Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 257
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 1 920
то в нашата мила родина така или иначе ни е**т от ляво и от дясно, поне пари да получаваш за това  Laughing

# 1 921
Скрит текст:

+1 Ирена наистина изтърпя много през тези 15 дена. Всеки път, когато изразяваше мнение, получаваше в отговор "Ти си циганка, ти си стриптийзьорка!". Какво като е стрийптизьорка, крала ли е, човек ли е убила? Това си е нейно решение, това си е нейният живот, как ще си изкарва парите си е неин проблем. Много морал, много нравственост от страна на всички в къщата, ама дали са "Света вода ненапита" всички критикуващи, е под въпрос.
това напълно изразява и моето мнение за Ирена и професията ѝ  Peace
само не знам защо Силвето никой не я сочи с пръст ,като голяма разлика няма между двете.Дали Ирена на пилона или Силвия някъде снимана топлес  за мен все е тая,ама може и да не разбирам де знам ли  Laughing
както танцьорките в подобни барове са "с консумация" така и моделите ни са такива,да не говорим пък баш за този вид модели като Силвия  Wink разликата е може би само в заплащането

Стриптизьорство не е равно на проституция. Може да има стриптизьорки, които да пускат на клиентите си. И да се твърди това за Ирена не е много редно. Имах съученичка, която в младите си години беше закъсала. Без родители, без работа, на път да я изгонят от квартирата и се хвана като стриптизьорка. Определено не и беше приятно и не е спала с клиентите, но изкара достатъчно за да се изучи, да си стъпи на краката докато се реализира в професията си. Сега си е ок, това и зад гърба и прави стриптийз на мъжа си само. Той и беше редовен клиент. Като напусна тази работа преобърна целия град да я намери  Joy
Ако ще говорим коя е к*рва, то е ясно, че Силвия си има типично поведение на такава, а не Ирена.
Не забравяйте, че циганите много трудно ги наемат на работа. И как след като им се отказва да работят почтенно ги съдят за това, че се опитват да оцелеят.

http://www.ekrana.info/nova-tv/vsitchko-za-silviya-yurukova-ot-big-bradar-video

Ужас. Ето част
"Тези мъже са ми купували тоалети, парфюми, козметика… Купували са ми бижута… Екскурзиите и почивките си ги плащам сама. С техните пари."
Как хем сама е плащала, пък хем с техните пари  Joy

# 1 922
Не е ли време за анкета "Кой искате да спечели"? Аз харесвам Пламен, Ади и Никита. Всички други ми се виждат  или много злобни или много безлични. Дали и Брадъра така ги показва? За Николина нямам никакво мнение, освен че е в групичката на мъжкарите. А Пламен не е ли вече в къщата? Някой гледал ли е?

# 1 923
Аз пък никого не харесвам.

# 1 924
Не е ли време за анкета "Кой искате да спечели"? Аз харесвам Пламен, Ади и Никита. Всички други ми се виждат  или много злобни или много безлични. Дали и Брадъра така ги показва? За Николина нямам никакво мнение, освен че е в групичката на мъжкарите. А Пламен не е ли вече в къщата? Някой гледал ли е?

Днес ще има номинации и по-скоро трябва анкета за поредното изгонване, а като дойде финалът тогава.
За Пламен още мълчат.  Thinking
Някой знае ли дали днес при Гала е била някоя от двете? Нищо не намирам. Може би са им дала време да се успокоят и утре сигурно ще има кръстосан разпит. Laughing

# 1 925
Няма ли да вкарат в предаването нови участници? Нали уж щяха да са 14, пък до сега май само 12 човека влязоха или греша?! Може да съм пропуснала нещо Thinking

# 1 926
Няма ли да вкарат в предаването нови участници? Нали уж щяха да са 14, пък до сега май само 12 човека влязоха или греша?! Може да съм пропуснала нещо Thinking
е то не остана за кога,на 13-ти почва ВИП-а  Rolling Eyes

# 1 927
  • Sofia

Някой знае ли дали днес при Гала е била някоя от двете? Нищо не намирам. Може би са им дала време да се успокоят и утре сигурно ще има кръстосан разпит. Laughing

не е била никоя от двете при Гала днес Peace

# 1 928
Всички предавания се струпаха едно връз друго Joy Joy Joy тоя ББ, ВБ, Х фактор...

# 1 929
Значи ако е за детето може да се кълчи гола и да разтваря краката (простете, но големи бакшиши само с танци надали се изкарват).
Ирена според мен познава Цецо от бара. Сестра й на Ирена-Йонка като гледам и тя кълчи и познава приятелката на съдружника на Цецо.

# 1 930
Снощната сцена с нищо не ми отстъпваше пред това,което се случи между Цецо и Никита.Не разбирам защо той не беше изгонен тогава,а сега хвръкнаха и двете,при все,че едната беше повлечена,а не виновна.Да,може би Ирена трябваше да се прибере и да не обръща внимание на обидите на пияната Силвия,но в крайна сметка никой не е длъжен да търпи подобно отношение или да го оправдава с употреба на алкохола.Никой не се намеси.А тези,които опитаха,държаха Силвия,която беше аболютно неконтролируема.Ако някоя от "приятелките" на Ирена,я беше дръпнала настрани и й беше казала"няма смисъл да се разправяш.Ела да влезем вътре",нямаше да се стигне до тук.Очаквах от Никита да го направи,но очакванията ми не се оправдаха.
Иначе,Ирена хвърли стола преди Силвия да спомене детето й.Просто й кипна.

# 1 931
Значи ако е за детето може да се кълчи гола и да разтваря краката (простете, но големи бакшиши само с танци надали се изкарват).
Ирена според мен познава Цецо от бара. Сестра й на Ирена-Йонка като гледам и тя кълчи и познава приятелката на съдружника на Цецо.

Не е ли странно, че тук почти всички се познават  Laughing
Ади и Никита също се познават с Кънчев. И при Гала си признаха, че е телевизионерка Ади. Никита имаше снимка с Кънчев.
Силвия била също уж някакъв "вип" и ходила по светски партита с известни личности.
Катя също участвала в предвания.
Богданка пък имала участия в чалга клипове.
Време и за останалите да се разкрие нещо. Grinning

# 1 932
Аз харесвам Никита, Анита и бармана. Искам някой от тях да спечели. Не знам дали ще се върне Пламен в къщата, дано се възстанови бързо момчето.
Никита ми е фаворит. Разгледах профила й във ФБ, от което ми стана още по-симпатична, защото пише грамотно. Умее да се изразява правилно. Външншят й вид си е лично неин проблем.

# 1 933
Аз харесвам Никита, Анита и бармана. Искам някой от тях да спечели. Не знам дали ще се върне Пламен в къщата, дано се възстанови бързо момчето.
Никита ми е фаворит. Разгледах профила й във ФБ, от което ми стана още по-симпатична, защото пише грамотно. Умее да се изразява правилно. Външншят й вид си е лично неин проблем.

линк към профила?

# 1 934
Всички предавания се струпаха едно връз друго Joy Joy Joy тоя ББ, ВБ, Х фактор...
и Фермата и Фермер търси жена май с най-скоро време почват  Joy

ми поне жената е имала някаква основателна причина,не като Силвия за парцалки и почивки  Crazy и как пък разбрахте,че и сестрата на Ирена танцува  Crazy Като почнете с такива генерални заключения и направо трепете коня с лопатата  doh

Общи условия

Активация на акаунт