Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 487
  • 2 914
  •   2
Отговори
# 1 950
  • Bulgaria
Довечера колко часа ще се излъчват елиминациите на живо ? Мисля ,че ще номинират Никита ,Кирил и Катя .

# 1 951
  • somewhere near the sea
"Тези мъже са ми купували тоалети, парфюми, козметика… Купували са ми бижута… Екскурзиите и почивките си ги плащам сама. С техните пари."
Как хем сама е плащала, пък хем с техните пари  Joy
Е как? Mr. Green Нали спи с някой мъж, той ѝ дава пари за това-онова и после тя сама си прави резервации, пътува и се разплаща. Без парите да са нейни. Crazy
Феноменално! Хахахаха, момичета, вие ме разбихте!!!

# 1 952
Довечера колко часа ще се излъчват елиминациите на живо ? Мисля ,че ще номинират Никита ,Кирил и Катя .

20 часа
Никита със сигурност ще бъде номинирана.

# 1 953
  • Телиш/Плевен
Феноменално! Хахахаха, момичета, вие ме разбихте!!!
Силвия, не ние. Laughing Ние само цитираме и превеждаме думите ѝ. Mr. Green

# 1 954
  • Sofia
Ето малко от блиц и от коментарите под статията:

http://www.blitz.bg/news/article/358918

Цитат
Абе тази я знам! Живее в едно село на 200км от Лондон! Изобщо няма нищо общо с това което говори! Преди беше сама, а от 2 години някъде започна да живее с един пропаднал англичанин, който кара камион за боклук в няколко села! Веднъж я заприказвах и тя като разбра че съм от България и избяга веднага без нищо дакаже. Сигурно се притесни че ще се разчуе как се ебе със селския боклугджия! А този не е стока, има няколко ареста за нападение с нож и пинско поведение, никой не му дава работа и е започнал да кара камион с боклук към една община! Изобщо тази не е стока! ЦИгански лъжи са това! Ако беше токова добре уредена и имаше всички, щеше ли да влезе в този цирк! Лъжи са само и това е !

Цитат
Ако сте гледали вчера, вероятно сте чули как се изказва за България. Вчера си показа всичката пошлост! Евро гея от англия я бил харесал и не бил като "тия българите" Бащата на детето не иска да му дава името. Но тя ще го откупи, защото така искала. За 4-5 хиляди лева, той щял да продаде името! Цигансата пошлост се прояви доста грозно и не преценено! Изостанал евро английски педал я бучка в трутката а тя продава врели не кипели! Къде е хубавият и мъж да го видим и защо тя е тук а него го няма! Тази пошла изсценировка е много разводнена.

# 1 955
  • София

20 часа
Никита със сигурност ще бъде номинирана.
На живо, очи в очи ще им е малко трудно.

# 1 956
Пак ще има да повтарят, че е двулична без да се аргументират  Crazy

# 1 957
Сега гледам снощният епизод....Катя носела 200 тоалета, но нямала да ги покаже.... въх каква драма, каква мъка за нас зрителите.............. Joy

# 1 958
Пак ще има да повтарят, че е двулична без да се аргументират  Crazy
Е, то освен аргументът да е "Цецо така каза" , какво друго да кажат  hahaha . Речник, речник им трябва, Банши за речника говореше  Joy .
А, да, Катето и микрофоня не искаше са си слага. И ни лиши от ревю на 200 тоалета   Cry .

# 1 959
  • Bulgaria
Не ,искам да кажа до 22 часа ли ще е -едва ли в 1 час ще вмъкнат номинации ,недвусмислените коментари на Кънчев и коментаторите .

# 1 960
Да отрежат Кънчев.

# 1 961
от 21 часа има сериал
едва ли ще променят програмата

# 1 962
  • Bulgaria
Да не би да искат да правят конкуренция на Слави  Grinning Grinning и затова извънредно да са решили да направят живо двучасово предаване довечера .

# 1 963
Да не би да искат да правят конкуренция на Слави  Grinning Grinning и затова извънредно да са решили да направят живо двучасово предаване довечера .
Няма да е зле  Grinning .

# 1 964
  • BG
Брей, сега пък двете побойнички изчезнали Joy

Общи условия

Активация на акаунт