Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 511
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Ето я и Богданка! А се чудехме къде е?  Joy Joy Joy

# 1 711
На коя дата ще е финалът?
Като гледам участниците, Анита май е най-малкото зло Crazy

# 1 712
Това че Ирена, въпреки произхода си е стигнала дори това ниво, е все едно Силвия да е завършила Харвард.... а тя не Е !  Whistling
До кое ниво? Да се поддава на евтини провокации и да отвръща на удара с два?  Mr. Green

# 1 713
На коя дата ще е финалът?
Като гледам участниците, Анита май е най-малкото зло Crazy

май не са казали
но вероятно преди да почне Вип-а на 13-ти

# 1 714
Никита или Пламен Димитров искам да спечелят (дано се върне Sad). Единствените за мен нормални хора вътре. За жалост сигурно ще спечели "случайната" Ади Confused

# 1 715
Да обобщим: видяхме това и се случи това,  което бб искаше. Ако пък толкова е стриктен в правилата / за цецо да не говоря минало е/ защо изчака да се задълбочава нещата /не знаем ,  колко време е търпяла Ирена/, защо не ги спря,  докато още този боклук Силвия се пенеше . Не съм фен а на Ирена,  но тя не трябваше да излиза,  бб трябваше да се намеси навреме,  обвинявам продукцията.
В името на рейтинга ги оставят да се изпотрепят

# 1 716
  • София
Силвия си беше за навън. Ирена също. Защото едната - пияна заляна започна всичко, но другата типично по цигански начин я дразнеше и накрая се изкара невинна.....
Между другото пълна простотия е да бълваш змии и гущери против деца и възрастни, още повече, че не ги познаваш, може пък да са читави. И сред циганите има читави. Но язък за образованието на Ирена, не може да скрие манталитета. Както казва Любен Дилов - син:
"Момичето напусна селото, но селото не напусна момичето."
То това май важи за повечето момичета в днешно време. Повтарям повечето, не всички. За да не ми скочи някой обиден.

# 1 717
И аз бих я запукала Сиса пък нека после всички Бг мами ме съдят.

А тази Катя, дали може да стане още по-тъпа?  Thinking

# 1 718
Всеки има право да си изпусне нервите. Аз съм спокоен човек, но не бих била 100% сигурна, каква би била реакцията ми, ако някоя пияна глупачка ме обижда с часове и заплашва, че ще запали родителите и детето ми Shocked

# 1 719
  • Варна
Дано не спечели Николина. Надявам се, че няма такъв шанс де  Praynig, дали я харесва някой изобщо?!
Като влезе въздъхнах облекчено - ей, викам си, най-накрая една нормална, добре изглеждаща и нормално изразяваща се жена. Тя обаче умело ме заблуди!

# 1 720
Силвия си беше за навън. Ирена също. Защото едната - пияна заляна започна всичко, но другата типично по цигански начин я дразнеше и накрая се изкара невинна.....
Между другото пълна простотия е да бълваш змии и гущери против деца и възрастни, още повече, че не ги познаваш, може пък да са читави. И сред циганите има читави. Но язък за образованието на Ирена, не може да скрие манталитета. Както казва Любен Дилов - син:
"Момичето напусна селото, но селото не напусна момичето."
То това май важи за повечето момичета в днешно време. Повтарям повечето, не всички. За да не ми скочи някой обиден.

Peace Peace Peace

# 1 721
При ирена веднага изби основата - веднага й се промени говорът, движенията, всичко.

злобичката и циганията лъсна в пълния и блясък

# 1 722
Ирена поне да беше набила наистина Силвия. Рядко някой би издържал толкова време. Яд ме е, че им разбиха лагера.

Явно не се е била достатъчно. Помня в училище как един агресивен съученик ме нападна в тоалетните. Аз си изглеждах кротичка. Но седях, слушах го и в едни момент го хванах за блузата рязко, засилих се както аз мога и го залепих за стената. Той се свлече като плюнката на Цецо и 10 минути беше в безсъзнание. Проблем с него повече не съм имала.  Grinning

# 1 723
Дано не спечели Николина. Надявам се, че няма такъв шанс де  Praynig, дали я харесва някой изобщо?!
Като влезе въздъхнах облекчено - ей, викам си, най-накрая една нормална, добре изглеждаща и нормално изразяваща се жена. Тя обаче умело ме заблуди!
Абсурдно ми се вижда.

# 1 724
Николина е доста подмолна. Говори пред едните, отиде и снесе на другите, с Катя са ми на кантар, т.е. не мога да кажа, коя от тях е по-кофти като характер. Яд ме е, че Катя е такава, на визия ми допадаше, но тя е Цецо в женско тяло.

Приятно изненадана останах от Никита и Анита. Очаквах издънки от тях, но засега правят най-нормални коментари.

Общи условия

Активация на акаунт