Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 619
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 410
Силвето вчера или днес мрънкаше, че иска да излиза, че стояла достатъчно вътре и вече не издържала, та като нищо може да се разкара. И по-добре, че ми е толкова противна Sick
Ирена и тя беше много силна, че ще излезе 5мин. след Цецо ... Може вече да е преценила, че са минали минутките Mr. Green

# 1 411
Banshee
Скрит текст:
Кулинарията не ми е страст. Още по-малко българските гозби  Wink Не виждам за кое ще е добре да ги знам.

И аз не вярвам двата биг брадъра да вървят ръка за ръка. Все пак и Х-фактора започва. Няма как да ги сместят всички предавания.

Ако влезеш в къщата да речем - я, Анита как сготви от интериора ...  Laughing
Фритата, лазаня - български гозби  Wink ...  Не ти трябва да ги знаеш разбира се, но не е ли пряко свързано с процеса " готвене"  се нарича обща култура.  Wink
пп. Хайде да не затъваме в офтопик Peace - аз се редактирах за да избегна обясненията, ама съм закъсняла явно.

# 1 412
малко мъШкарска визия  Mr. Green

Скрит текст:

Даже кифленска муцка се опитва да прави сякаш   ooooh!

Ако наистина има ухапан, трябва да се изследва май - с човешката слюнка  се предават  заболявания, а  някои не са съвсем безобидни. Те преди да ги вкарат в къщата дали им правят изследвания и тестове? Законно ли е да  задължат участник преди влизането да си направи тест за СПИН да речем?

Леле какви гейски цветове.  hahaha
И ми приличат на женски блузки.

Скрит текст:
Някой спомена Хикс фактора. Кога започва?  Rolling Eyes

# 1 413
малко мъШкарска визия  Mr. Green

Скрит текст:

Даже кифленска муцка се опитва да прави сякаш   ooooh!

Дрехите в розовата гама как да е, ама защо и розови кецове  Crazy Леле, каква е кифла  Mr. Green

# 1 414
Като гледам колко е кратък ББ и следва Вип,може наистина да продължат и с Ол старс накрая,имаше такива слухове преди време  Thinking

# 1 415
  • София
Като гледам как я карат до момента, е голяма излагация на цялата организация. Нали, ужким веднъж в къщата и край, никога повече, а то ол старс по сто пъти! Да не са ги наели до пенсиониране?

# 1 416
Скрит текст:
ooooh! Щом се стигна до там, че да се обясняваме, че общата ми култура е ниска, защото съм сложила всичко под общ знаменател няма повече какво да кажа.  Tired
Не съм казала нищо за лазанята. В нея няма нито картофи, нито яйца  Wink

На 8.09 започва Х-фактора

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 16:39 от Lust

# 1 417
  • София
И аз съм на мнение, че  боя ще е между Ирена и Сиса.То е ясно, че ще са тези двете. Днес като прочетох инревюто с дон Цеци, и той каза, че Сиса имала проблеми с алкохола, ставала агресивна и нападателна. Много пиела.Дори и той се видял в чудо от нея. В миналите епизоди дадоха, как двете се дърлят за кВо ли не. Ако, Ирена е била много радостна, от излизането на Цецко, а фирканата Сиса е била съсипана от мъка по мъжкаря, нищо, чудно да се се хванали за косите. box tooth

# 1 418
Сиса, когато е трезвена не говори много като жена, а когато се напие кой знае, какви ги бълва   Mr. Green

# 1 419
Скрит текст:
ooooh! Щом се стигна до там, че да се обясняваме, че общата ми култура е ниска няма повече какво да кажа.  Tired

На 8.09 започва Х-фактора

Скрит текст:
да се обясняваме? newsm78  никого не визирам аз - питаш защо изобщо е нужна такава информация, и аз отговорих.  далеч съм от идеята да обсъждам  персонално нечия обща култура.   Peace  и дай да заравяме томахавките вече, че става досадно  Confused  

Силвия и докато обясняваше колко е богата и успешна,  беше пийнала доста - всяко изречение и завършваше с  " и прочее" 

# 1 420
На промото за довечера и двете с Катя са доста зле, така са се напаткали и двете  Crazy. Особено Сиса какво гори в ада не ми стана ясно  hahaha

# 1 421
Промото за довечера  е  Shocked

Силвия като вещица проклина някого- да гори в ада ooooh!

Много злоба, много агресия...как са ги подбирали за този сезон все едни индивиди #Crazy

Много жени останаха в къщата, време е да ги поизчистят и тях- само от  мъжете изгониха  Mr. Green

# 1 422
На промото за довечера и двете с Катя са доста зле, така са се напаткали и двете  Crazy. Особено Сиса какво гори в ада не ми стана ясно  hahaha
Joy и аз това искам да разбера. Няколко пъти го пускам и все чувам локуми, цялото локуми гори в Ада  Crazy

# 1 423
  • София
Две седмици гледахме, как мъжкарите се заканваха ту на Кристиян,ту на Братухчев, ту на Пламен, че ще ги смачкат и какво ли не. После тръпнехме в очакване, как Мишката, ще набие Богданка.А сега, накрая  за да ги отсрамят, жените се изпотрепаха. Joy Joy Joy

# 1 424
Това видяхте ли го ? Видео, в което Цецо и съдружникът му обясняват защо ще съдят Ирена  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт