Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 310
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
 И аз съм от тези, които не го следят, но вчера гледах екшъна между Силвия и Ирена. И на мен циганите не са ми любимци,не ги толерирам , но това някой да обижда и още повече да се стига до насилие не го приемам. Биг Брадър добре им каза каква е играта и тн , но някой явно не могат да се самоконтролират.

# 1 876
  • sofia
Признавам, изкефих се, как Ирена катурна Силвето. Не че се гордея... Embarassed

# 1 877
Честно казано не ги следа  много, от време на време само хвърлям поглед като премествам каналите и според мен всичките трябва да ги изгонят Grinning   Този сезон е на ръба на  бруталността! ( Не коментирам пример за поведение, морал, етика, възпитание )

# 1 878
  • not found
Снощи и аз гледах епизода ,Ирена ми прилича на Джей Ло  #Crazy все едно нея гледам .
Относно случилото се между Силвия и Ирена ,нямам думи ... Не знам как може Силвия да си позволи да говори така за детето на Ирена ,щяло да гори и то . Ами сори ама и на мен някой да ми каже така и аз ще метна стол по него .  Crossing Arms Вярно пияна и подобни ама нищо не я оправдава  Naughty Да си лекува зависимостта ,че е жалко .

# 1 879
  • София
Сблъсъкът не мисля да коментирам, достатъчно сте изписали, обаче други неща ме впечатлиха:

Струва ми се, че историята на Ирена и англичанина, не са я скалъпили както трябва. Много е постна приказката и дрънка на кухо.

Не говори къде са били, не споделя случки и впечатления, нищо! Даже баш бизнеса му с боклуци, дето бил на 7-8 мо място в световен мащаб, го смутолеви накрая, вместо от него да започне и да каже, че и с други неща се занимава човекът.
Не става ясно от колко време са заедно, но пък акцентира, че купил на детето цели 3 униформи за английското училище, а тя милата, не смеела да посегне към някоя скъпарска рокля, ми се хващала за някакви по 30-40 - ъъъъъ /след подсказка/, паунда. Не съм била в Англия, но де да знам - може пък в скъпарските бутици да продават преоценени рокли, редом с последните колекции.
За капак, Световният бизнесмен от "Чистота-та", дето за всичко и угажда, си контактува с нея по Вайбър.
И какво излиза? Високо образованата и интелигентна ромка, не може да се сети коя е английската валута и реката, която минава през Лондон, при все че уж е живяла/ходила там и и предстои да свие семейно гнездо. Thinking

А при "дюнержийският конфликт" ми направи впечатление, че Цецо се изпусна и я пита нещо от сорта, от Борислава ли ги знае тия неща за него!?
Явно наистина има вътрешна информация, спомням си че сестра и се заяде със съдружника му, че приятелката му и тя била танцьорка  Mr. Green

# 1 880
Много етническа нетолернатност има в нашите чудни мами, но поне да имате смелостта да си признаете директно, че мразите цигани. Искам да питам, ако Ирена беше чиста, бяла българка пак ли щяхте да викате да излезе? И да обиждате. С такива като вас винаги ще бъдем изостанала държава. И не, че Ирена е цвете, никак не оправдавам рева, изтъкването на етническия произход и професията, но една по-свестна циганка да има и пак ви дразни САМО защото е ромка. Не ме разбирайте погрешно, не ми е била фаворитка, но показа много качества, които ги няма в масата роми. Да не дава Господ да заплашат родителите и детето ви Hug Shocked Защото нито една майка и дъщеря няма да реагира спокойно на такова изказване.
Моята любимка си остава Ани и донякъде Киро.

# 1 881
  • София
За малък дюнер гривничка, за голям герданче Mr. Green

И Силвия и Цветелин са бедни и им личи. Wink

Снощи, говорих с една приятелка, която не следи ББ, но видяла интервюто на Цецо в "24 часа". Та тя, познавала Цуци от някъде,(дълго е за обяснения от къде) и каза, че Цуци имал само една дюнерджйиница, на входа на пазар "Герена", и някаква мижава автокъща в Дупница.Карал хубави, но не чак толкова скъпи коли.И в реала бил, точно такъв голям простак какъвто се показа, с ужасно поведение към всички. А, с жените се отнасял като с най-голямите парцалеси.На всички, викал и ги обиждал.Абе изобщо... поведение тип  "алфа селският бек" Joy Joy Joy
И за Сиса, също съм склонна да вярвам, че е бедна- ако изкарваш по 2000 евро на час, какво ще си губиш времето в ББ. Я вземеш нещо, я не. И мисля,че не вярно това което разказа. Като я гледам каква деградирала пиянка е, никой не и дава и 2лв. Освен за резил, не става за нищо друго Сиса.

