Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 179
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 510
Ама и тая Николина- отврат! Заради нея избухна скандала #2gunfire
Много е зле и тя. Първо не са яли шоколада скришом почти всички бяха в спалнята. Второ явно си е бил на Анита тоя шоколад.
А Ирена пак ми направи лошо впечатление викаше "гадно ми е", че не делят шоколада с другите и в същия момент лапа лъжицата  ooooh!

# 511
  • София
Цецо от къде е с такова огромно самочувствие. newsm78 И не осъзнава какъв е простак.

# 512
Цецо е  голям мъжкар Peace

# 513
оф
къф е тоя мутряга? приятел на Цеци?

# 514
мутряга ми, то кой друг ще дружи с него

# 515
Нещата са уговорени вече! Тупарев няма пари за наградата! Смс-ите са паднали с над 80% и няма гледаемост, гонят още 2ма и после циганьорката печели наужким, ще вземе само колата. Веднага следтова вкарват випове - певици,курви и 2 прикрити гея, за да може по-бързо да се избият загубите от тези брадари! Преди 3 дена е решено! Има инфо в мрежата, а екипът е в паника, за това приключва преждевременно и вкарват випа!

# 516
Ще използвам надвикването в студиото за да си кажа мнението. Никита ми харесва като характер. Цецо продължава да ме дразни неистово. Николина постъпи супер тъпо с интригата с шоколада. Явно и се гледа сеир. Катя е абсолютна гъска!

# 517
  • IT
Ще използвам надвикването в студиото за да си кажа мнението. Никита ми харесва като характер. Цецо продължава да ме дразни неистово. Николина постъпи супер тъпо с интригата с шоколада. Явно и се гледа сеир. Катя е абсолютна гъска!
+1

На Цеци защитата и той е Ентелегентен-всички играели по свой образ и подобие   doh

# 518
оф
къф е тоя мутряга? приятел на Цеци?

Прилича на жабок заспал в солариума ...  Mr. Green
Надува бузи, прекъсва другите без да може нищо свързано да каже - крякане в блатото с една дума. Същият като Цецко

# 519
  • София
На мен Анита ми е прекалено изкуствена и цялото това уж смирено поведение е много дразнещо. Не смятам че е искрена и че е толкова отдадена на  Мишето.

Като я показаха в близък план видях колко ужасно нескопосано са й направени веждите. По-скоро татуирани. Все едно са пресни-пресни и не са им паднали коричките. Не зная тази жена и тя защо така се загрозява.

Иначе, за мен е ясно, че никакви СМС-и не играят - когото сценаристите решат да изгонят - него гонят.
онзи "хубавец" не е алфа мъжкар, а алфата и омегата на простотията.

# 520
  • София
Цецо е  голям мъжкар Peace
Joy
Като гледам кои са защитниците на Цецко /този в студиото и ти!/ напълно разбирам защо има това самочувствие.... между слепците и едноокият е цар....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 521
На мен Анита ми е прекалено изкуствена и цялото това уж смирено поведение е много дразнещо. Не смятам че е искрена и че е толкова отдадена на  Мишето.

Като я показаха в близък план видях колко ужасно нескопосано са й направени веждите. По-скоро татуирани. Все едно са пресни-пресни и не са им паднали коричките. Не зная тази жена и тя защо така се загрозява.

Иначе, за мен е ясно, че никакви СМС-и не играят - когото сценаристите решат да изгонят - него гонят.
онзи "хубавец" не е алфа мъжкар, а алфата и омегата на простотията.

тя веждите май си ги направи за тая вечер
иначе не са такива

# 522
  • София
Дон Цеци! rotfImbo rotfImbo rotfImbo За фон, музиката от "Кръстникът" rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 523
ма голем смех около Цеци  Mr. Green

# 524
  • Телиш/Плевен
Цецо колко си вярва, не е истина направо. Crazy Почти убедена съм, че той ще си тръгне с най-голям негативен вот. Замръзна му усмивката при спасяването на Никита, а елиминирането му тотално ще го довърши. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт