Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 155
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 220
Само мен ли ме дразни, че Анита и Аделина се правят, че не знаят кой е приятелят на Никита?  Flutter

# 2 221
  • sofia
Победа на вьтрешната красота!!!
Не на насилието!
И Халваджан ще е в студиото, да каже, кви простаци са бьлгарите и добре че Никита, живяла в Шведско, та станала човек! Tired

# 2 222
  • Телиш/Плевен
Анита днес по време на номинациите ми заприлича на маймунка. ooooh!
Тя по принцип си прилича на маймунка, но сладка и секси маймунка. Mr. Green
Прилича ми на мармозетка. Heart Eyes
Скрит текст:

# 2 223
Кукумицинка, тя в началото беше с грим.

Кратък преразказ на запознанството на Никита и Боби.

Сиси, дълго време е минало докато се гаджосат. Запознали са се на парти с Боби в Бг. Той бил обграден от картонени кукли както каза Никита /нещо такова/. И Никита вика със смях "Пък аз нали съм пластмасова и реших да се пробвам"  Joy
Заговорили са се, но нищо съществено. После след време в Швеция почнали да си пишат във фейса. Той бил леко грубичък. Казвал и че всички жени са еди кви са - нагаждачки, използвачки и т.н. Тя много не го е отразила но все пак му е казала, че не е прав. Той не и отговарял веднага на съобщенията, а тя да. Но просто така се  е случвало. В ресторанта като работила и не и се занимавало с пияниците и за да минава време си чатила с него известно време. Та затова, че отговаря ведна едва ли не нещо като подмазвачка била. Нещо такова. Не мога с точност да го пресъздам разговора, но беше забавно като го разказваше. Та един ден той и казал "Аз отивам до кентъки фр чикън и после ще ти пиша" Но са минали часове, ама много. И на нея  и било скучно, пък и доста го харесвала и не издържала и попитала "Какво става?" Той отговорил, но на латиница - "Наяждане до безобразие", а Никита прочела заради шльокавицата "Нагаждане до безобразие"  Joy И като се подпалила и го подпукала заради това и заради всички други глупости. Затворила фейса и повече ни искала да вижда какво той и пише. А той почнал да и праща много съобщения. След 2 седмици някъде и минало и решила от любопитство да види какво толкова и писал. Видяла му обясненията, че не било нагаждане, а преяждане.Тая пуста шльокавица за малко да ги раздели.   Joy  И после тя пак му писала защото леко била гузна от прибързаната си постъпка.
След време той от Франция решил да и дойде на гости за 2-3 дни. Дошло нашто момче, а тя го представила на служителите като братовчед, но без той да знае. Явно живее  над ресторанта. Представила го така не защото се срамувала, а просто и било неудобно сама жена с дете и да каже едва ли не, че е евентуално гадже. Казала му:
-Ти ще спиш на този етаж
той- А  ти къде спиш?
-Аз на другия
- Как така ще спим отделно. Няма такива работи.
Ти вика, че била срамежлива и затова.
Той: - И какво ще правим толкова време, само ще си говорим ли"
Тя - Има много работа, може да оправиш вратите, пантите и разни други работи  hahaha
И той го направил.
Известно време след като заминал той я е питал дали ще идва в Бг. Тя нямала работа там, но искала до го види. Била хлътнала, но казала, че имала работа. Тя нямала къде да спи и той я питал къде ще бъде. Тя казала или на хотел или при приятелка. Но той се възмутил и казал твърдо, че при него ще бъде.
2 дни преди да замине, той и написал, че трябва да говори нещо важно с нея. Тя се стресирала, защото това според нея означавало, че не иска да я вижда.
Но на скайпа и казал "Остават два дни и не издържам вече".

Интересно разказваше Никита, с чувство за хумор. Накратко го предадох. Дано го пуснат това като клипче някъде.

# 2 224
Кирето ли мислите че ще е на финал аз нещо ме гложди че може да е Богданка. С тия бройки дето ги е навъртял всяка да пусне 2 смс-а и ще го добутат хахаха.
Някой спомена за липсата на човечност у отбора на Цецо.  Аз съм потресена как реагираха след като бармана пострада. Много животинско е станало обществото и ни за жалост е толкова масово че чак ми се реве понякога. Всеки ден виждам ужасно жестоки и озлобени същества които само живеят в човешки тела и просто е страшно.
Много интересна историята на Боби и Никита.

# 2 225
Само мен ли ме дразни, че Анита и Аделина се правят, че не знаят кой е приятелят на Никита?  Flutter

Анита уж се досети кой е  tooth

# 2 226
А и друго. Докато обясняваше това и що годе намекна кой е, Анита се досети.

Друго забравих нещо смешно да добавя.

Като са се гаджосали и вече той официално и е приятел, отново дошъл в Швеция. Колегите и казали "О братовчеда ти дойде". Боби се шашнал, че го е представила така и е бил възмутен, защото досега никоя жена не се била срамувала от него, а било обратното  Laughing

# 2 227

Да, и толкова въодушевено заразказва за дрешки, които дарил, милата  Flutter . И за Аделина се правят на ударени, че не я познават, смешно е. Outta Joint  

Да, с братовчеда беше забавно  hahaha .

# 2 228
Тя по принцип си прилича на маймунка, но сладка и секси маймунка. Mr. Green
И на мен ми прилича на сладка маймунка.
И на мен ми намирисва на Никита победител.
Предпочитам Ани да е Laughing

# 2 229

Да, и толкова въодушевено заразказва за дрешки, които дарил, милата  Flutter . И за Аделина се правят на ударени, че не я познават, смешно е. Outta Joint  

Да, с братовчеда беше забавно  hahaha .
Даже ми стана кофти за Ади така да я държат в неведение.

# 2 230

В разговора преди малко Анита каза на Никита че Боби й е приятел във фейсбук. След като чу че той е ръгбист живял във Франция: "ама аз го познавам!". Познават се от събирането на дрехи за домове за деца, Боби и Никита пратили много запазени и чисти дрехи, това направило впечатление на Анита. Аделина съшо участваше в разговора. А Никита обаче помоли Анита да не му казва името, после каза че иска да играе нейната си игра, без да я свързват един вид с приятеля й, бивш участник. Анита я попита дали  биг брадър знае? и Никита сподели че го е казала това.

# 2 231
И аз искам Никита или Ани да спечелят. Нямам претенции коя от двете.
Само да не е някой друг, освен както казах нагрдата не падне до 20 лв  tooth

# 2 232

От известно време надуших, тазгодишният победител.
Такам: Тупарев, преди старта обяви, че ще има нестандартни, татуирани хора, които ще ни изненадат.
Режисурата на дейлитата, както и беглите включвания от кьщата.
И тази вечер, включването от кьщата, точно на любовната история на Никита и Боби.
Та, победител ще е Никита.
То не че има голяма конкуренция....  

това горе долу покрива и моите представи за нещата  Peace само че аз смятам ,че Ади ще я добутат до финал,като човек на Кънчев  ooooh!

# 2 233
Много ме е яд за Пламен Димитров Sad. Беше ми вторият фаворит след Никита. Дано поне хубаво да го обещетят некадърните продуценти. Някоя от вас има ли му фейсбука?

# 2 234
Преди няколко дни се чудих как така предаването ще свърши до 13-ти с толкова много хора и изведнъж 5 човека изгърмяха за нула време #Crazy. 7 участника са останали, а някой финали на биг/вип брадър са били с по 6 финалисти. Това означава, че до една седмица предаването спокойно може да свърши.

Общи условия

Активация на акаунт