кой ще влезе в нея, ако мишката се обърка  #Crazy

/да знам къде да пращам децата довечера  Mr. Green/

Вярно е. Гала и каза да вземе да поговори с него, да му обясни, но Алекс каза, че той щял да бъде при Ники Кънчев и след това директно да влезе в къщата и тя нямала да има възможност.

# 113
Сега ще е биг драма, накрая да вземе Анита да спечели, и да приключва това предаване. Да идват ВИП-овете, поне да гледаме караници и скандали.  Joy

И аз това си мислех точно. Поне да погледаме малко кавги за храна и  smile3550

# 114
  • Варна
ББ възнамеряваше да го вкара...

Кога му се е породило това желание на ББ?
Инструктирал ли е Богданов и/или Анита да направят това, което направиха и с него ядосаха Илиян?

smile3530

Желанието се е породило, когато 14 участник е отказал да влезе. Анита и Богданов не са направили кой знае какво, ББ го излъчи обаче. Подозирам, че ББ познава Илиан и са му предложили да влезе или сам е изявил желание.
Гледах му фейсбука  - Анита го нарича алфамъжкар в един пост, много преди ББ да започне рефрена с алфамъжкарите. Провокирали са  го и той се е хванал.. като мишле в капан..

# 115
Сега очаквам при появата на Илиян, Богданов да се скрие при кокошките, ако може и да се заключи да не го набият  Mr. Green

# 116
  • София
Хм, ако Богданов хваща тен, да не вземе мишката да го обърка с Анита  Laughing

Ииии ... може би... ще им отключат една тайна стая с луксозна спалня за стопляне на отношенията, ама кой ще влезе в нея, ако мишката се обърка  #Crazy

/да знам къде да пращам децата довечера  Mr. Green/

Вярно е. Гала и каза да вземе да поговори с него, да му обясни, но Алекс каза, че той щял да бъде при Ники Кънчев и след това директно да влезе в къщата и тя нямала да има възможност.

#Crazy #Crazy #Crazy ВЕрно ли бе? Ееее, от тази вечер ще стане интересно! Богданов, къде ще го покрият? Под балите от слама ли? newsm78

# 117
  • Варна
Сега очаквам при появата на Илиян, Богданов да се скрие при кокошките, ако може и да се заключи да не го набият  Mr. Green

Още повече, че Цецо излиза и остава без гръб.

# 118
толко ефтин сценарий
никой не го очакваше    Mr. Green

# 119
В този прословут разговор между Анита и Богданов за зелчиците и ноктите, имаше нещо  толкова майчинско, особено като му каза да не си гризе ноктите.
Трябва да си много прост, за да си помислиш, че тя го сваля или се заиграва с него.
Но Богданов си е тъпо парче и много му се иска кака Анитка да му е хвърлила око, затова се похвали на Цецо, а той пък, за да не го разочарова му потвърди, че Анита го оглеждала.

Ми то като нямат какво да правят по цял ден, какво да гледат друго...

хм, нали изми тоалетната - там е по-сигурно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт