Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 302
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 860

п.п. Не знам защо, останах с впечатление, че Катя истеряса заради някакви цигари основно. Въпреки че беше пияна като кирка и нищо не ѝ се разбираше. А може просто да не е искала да забележат силната ѝ мъка по Цецко, докато се тръшкаше за цигарите.

Точно заради Цецо истеряса. А липсата на цигари беше капката, която преля чашата  Laughing

# 1 861

п.п. Не знам защо, останах с впечатление, че Катя истеряса заради някакви цигари основно. Въпреки че беше пияна като кирка и нищо не ѝ се разбираше. А може просто да не е искала да забележат силната ѝ мъка по Цецко, докато се тръшкаше за цигарите.

Точно заради Цецо истеряса. А липсата на цигари беше капката, която преля чашата  Laughing
Заради Цецо, заради Цецо  Mr. Green Възмущаваше се как може Б-я да спаси Никита, а цигарите бяха след това.

# 1 862
  • Тра-ла-ла
Силвия много прилича на една екс участничка - Росица Новева.  Mr. Green И двете уж вървежни, уж секси, уж въртят богати мъже, уж страхотен живот. А реалността е скрита на дъното на бутилката алкохол  Mr. Green

# 1 863
Силвия много прилича на една екс участничка - Росица Новева.  Mr. Green И двете уж вървежни, уж секси, уж въртят богати мъже, уж страхотен живот. А реалността е скрита на дъното на бутилката алкохол  Mr. Green

Не вярвам Сиса да има богат любовник и толкова да не се притеснява, че да обарва други мъже пред камера. Богатите обикновено си плащат, за да си е тяхна жената. Независимо дали имат и други "техни" жени и дали не им е тайна връзката. Много се притесняват държанките на богати мъже да не би клюките да ги свържат с някой друг и богатият да изревнува и да им спре кранчето. Иначе да, малко прилича в очите Силвия на Новева, освен в афинитета към алкохола, и в прическите със загладена коса на висока плитка или кокче.

# 1 864
Заради Цецо, заради Цецо  Mr. Green Възмущаваше се как може Б-я да спаси Никита, а цигарите бяха след това.

Тя сега и срещу България ще застане заради Цицко  Joy

Ей, моля ви утре ако има живо споделяте какво става, че ще съм заета през повечето време, пък съм много любопитно същество.

# 1 865
Още не съм гледала епизода, но ви изчетох- както винаги сте супер с коментарите.
 Като прочетох за Силва и бензиностанциите и щом шофира май трябва да се молим да не е в радиус от 1 км тая пияница.

И аз си мисля, че са зле финансово. Истински заможните хора не се хвалят (непрекъснато) колко пари дават за вечеря или дали минават с подпис на касата. Прости комплексари.  

# 1 866
Ти как по точно разбра,на боб ли фърли

Сцената, в която Цветелин се удари сто пъти по главата, когато Братухчев си откупи багажа за 4,999лв., показва, че такъв човек е беден емоционално, интелектуално и финансово.

Ако си истински бизнесмен, ще си пич и няма да се държиш като хулиган или ощипана второкласничка.

А пък ако такова е лицето на бизмесмена в България, то това е много жалко!

# 1 867
Леле, какви батални сцени е имало, а аз го изпуснах. Но тук се смях с глас, де Joy . Пускам си го  със слушалки  Laughing Popcorn .

# 1 868
Да имаш много пари или да изкараш е изключителна отговорност и много психически натоварващо.

По тази логика Цветелин няма как да изкарва много пари, защото поведението му показва само безотговорност и че е психически нестабилен!  Wink

# 1 869
Цурко, дело завел пак даноано падне някои лев. Той да се моли другите участници да не заведат дела, че тогава ще види " ниска топка", " не си ми на нивото"и ще гледа " да се покрие". Мъжкар бил , видяхме  го колко струва. Братухчев и съпругата му бяха много симпатична двойка  при Гала. Все си мисля, че ако беше си изиграл правилно играта имаше шанс и до финала да стигне.

