Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 032
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 385
Не се мотивират читаво, защото явно смятат, че ако са 100% откровени това ще им навреди, защото откровенонноста е качество, което не притежават по принцип, а залагат на конкретни дребнави примери, защото не владеят способността да прикрият това добре по време на номинации... речникът и способнистите за анализ на повечето участници са в зародиш.

# 2 386
Катето се е разхубавила в сравнение с периода ѝ с рядката зализана косичка от предаването "Кралица на шопинга".
А, тя била стара пушка в областта на реалитито

Да.

http://prikachi.com/images/201/8338201U.jpg

# 2 387
Катето е било с тъмна коса? Защо й е трябвало да се изрусява, достатъчно тъпа си е.

# 2 388
  • София
Катето е било с тъмна коса? Защо й е трябвало да се изрусява, достатъчно тъпа си е.

Joy Joy
За да подчертае тъпотата си

# 2 389
На мен руса повече ми харесва Катка.
Хвърлих набързо едно око на епизода й в Кралици на шопинга, с нищо не ме впечатли. Имам чувството, че живееше на някакъв таван, а гипсовите фигури, които показаха да рисува, бяха доста грозни.

# 2 390
На мен руса повече ми харесва Катка.
Хвърлих набързо едно око на епизода й в Кралици на шопинга, с нищо не ме впечатли. Имам чувството, че живееше на някакъв таван, а гипсовите фигури, които показаха да рисува, бяха доста грозни.
Това се нарича изкуство  hahaha
А Катето не вижда ли, че косата ѝ е суха, одърпана и седи като слама. На камера не изглежда добре представям си на живо как е  Sick

# 2 391
оо
Катето е ТВ ветеран
ми тя готова за ALL Stars  Party

# 2 392
  • Телиш/Плевен
Хм този пост го изтриха ...
Усетили са се...може би... Mr. Green
Да цитирам и този от снощи тогава, може и него да изтрият. Laughing Или пък тези за Кирил и Богданов. Crazy

Катя визуално ми харесва (но сега, с тъмна коса не й отива според мен). Но добре, че не съм от хората, които съдят само по външния вид.

# 2 393

А Катето не вижда ли, че косата ѝ е суха, одърпана и седи като слама. На камера не изглежда добре представям си на живо как е  Sick

Ама много сте критични. Тя още във визитката си каза, че била импулсивна и нищо не ѝ пречело да си променя цвета на косата веднага, щом ѝ хрумне (перифразирам, защото не го помня дословно). След няколко такива импулса и най-здравата коса не би изглеждала добре.

На мен тия фигурки ми изглеждаха като тези, които дават да оцветяват на децата в детската градина. Май и горе-долу със същото качество бяха оцветени.

# 2 394
Скрит текст:

Ама много сте критични. Тя още във визитката си каза, че била импулсивна и нищо не ѝ пречело да си променя цвета на косата веднага, щом ѝ хрумне (перифразирам, защото не го помня дословно). След няколко такива импулса и най-здравата коса не би изглеждала добре.
На мен тия фигурки ми изглеждаха като тези, които дават да оцветяват на децата в детската градина. Май и горе-долу със същото качество бяха оцветени.
Същото си помислих и аз като ги видях  Joy

# 2 395
  • Телиш/Плевен
hahaha Joy
Същото си помислих и аз. Joy

# 2 396
Ахаха тоя Боги Joy Joy досега в ББ не знам друг да е номинирал за подобно идиотщина.

# 2 397
Ахаха тоя Боги Joy Joy досега в ББ не знам друг да е номинирал за подобно идиотщина.
Е, какво друго да очакваш от него  Laughing .

# 2 398
  • sofia
Може ли линк за епизода, та да се насладя на изкуство и аз! 

# 2 399
Може ли линк за епизода, та да се насладя на изкуство и аз! 

Заповядай:

http://vbox7.com/play:35232aab95

Общи условия

Активация на акаунт