Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 230
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 235
Много ме е яд за Пламен Димитров Sad. Беше ми вторият фаворит след Никита. Дано поне хубаво да го обещетят некадърните продуценти. Някоя от вас има ли му фейсбука?
за кое точно да му дават обещетение  Rolling Eyes мисията не беше опасна,той сам си контузи ,пък и предполагам са подписали железни договори ,за да не може после никой да ги закача.

# 2 236
Преди няколко дни се чудих как така предаването ще свърши до 13-ти с толкова много хора и изведнъж 5 човека изгърмяха за нула време #Crazy. 7 участника са останали, а някой финали на биг/вип брадър са били с по 6 финалисти. Това означава, че до една седмица предаването спокойно може да свърши.

Този понеделник ще гонят един или пак евентуално двама. А по другия ще е финалът сигурно.

# 2 237
  • Варна
И аз искам Никита или Ани да спечелят. Нямам претенции коя от двете.
Само да не е някой друг, освен както казах нагрдата не падне до 20 лв  tooth

Какво толкова я стискаш тази награда, като че от твоя джоб ще я вадиш? Laughing
Ако не я вземе участник, ще си остане за продуцентите.

# 2 238
И аз искам Никита или Ани да спечелят. Нямам претенции коя от двете.
Само да не е някой друг, освен както казах нагрдата не падне до 20 лв  tooth

Какво толкова я стискаш тази награда, като че от твоя джоб ще я вадиш? Laughing
Ако не я вземе участник, ще си остане за продуцентите.

Е как защо? Гадно ще ми е да спечели някой от отбор Плюнки  Sick

# 2 239
  • Телиш/Плевен
И аз мисля, че Никита ще е победител.
Иначе ми се искаше Анита или Пламен. Анита още има шанс, де, ама някак не ми се вярва.

Струва ми се, че Николина ще изгонят (ако не си откупи номинацията).

# 2 240
И аз мисля, че Никита ще е победител.
Иначе ми се искаше Анита или Пламен. Анита още има шанс, де, ама някак не ми се вярва.

Струва ми се, че Николина ще изгонят (ако не си откупи номинацията).
Анита не ми се струва толкова активна, че да е хванала окото, но знае ли се може това да се търси  Grinning. Освен с мишката не се сещам с какво са задържали вниманието върху нея повече време.
 Фаворити ми бяха Пламен и Никита.

# 2 241
Аз все се нядявах/м да им измислят мисия, с която да възстановят наградата, поне каквато беше. Не стига, че живеят в пълна гняс, а и наградата мизерна. Киро си беше прав, че всичко им е прекалено мизерно, не че някой насила ги държи там. Ама много бие на Сървайвър - вечно нямат храна, кенефът външен, баня няма... Те само за храна мислят, малко в повечко ми идва това, не е много интригуващо. А откъм мисии е много бедно някак, или така ми се струва  Thinking  .

# 2 242
Точно защото не е активна, а е кротка и избягва номинации.
Тя всъщност май до момента не е била номинирана Thinking
Ще се усетят в един момент, но късно.

# 2 243
Не е била. Не, че и много номинации са имали де  Mr. Green
А на мен ми се искаше докато Цуцко беше вътре да завъртят една игра за активизация на мозъка. Да се види, какво представлява в сравнение с другите. Crossing Arms

# 2 244
Много ме е яд за Пламен Димитров Sad. Беше ми вторият фаворит след Никита. Дано поне хубаво да го обещетят некадърните продуценти. Някоя от вас има ли му фейсбука?
за кое точно да му дават обещетение  Rolling Eyes мисията не беше опасна,той сам си контузи ,пък и предполагам са подписали железни договори ,за да не може после никой да ги закача.
Не им знам договорите, но не е вярно, че продуцентите не поемат отговорност за нещата които се случват вътре.

# 2 245
Не им знам договорите, но не е вярно, че продуцентите не поемат отговорност за нещата които се случват вътре.
не казвам ,че не носят отговорност,казвам,че в случая не е по тяхна вина травмата.Мисията не беше опасна ,костюмите им бяха с дунапрен все пак.

# 2 246
Този Брадър много съкратена версия. Много стиснат, което е тъпо, като се вземат предвид хонорарите, които плащат на ВИП-овете. Някак ми горчи от това. Не че в къщата има случайни хора, но защо винаги трябва да бъдат лишавани от храна, в случая и от елементарни удобства. Не е ли достатъчно да се плетат интриги, да се поскарват/посбиват hahaha , някак ми е гадно за "обикновените" съквартиранти. Не е Сървайвър, все пак, прекаляват.

# 2 247
  • Телиш/Плевен
Тези конкретно продуценти са доста хитри и по-скоро съм склонна да вярвам, че са предвидили доста неща, за които да се застраховат и да избегнат евентуални искове за обезщетения. Whistling

# 2 248
не казвам ,че не носят отговорност,казвам,че в случая не е по тяхна вина травмата.Мисията не беше опасна ,костюмите им бяха с дунапрен все пак.
Щом се е стигнало до контузия значи не са доизмислили нещата. Вината е тяхна защото те са тези които организират мисиите. Едно обещетение си е напълно в нещата. По същият начин плащат обещетения, ако участник в сървайвър се е наранил независимо кога се е случило.

# 2 249
Този Брадър много съкратена версия. Много стиснат, което е тъпо, като се вземат предвид хонорарите, които плащат на ВИП-овете. Някак ми горчи от това. Не че в къщата има случайни хора, но защо винаги трябва да бъдат лишавани от храна, в случая и от елементарни удобства. Не е ли достатъчно да се плетат интриги, да се поскарват/посбиват hahaha , някак ми е гадно за "обикновените" съквартиранти. Не е Сървайвър, все пак, прекаляват.

Нарочно правят така, че да остават без храна и въобще, да не им е съвсем комфортно по някаква причина. То иначе, ако всичко е наред, повечето само биха спали, лежали, яли и срали, с извинение.

И в предишни сезони се е виждало, липсата на храна изкарва извън нерви дори виповете и някакви хора с претенции за културност и възпитаност се превръщат в животни.

Общи условия

Активация на акаунт