Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 210
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 250
Не е била. Не, че и много номинации са имали де  Mr. Green
А на мен ми се искаше докато Цуцко беше вътре да завъртят една игра за активизация на мозъка. Да се види, какво представлява в сравнение с другите. Crossing Arms

Не става. Все пак са в селска обстановка  Joy Не върви.
Но ако го бяха направили съвсем щеше да лъсне простотията им.

# 2 251
Този Брадър много съкратена версия. Много стиснат, което е тъпо, като се вземат предвид хонорарите, които плащат на ВИП-овете. Някак ми горчи от това. Не че в къщата има случайни хора, но защо винаги трябва да бъдат лишавани от храна, в случая и от елементарни удобства. Не е ли достатъчно да се плетат интриги, да се поскарват/посбиват hahaha , някак ми е гадно за "обикновените" съквартиранти. Не е Сървайвър, все пак, прекаляват.

Нарочно правят така, че да остават без храна и въобще, да не им е съвсем комфортно по някаква причина. То иначе, ако всичко е наред, повечето само биха спали, лежали, яли и срали, с извинение.

И в предишни сезони се е виждало, липсата на храна изкарва извън нерви дори виповете и някакви хора с претенции за културност и възпитаност се превръщат в животни.
Да, разбира се, така е, но в сегашния и наградата и смешна.

# 2 252
Ама то както е тръгнало с тая награда нищо чудно накрая да пускаме DMS Big Brother  Rolling Eyes

# 2 253
Ама то както е тръгнало с тая награда нищо чудно накрая да пускаме DMS Big Brother  Rolling Eyes
Колко пари са останали от наградата към този момент?

# 2 254
Нищо чудно. Наградата падна ли под 25 000?

# 2 255
Днес на номинациите мернах 26 и нещо.

# 2 256
Аз искам да знам, защо са ги санкционирали над 10 хил. Защо крият Grinning

# 2 257
Може би заради глупавото Кате  Laughing

Аз не бих влязла за 100 000 лв в тази къща, а какво остава да седя в тази мизерия за 25 000.
Но за разлика от тях съм имала и своите мизерни моменти в живота си бих изтърпяла.
Ама не си заслужава.
Проблемите им всъщност идват точно от самата обстановка. Преди нямаше такива ексцесии, защото имаха доста удобства. И това тушираше агресията. Ама тук не е така. И някои нежни префинени душици си изпускат нервите.

# 2 258
Абе, и алкохолът помага за развихрянето на страстите  hahaha .
Да, то ако всичко им е наред, ще си почиват, ще си хортуват мирно, идилия.. Ама не е сигурно, дългата изолация от външния свят и скуката също могат да изнервят много хора.
А Катето има последно предупреждение за изгонване, наказание/я от по 1000лв. Тя такива простотии ръси, говори бързо и неразбираемо при това, та още по-тъпо изглежда, милото.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 02:17 от Ензим

# 2 259
Не е ли прекалено 10000лв, заради свален микрофон? Whistling

# 2 260
Не е ли прекалено 10000лв, заради свален микрофон? Whistling

За микрофона я глобиха 1000 лв. А 10-те още не се знае защо.

# 2 261
Значи само 27 наказания и съквартирантите ще дължат пари на Брадъра Laughing

# 2 262
  • Ямбол
...
 Laughing Лиляна! Joy  Направо си те представих в ББ - перушина ще хвърчи, сами ще почнат да си я скубят.  hahaha
много добра идея. Даже във фемили брадър ще е съвсем на място.
....
Никого няма да докосна с пръст. Побоите и физическото насилие е за слабоумните.

# 2 263
Аз се чудя с какво Ви бе фаворит Пламен? Та те почти не го показваха.
Аз нямам фаворит, не искам никой да печели.

# 2 264
  • Ямбол
От всички останали вътре Кирил ми е най-малко антипатичен. Личи му, че това не е неговата среда и реагира твърде неадекватно.

Толкова кифляци наведнъж не бяха вкарвали. То бива една-две за цвят, ама всички или 90%, става отблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт