Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 025
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 400
А Катето ли е участвало във вечното предаване "Сделка или не" ? Казвам вечно, защото през годините толкова предавания свалиха от ефир, но тази тъпня си я дават  Sick .

# 2 401
Да, и в сделката е участвала.

# 2 402
Леле, леле това момиче е жадно за внимание  Shocked

# 2 403
Значи като каза, че не е срещала човек като Никита в цялата си кариера  smile3532  , е имала предвид телевизионна кариера  smile3532 .

# 2 404
Избора си да танцува на пилон, Ирена беше обосновала преди с това, че не може да живее с учителска заплата от 350 лв
днес каза, че е бакалавър педагог с преподаване на английски език, т.е би трябвало да знае езика на високо ниво
ако е искала да изкарва пари със знанията си, спокойно би могла да си намери работа в кол център, международните фирми много държат на наемането на хора от малцинства, и можеше да зима 1000 лв +, което е вече нормална заплата

Падна ми в очите тотално. Едно нещо мразя и това е лъжата.
Какъв английски знаела след като във визитката си казва, че тепърва го учи. Тази като лъже поне да си записва лъжите в тефтерче и да сверява на кой каква лъжа е казала.  ooooh!
И пак се оказа, че е излъгала за богатия си приятел.  Close

Не съм гледала още интервюто при Гала обаче. По-късно ще го гледам.

# 2 405
  • София
Ох, изгледах набързо представянето ѝ  Joy Joy Joy Приличала на Кати Пери. Иначе алкохола ѝ върви доста. Tired
P.S. Много тъпо предаване е било. Даже не знаех, че е имало такова.

# 2 406
# 2 407
  • sofia
Може ли линк за епизода, та да се насладя на изкуство и аз! 

Заповядай:

http://vbox7.com/play:35232aab95
О, майкоу...Богородица с младенеца ме потресе искрено! Нямам сили да я догледам, боя се да не ме зарази с тьпота!  Sick hahaha

# 2 408
Леле, тезе дето списват страницата на ББ съвсем откачиха. Пуснали са тест "На кой от съквартирантите приличаш" .  newsm78

# 2 409
# 2 410
Уха! Промото изглежда интересно.

# 2 411
"Анита
В теб живее една дзен личност! Ти си същинска Анита! Енергиите ти са силни, душата ти е балансирана и ти се стремиш към пълно извисяване! Центриран и целеустремен, бъди спокоен и следвай пътя си! "
Според тестчето приличам на Анита...аз и без това съм си Ани  Mr. Green

# 2 412
защо се превиват ?

# 2 413
# 2 414
Екатерина – промоутърът на алкохол...   Laughing   Ахааа, сега разбирам  -  тя за тази „кариера“  намекваше значи :   от промоутър се е издигнала до солиден консуматор ... Добре е напреднала Mr. Green
С тъмна коса е по-забележима  и  малко по-привлекателна –    блондинките  са доста безлични, с малки изключения , а без грим някои  са безцветни направо.  

Общи условия

Активация на акаунт