# 1 870
Леле, досега съм живяла в заблуда, че няма как да има по-тъпи хора от Пацо и тризначките. Цецо не им отстъпва. Води разговори добре, чудесна аргументация има винаги - "Кво ма, циганко?" , на Никита й мига, имитирайки я, "Виж се ква си грозна, с кво право ми говориш, виж се на кво приличаш" . Пийняците... Беше ужасяващо. Никой не очакваше Силвия да метне стола. Не са седели безучастни другите, седяха като треснати.
Катето - "Такива жени харесвам, те са най-истински"  Joy и "Циганите са големи хора"   Thinking ... Ирена не била представителна извадка  Crazy , какви прозрения, какво чудо  Crazy .
Ужас, комплексирах се, не съм истинска жена  Cry .
"Биг брадър, имам насилие срещу една"  Joy "Ако аз съм започнала първа, излзам"  Joy  
Уникален епизод, униАкален. "Силве, излизаш себе си"  Joy  Joy  Joy
А снимката, която Елора постна по-напред в темата  Heart Eyes , ще си я сложа за аватар вероятно   Heart Eyes . Или като подпис..
Не знам, Ирена можеше да си влезе вътре и да приключи всичко. Ама излезе и нападна. Всъщност май се облече след "баня" и излезе да се разправя.
Силвето е невероятна жена, де - силна, красива, умна. И най-важно - излиза себе си hahaha .
Мале, а и Киро много прост, ужас. Никита го пита, иска да й обясни какво й е двулично, тоя нищо не можа да отговори. Катето - същите приказки, ама то при него е разбираемо. "Не съм срещала такъв човек в цялата си кариера" , уникат  hahaha

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 06:19 от Ензим

# 1 871
  • София
За малък дюнер гривничка, за голям герданче Mr. Green

И Силвия и Цветелин са бедни и им личи. Wink

Снощи, говорих с една приятелка, която не следи ББ, но видяла интервюто на Цецо в "24 часа". Та тя, познавала Цуци от някъде,(дълго е за обяснения от къде) и каза, че Цуци имал само една дюнерджйиница, на входа на пазар "Герена", и някаква мижава автокъща в Дупница.Карал хубави, но не чак толкова скъпи коли.И в реала бил, точно такъв голям простак какъвто се показа, с ужасно поведение към всички. А, с жените се отнасял като с най-голямите парцалеси.На всички, викал и ги обиждал.Абе изобщо... поведение тип  "алфа селският бек" Joy Joy Joy
И за Сиса, също съм склонна да вярвам, че е бедна- ако изкарваш по 2000 евро на час, какво ще си губиш времето в ББ. Я вземеш нещо, я не. И мисля,че не вярно това което разказа. Като я гледам каква деградирала пиянка е, никой не и дава и 2лв. Освен за резил, не става за нищо друго Сиса.

# 1 872
Toва за 2000лв на час намек за елитна проституция ли беше? Много завоалирано проведоха разговора тая Сиса и Цуци. Кое ще е това, дето докарва 2к на час и се прави през ден?  Thinking Тежка работа ще е, щом няма как 8ч работен ден и 40ч седмица.  Laughing

# 1 873
сега го гледам пак
Силвия на какви хапчета е?

# 1 874
  • София
Поведението на Цецо е точно, като в приказката за киселото грозде. Предполагам рядко му се случва жена да му обърне внимание, за да е толкова агресивен и така да обижда.
Рядко срещам толкова откровени простаци.
Силвия си е най- обикновена алкохолно зависима жена. Вече започва да пропада. Само забележете впиването и в мъжете. Като удавник за сламка.

С тези темпове до другата седмица ББ ще свърши.  Joy

Мъчно ми е за първите сезони. За Нед, Гроши, Пиперудата и другите. Смяла съм се от сърце. Тук дори до крива усмивка не съм се докарала.

Общи условия

Активация на акаунт