Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 152
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Нещата са уговорени вече! Тупарев няма пари за наградата! Смс-ите са паднали с над 80% и няма гледаемост, гонят още 2ма и после циганьорката печели наужким, ще вземе само колата. Веднага следтова вкарват випове - певици,курви и 2 прикрити гея, за да може по-бързо да се избият загубите от тези брадари! Преди 3 дена е решено! Има инфо в мрежата, а екипът е в паника, за това приключва преждевременно и вкарват випа!

Joy
Айдеее.... Атака и тука пробИ.....  Hug

# 526

Аз понеже съм екстрасенс  Crazy Ви казвам: Днес редактора на ББ ще изгони Ирена и Братухчев !

п.п. ще се самоцитирам пак в 22ч. Sunglasses

# 527
еее
що не дадоха как се цункат с Боги

# 528

Аз понеже съм екстрасенс  Crazy Ви казвам: Днес редактора на ББ ще изгони Ирена и Братухчев !

НОУ УЕЙ    Laughing Laughing

# 529
Нещата са уговорени вече! Тупарев няма пари за наградата! Смс-ите са паднали с над 80% и няма гледаемост, гонят още 2ма и после циганьорката печели наужким, ще вземе само колата. Веднага следтова вкарват випове - певици,курви и 2 прикрити гея, за да може по-бързо да се избият загубите от тези брадари! Преди 3 дена е решено! Има инфо в мрежата, а екипът е в паника, за това приключва преждевременно и вкарват випа!

Joy
Айдеее.... Атака и тука пробИ.....  Hug
прегръщаш ли ме Rolling Eyes

# 530
Тоя Цецо е баси въздухаря ... ама смешник отвсякъде. Някакви аграрни лафове от резерват Северозапад - чела съм ги в нета, ама не е за вярване, че някой наистина ги използва Shocked   а след като има и жени да му връзват на простотиите - смятайте на какво ниво са пък те?  Rolling Eyes

# 531
  • София

Никак не бих се изненадала!  Sunglasses

# 532
Божеее он не е от тоа свет,кой знае отвън в какъв свет живее Joy Joy Joy

# 533
  • София
Братухчев си отида суфсем. Ирена и тя ще си отиде. Цецо презвиква реакции, нищо че са негативни и ще го оставят, още повече, че ще вкарат мишето с надеждата да стане сеир между двамата.

# 534
Защитника на Цецо по противен и от него Sick

# 535
Не е истина просто Sick защитникът по-противен и от номинирания.

# 536
Ужас, ужас, цяла България да ти се смее! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Цецооуууу!

# 537
Братухчев си отида суфсем. Ирена и тя ще си отиде. Цецо презвиква реакции, нищо че са негативни и ще го оставят, още повече, че ще вкарат мишето с надеждата да стане сеир между двамата.

да, противно на логиката май точно така ще стане.  сеир да има и простотия форевър.  Confused

# 538
Тоя Цецо е толкова кух,че сам не осъзнава колко...

# 539
Хахаха алфа тъпанара е на пангара...

Общи условия

Активация на акаунт