Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 082
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 355
определено стана ясно, че не е богаташ

# 2 356
  • София

От снощи ЗАПИС от ЖИВОТО -   разказа на Никита, за запознанството им с Боби

и

Ирена при Гала

# 2 357
мерси за живото

# 2 358
  • somewhere near the sea
Ееее ама да си изберат! Или е богат или не е богат  Crossing Arms

Е, на нас българите всеки чужденец е богаташ. Нали някой тук каза, че карал боклукчийска кола....

# 2 359

Е, на нас българите всеки чужденец е богаташ. Нали някой тук каза, че карал боклукчийска кола....

Разбиха мита за Пепляшка, начи!  Crossing Arms

# 2 360

хахаха, топ 10 фирми в бизнеса с отпадъците Simple Smile)))

# 2 361
Избора си да танцува на пилон, Ирена беше обосновала преди с това, че не може да живее с учителска заплата от 350 лв
днес каза, че е бакалавър педагог с преподаване на английски език, т.е би трябвало да знае езика на високо ниво
ако е искала да изкарва пари със знанията си, спокойно би могла да си намери работа в кол център, международните фирми много държат на наемането на хора от малцинства, и можеше да зима 1000 лв +, което е вече нормална заплата

# 2 362
  • София
Кришка, не съм се вързала, предположих, че има нови правила, за които не съм осведомена. Рядко влизам тук.

Няма нови правила, но и не е толкова важно кого и как ще къпеш в тема, в която изобщо не е за твоите домашни задължения.
Правилата по отношение на съдържанието на постовете не са се променяли. Някак става досадно да пишат тези, които смятат предаването за неприятно.
От толкова много теми, необяснимо как избра точно тази, за да осведомиш какво възнамеряваш да правиш с внука си.

Ако целта ти е да ме накараш да се чувствам зле, можеш да бъдеш доволна от себе си.
Момичета, пожелавам ви да си изкарвате добре, не мисля да влизам повече тук. И за да съм в тон с темата - ето ви типичен пример за агресия. Сбърках, извиних се. Тя е в правото да не приеме извинението ми. Но няма право да обръща личната си вендета в обществена. И това, за което ме обвини да го прави и тя. Можеше цялата тази жлъч да ми я пусне на лична.

Последен пост в тази тема-бъдете щастливи.

# 2 363
Избора си да танцува на пилон, Ирена беше обосновала преди с това, че не може да живее с учителска заплата от 350 лв
днес каза, че е бакалавър педагог с преподаване на английски език, т.е би трябвало да знае езика на високо ниво
ако е искала да изкарва пари със знанията си, спокойно би могла да си намери работа в кол център, международните фирми много държат на наемането на хора от малцинства, и можеше да зима 1000 лв +, което е вече нормална заплата

Естествено, че има варианти. Така като гледам иначе всички хора с по - ниски доходи биха умрели гладни.
Друг е въпроса, че й е по - лесно да взима над 1000лв за няколко часа кълчене вечер, отколкото цял ден да е в офиса например.

Английския й е помогнал, хванала е Бенчо.  hahaha

# 2 364
Хей-хей, не се познаваме, но моля никой да не се самоизгонва  Hug
На който каквото не му харесва, може и да не го чете.

Бъдете положителни, мислете положително и всичко ще се оправи  Hug

В този ред на мисли, дори и ББ ще свърши и мъките на някои също  hahaha

# 2 365
  • somewhere near the sea
Във визитката карат Ирена да говори английски. Чуйте я. Нищо не може! И след като е толкова добра, можеше тя да превежда на гаджето си при Гала, а не да използват преводач от предаването.

Хей-хей, не се познаваме, но моля никой да не се самоизгонва  Hug
newsm10 newsm10 newsm10

# 2 366
Скрит текст:
Естествено, че има варианти. Така като гледам иначе всички хора с по - ниски доходи биха умрели гладни.
Друг е въпроса, че й е по - лесно да взима над 1000лв за няколко часа кълчене вечер, отколкото цял ден да е в офиса например.

Английския й е помогнал, хванала е Бенчо.  hahaha
Щом имала и къща, и апартамент купени с пари от стриптийза може и да са доста повече от 1000лв  Laughing

# 2 367
Аз пък искам да я питам, тя данъци на тия пари дали е плащала?  Mr. Green

# 2 368
Нямам идея къде са къщата и апартамента, защото в някои селца има и къщи за по 3000-5000лв например.
И с риск да ме набедите за предубедена, аз не мисля, че само е танцувала.

Моя позната като студентка кандидатствала за сервитьорка в такъв бар, но се отказала в последствие, защото дори и сервитьорките били с консумация.
 Whistling

# 2 369
  • sofia
Да повторя пьрвоначалните си впечатления. Това не е ББ, а пародия, сьшита с бели конци дрипа.
Нямало е кастинг. Предаването е нагласено. Не ме интересува по каква причина. След простотията ВБ, смятах, че ще се отсрамят. Уви.
Няма да гледам поредната им боза!
От 14 ще сьм с Фермата!
Но вас с удоволствие ще чета! Peace

Общи условия

Активация на акаунт