Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 061
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 370
Нямам идея къде са къщата и апартамента, защото в някои селца има и къщи за по 3000-5000лв например.
И с риск да ме набедите за предубедена, аз не мисля, че само е танцувала.

Моя позната като студентка кандидатствала за сервитьорка в такъв бар, но се отказала в последствие, защото дори и сервитьорките били с консумация.
 Whistling

Ужас  Sick Работа да си нямаш с тия барове.
Скрит текст:
  Crazy

# 2 371
Аз не съм чула това,че е учила педагогика с английски,ама не ме учудва. То днес всеки може да си учи където и каквото реши. Както казват : "И магаре да вържеш,ще изкласи". В България висшето образование отдавна не е предпоставка за наличие на акъл..за съжаление

# 2 372
В България висшето образование отдавна не е предпоставка за наличие на акъл..за съжаление
Ето такива нихилистични изказвания ме побъркват! Ами да си седим всички със средно?

# 2 373
  • Телиш/Плевен
В този ред на мисли, дори и ББ ще свърши и мъките на някои също  hahaha
hahaha
Така, де. Laughing

Някой спомена вчера, че Биг Брадър бил на страната на отбора на Никита. В последно време в страницата им във Фейсбук все има "хапливи" коментари по адрес на Цецо, Богданов и компания. Днес на прицел е Катя:

Laughing

# 2 374
Избора си да танцува на пилон, Ирена беше обосновала преди с това, че не може да живее с учителска заплата от 350 лв
днес каза, че е бакалавър педагог с преподаване на английски език, т.е би трябвало да знае езика на високо ниво
ако е искала да изкарва пари със знанията си, спокойно би могла да си намери работа в кол център, международните фирми много държат на наемането на хора от малцинства, и можеше да зима 1000 лв +, което е вече нормална заплата

E, във визитката си каза, че е започнала да учи английски, когато се запознала с Бен и не го говори много добре. Ако беше бакалавър педагог с английски, би трябвало над средното ниво да го знае езика.

# 2 375
каза го днес при Гала

# 2 376
  • sofia
В България висшето образование отдавна не е предпоставка за наличие на акъл..за съжаление
Ето такива нихилистични изказвания ме побъркват! Ами да си седим всички със средно?
Тя и Златка беше завьршила икЬномика...

# 2 377
Тя и Златка беше завьршила икЬномика...
Кришка, то е ясно, че във всяко стадо си има черни овци, обаче забелязвам следния парадокс във форума: масово се дават съвети от рода на " запиши да учиш, една магистратура няма да ти дойде зле, иди на курс..." и изведнъж аууу тука образованието е ужас...ми не разбирам, честно!

# 2 378
hahaha
Така, де. Laughing

Някой спомена вчера, че Биг Брадър бил на страната на отбора на Никита. В последно време в страницата им във Фейсбук все има "хапливи" коментари по адрес на Цецо, Богданов и компания. Днес на прицел е Катя:

Laughing

Хм този пост го изтриха ...

# 2 379
.. масово се дават съвети от рода на " запиши да учиш, една магистратура няма да ти дойде зле, иди на курс..." и изведнъж аууу тука образованието е ужас...ми не разбирам, честно!

То само с желанието "дайте да им налеем" (акъл) не става, особено когато знанието не влиза...  Mr. Green
и е една мъка .. мъка .. и за двете страни

# 2 380
Скрит текст:
hahaha
Така, де. Laughing

Laughing
Хм този пост го изтриха ...
Нали ние си го имаме тука да го гледаме и да му се радваме.  bouquet
 Преди си мислех, че ББ все крият нещо от едната страна на спора, но в този ББ ясно си личи кой крив, кой прав.
Киро дори не може да даде пример за "двуличието" на Никита.
Катя номинира заради някаква си рецепта.
На Богданка му е криво, че Ани не е споделила личната си поръчка с него и любовницата му Цуци.
Изобщо от техния отбор една номинация с истински мотив не видях.  Naughty

# 2 381
Катето се е разхубавила в сравнение с периода ѝ с рядката зализана косичка от предаването "Кралица на шопинга".

# 2 382
На мен това с рецептата ми дойде много тъпо. Искала жената да ги зарадва,написала рецептета на лист,чудо голямо. Ми и аз не се напъвам да помня пропорции и мерки от кое по колко. Какво толкова странно има,не разбрах..

# 2 383
Катето се е разхубавила в сравнение с периода ѝ с рядката зализана косичка от предаването "Кралица на шопинга".
А, тя била стара пушка в областта на реалитито

# 2 384
Те май всички до един се пънат от бая време за тв слава

Общи условия

Активация на акаунт