На мен ми е интересно откъде Ирена знаеше, че Цецо е дюнерджия? Тя си каза в прав текст, че знаела предварително за него. Нещо целия сезон на ББ е един такъв нагласен. С тия глоби от от по 1000 до 13.09 май ще трябва победителя да си плаща накрая.  Катя във визитката се рекламираше като позитивен и усмихнат човек. Вчера я гледам как и се беше обърнала усмивката. Николина - крайно безлично същество. Аделина много бързо усети на къде духа вятъра и тя смени посоката. Сега единствено добро впечатление ми направиха Ани и Никита. Ани беше единствената, която направи забележка на Ирина, за обидите към зъбите на Силвето.  Братухчев също много бързо е сменил лагера. При толкова тормоз и оп и той сменил боята. Тук май е представителна извадка - винаги със силните на деня.

# 1 882
Всички ми изглеждат като някакви слаби актьори, които са вкарани, за да може ББ да покаже сценките, които са планирали по сценарий - любовни драми, бой....

# 1 883
Екипът пет пари не дава за участниците си. Ако ги интересуваше можеше да предотвратят скандалът днес още в зародиш. Интересуват ги само рейтинг и пари.

Защо да предотвратяват скандала? Кой предотвратява в държавата ни скандалите изобщо? Ами това е навсякъде - различни теми, различни скандали, но ги има и точно като в живота полицията идва накрая. Няма да гледам втори път епизода, но ми се стори, че Никита все пак се опитваше да спре Ирена, докато двете руси кифли и Богданов гледаха и се хилеха.

Ирена издържа наистина много дълго на обидите. Пияна или не, Силвия е най-ниското падение на една жена. В моите очи Ирена е невинна и според мен не трябваше да я гонят от ББ. Нито беше инициаторка, нито обиди първа, а стола го хвърли обратно.
По тази логика защо върнаха Тачо, при условие, че той зашлеви шамар, а Линдарева не му отвърна?

# 1 884
  • София

На мен ми е интересно откъде Ирена знаеше, че Цецо е дюнерджия? .

Както по-горе написах, Цецо предполага, че инфото е от някоя Борислава, предполагам колежка.

# 1 885
  • София
Да, Никита се опита да я спре, докато Богданов седеше като примадона. Още докато я замери с бутилката.

# 1 886
Изгледах епизода на запис, че не можах да го гледам от начало и когато Ирена и Цецо се надприказваха споменаха някаква Борислава, което за мен означава, че имат общ познат. Той още тогава изфъфли, че ще "пусне" дело срещу Ирена, когато тя му каза че има само дюнерите като бизнес.

Тя му подхвърли нещо за  отровени хора в дюнерджийница и попита - ама не беше ли точно тази твойта и каза улицата,  на която се намира ... А Цецо, нали си е прост като градински маркуч ѝ се върза моментално  " ама кой ти го каза това? ... оная Борислава ли .. ще те съдя?"  
Та щом подскочи толкова май наистина е имало инцидент, свързан с негова дюнерджийница, а Ирена го е надушила и му го навря в мутрата.

# 1 887
Цецо наистина ли прави дюнери? Или това са думите на Ирена само?
Нали го хвалят непрекъснато като строителен предприемач?
И как може да е толкова голям фен на ЦСКА пък да продава дюнери на Герена? - това определено не го разбрах.

Той пък е най-отвратителния персонаж от мъжете - злобен, нечовечен, агресивен, невъзпитан.
Плюха по Никита, когато готвеше, а после направо плюскаха като свине - отвратително!
И като я заплю с плюнка защо не го изгониха?
Явно е, че психическия тормоз вътре е разрешен и то в най-грозния му вид, но те излъчиха всички тези грозни записи след като Цецо беше изгонен, а не преди това - защо?

И да, уважаващите себе си хора си поддържат зъбите здрави и в добър вид. А пък тези с повече финансови възможности биха могли да имат и холивудска усмивка /визирам Силвия/. Всъщност някой може ли да пусне снимка на зъбите на Силвия  newsm78

# 1 888
Изгледах епизода на запис, че не можах да го гледам от начало и когато Ирена и Цецо се надприказваха споменаха някаква Борислава, което за мен означава, че имат общ познат. Той още тогава изфъфли, че ще "пусне" дело срещу Ирена, когато тя му каза че има само дюнерите като бизнес.

Тя му подхвърли нещо за  отровени хора в дюнерджийница и попита - ама не беше ли точно тази твойта и каза улицата,  на която се намира ... А Цецо, нали си е прост като градински маркуч ѝ се върза моментално  " ама кой ти го каза това? ... оная Борислава ли .. ще те съдя?" 
Та щом подскочи толкова май наистина е имало инцидент, свързан с негова дюнерджийница, а Ирена го е надушила и му го навря в мутрата.

Аааа, май сега връзвам 2 и 2: Нали сестрата на Ирена се оказа, че познава приятелката на онзи, дето защитаваше Цецо на лайфа? Значи все пак имат общи познати и то вероятно от клуба, където е танцувала Ирена.

# 1 889
  • София

И как може да е толкова голям фен на ЦСКА пък да продава дюнери на Герена? - това определено не го разбрах.

Joy яко  Joy

Общи условия

Активация на акаунт