Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 071
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 340

Може Брадли, ама по тази логика ще има и свидетелстване в полза на Ирена  Mr. Green

# 2 341
Питаха я наистина ли има 2 деца,които са в дом за сираци. Каза,че бащата на детето й имал 2 дъщери от преден брак и вероятно Цецо си мисли за тях. Каза,че Аделина не й е казвала пряко,че не я харесва,но тя интуитивно усещала,понеже винаги я контрирала и я карала да изглежда глупаво с изказванията й. Скоро щяла да заминава за Англия,детето щяло да учи в английско училище,а не в адаптирано за чужденци. Тя щяла да вдига телефона във фирмата на гаджето си. Евентуално другото лято щели да се женят с Бен в Карлуково. Него го питаха не се ли срамува от това,че е стриптизьорка,мислят ли за деца,наистина ли е толкова богат...абе нищо кой знае какво

# 2 342
Мерси

Сега и тя може да го осъди за клевета относно уж двете и други деца  Mr. Green

# 2 343
Аз много не успях да гледам Гала, но от малкото което гледах Антон Стефанов доста ме подразни... Не мисля, че е нито мястото, нито времето и предаването да пита приятеля и добра ли била в леглото, защото за циганките така се говорело...ами да си хване една пък да пробва. Другия въпрос, който мисля, че е неуместен и отново негов беше колко пари имал англичанина/забравих как се казваше приятеля на Ирена/. Според мен и Антон не я харесва като цяло. Не мисля да пускам да гледам целия разговор...  Peace

# 2 344
Евентуално другото лято щели да се женят с Бен в Карлуково.

В Карлуково ли?!?  newsm78 tooth

# 2 345
Marissa, този Стефанов е наистина много прост. Направо див циганин.  Mr. Green

# 2 346
Да,това е родното й място и той каза,че много го харесвал

# 2 347
Marissa, този Стефанов е наистина много прост. Направо див циганин.  Mr. Green
Абсолютно!

# 2 348
  • София
добра ли била в леглото, защото за циганките така се говорело...ами да си хване една пък да пробва.

Едва ли, ще си хване една, по скоро един.Него, май го спрягаха, че върви по левият тротоар! Mr. Green

# 2 349
Не знам, не съм чувала. По принцип всяка сутрин гледаме Гала вкъщи и особено когато има Биг или Вип Брадър, но до сега не съм му обръщала внимание явно. Предпочитам Сашо Дойнов... 
Мисля, че Никита ще спечели този сезон. От всичките мъже, които се мислеха за способни лидери само тя показа тези качества, въпреки че е от "слабия" пол.

# 2 350
  • BG
. Него го питаха не се ли срамува от това,че е стриптизьорка,мислят ли за деца,наистина ли е толкова богат...абе нищо кой знае какво
И той какво отговори?

# 2 351
Кога започват Господарите, някой знае ли? Дано има Бай Брадър Heart Eyes   Laughing
Аз само затова гледам ББ.

# 2 352
Други деца не били на дневен ред. Искали първо Алекс да се адаптира в Англия. Това било основното. Не се срамувал,всеки си имал минало.
Не бил толкова богат,все още играел всяка седмица лотария,надявайки се да спечели

# 2 353
Ееее ама да си изберат! Или е богат или не е богат  Crossing Arms

# 2 354
Нали Ренчето разправяше, че фирмата му била в топа. Как може да си в топа и да не си богат?  rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт