Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 082
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 325
All Stars е смесен - и с ВИП и с БИГ участници. Понякога вкарват и някой от X-Factor и други риалитита

# 2 326
Обществото ни "изтрещява" с всеки изминал ден. Това много добре се вижда от сезоните на Биг Брадър колкото и да е контролирана и манипулирана средата....
изобщо не съм съгласна,ББ не е показател за каквото и да е.Там винаги избират най-шантавите участници,които никак не показват каквото и да било за обществото като цяло.Вярно,че е отчайващо да виждаш такава голяма концентрация на откачалки на едно място,но те доста са ги избирали сигурно  Laughing просто нормалните хора няма да отидат там и дори да отидат ,няма да минат ситото  защото продуцентите мислят ,че няма да са интересни на зрителите Wink

Дано да е така, ама като гледам из квартала какво става, като виждам дори и познати как разсъждават и оценяват подобни ситуации, като чета и фейсбук страницата на предаването не ми се струва хората да са съвсем различни от тези вътре. Може би само не всеки би се показвал по телевизията...

# 2 327
All Stars е смесен - и с ВИП и с БИГ участници. Понякога вкарват и някой от X-Factor и други риалитита

Значи ще е по интересно от випа.

Може ли някой да намери клип за Ирена при Гала. Търся и нищо не намирам.

# 2 328
Обществото ни "изтрещява" с всеки изминал ден. Това много добре се вижда от сезоните на Биг Брадър колкото и да е контролирана и манипулирана средата....

Съгласна съм с теб, по-скоро ставаме безразлични към лошото. И това също се възпитава - например с новините всяка вечер първите 20-30 минути са криминални и брутални неща, които са се случили. Някои започват въобще да не се впечатляват от такива неща, а другите копират това поведение. Не се възпитават младите в  нравствени ценности, а се приема като поведение преклонението пред имащите пари. Всяко второ момиче мечтае да си сложи силикона и да хване чичко-паричко, а всеки младеж е готов на всичко, но ако може да не работи и да му капят много пари, с които да впечатлява мацките.

Жалко е.

# 2 329
  • София
Скрит текст:

Значи ще е по интересно от випа.

Може ли някой да намери клип за Ирена при Гала. Търся и нищо не намирам.

Още, не са го качили, в нова пл.,и аз го чакам. Хванах накрая,и не видях англичанина какъв Убавец е! Grinning

# 2 330
 ^
Joy Joy Joy

За да успокоят страстите, ББ трябваше да ги накара всяка сутрин да медитират по пололин час под ръководството на Ани  Laughing

# 2 331
Скрит текст:
Скрит текст:
A ВИП Брадър клко време ще продължи и след него веднага ли ще почне ол старс?
ВБ ще го пропусна. Но ол старс с участници на вип или биг ще бъде?  ThinkingНе съм го гледала преди.

Скрит текст:
Мата Космата, я не се врьзвай! Винаги ми е приятно да си бьбрим! Hug
Да пусна една конспиративна теория: Пламан БарманЯ наистина ли се контузи?
И колко сериозно?
Аз го харесах, защото имаше позиция, владееше се и не простееше. Според мен, можеше да спечели!

И мен ме яд, че се случи това. Но и аз леко се усъмних за контузията. Някак прекалено спокойно реагира и не показа почти никаква болка.
Не са го давали достатъчно за да го преценим, но на фона на останалите мъже, той наистина си беше читаво момче.

Скрит текст:
... Никита -Милена е изключително досадна в опитите да анализира всички и наистина ползва "Аз" по два пъти в изречение. ..
Няма да крия - нещо ми лъхаш на човек от другия отбор  Mr. Green

Никита използва думата "аз" толкова често, защото живее в друга държава. Не им знам техния език, но предполагам е аналогично на английския. Например на английски не можеш да кажеш буквално "тръгвам си", а трябва да кажеш "аз си тръгвам". Въобще е задължително да има АЗ, когато обясняваш нещо за себе си.
И не е важно дали казваш АЗ или мигаш, защото те дразнят очите, важен е смисъла на думите, посланието.
Никита е умна, спокойна, уравновесена, има си тежест. Умните хора, когато имат да разрешат някакъв проблем, първо го анализират, а после избират стратегия как да се реши. Никита като умен човек първо анализира ситуациите на конфликти и после търси решение. Нормално е, когато някой от обкръжението ти не се държи нормално според твоите разбирания, да потърсиш обяснение защо прави едно или друго нещо. Прекалено плоско и кухо -тип Катя- е да го заплюеш, дори да не знаеш защо, но просто защото някой друг го е заплюл.

Много ми харесаха обоснованите й номинации вчера - обвини Киро, че е могъл да предотврати случващото се в къщата, но не го е направил - ами замислете се, наистина е така. А на Николина й каза, че би могла да е дипломат, да ама не е и никога няма да стане, защото за това не се иска само образование. Николина е от най-гадните интриганти, които тъчат уж на двата стана, за да не изпуснат нещо, и съскат в точно избрани моменти, за да създадат конфликт или да го разпалят още повече.

+100
Мигането е здравословен проблем и е супер грозно да се подиграваш на някой за това или за каквото и да е било друго заболяване - кожни проблеми, сакатост, пълнота и др.
И точно това най ми харесва в нея. Въпреки всичката агресия, тя успя да устои и не изгуби контрол. Което говори много за нея. А Кирил, който се хвали,че е уж много умен не показа такова нещо.
За "Аз-а" брат ми също го използва често. В чужбина е живял и дори сега да е в Бг на работата си отново всеки ден говори на английски.

Скрит текст:
Shocked Ирена правеше муцуни и въртеше очи, докато даваха Ади как говори за нея  ooooh!  Много са грозни такива постъпки  Whistling

напълно споделям това което Ади каза, не може хем да е интелигентна (факт), и да хапе като продавачка на дини на женския пазар
Никой не си избира средата в която да отрасне. Тя просто е попила манталитета на семейството си. Глупава я прави това, че не умее да се контролира и се хваща за дреболии. Ех, таз емоционалност. То е хубаво човек да я има, ама баш толкова не е.

така е, като малък човек попива от средата и семейството, но като порасне може да избира дали да се държи по същия начин

# 2 332
  • Варна
изобщо не съм съглана,ББ не е показател за каквото и да е.Там винаги избират най-шантавите участници,които никак не показват каквото и да било за обществото като цяло.Вярно,че е отчайващо да виждаш такава голяма концентрация на откачалки на едно място,но те доста са ги избирали сигурно  Laughing просто нормалните хора няма да отидат там и дори да отидат ,няма да минат ситото  защото продуцентите мислят ,че няма да са интересни на зрителите Wink

Май става дума за реакциите на зрителите, не за участниците. Wink

# 2 333
На мен лично не ми беше никак интерсно интервюто на Ирена при Гала. Гаджето й е типичен англичанин,Убавец определено не е,но е поносим визуално. Каза,че Ади никога не й е казвала пряко,че не я харесва

# 2 334
Скрит текст:
На мен лично не ми беше никак интерсно интервюто на Ирена при Гала. Гаджето й е типичен англичанин,Убавец определено не е,но е поносим визуално.
Каза,че Ади никога не й е казвала пряко,че не я харесва

май някой за това и я номинира вчера

# 2 335
Да,и аз такива спомени имам,но не помня кой

# 2 336

така е, като малък човек попива от средата и семейството, но като порасне може да избира дали да се държи по същия начин

Явно има хора дори и да се отделят донякъде от средата в която са отраснали, не могат да не продължат по същия начин. А може би Ирена го е направила. Може преди да се образова да се е държала още по-зле, а сега това и поведение да най-доброто което може да покаже. Надявам се да си вземе поука от престоя си.
 Явно това при ромите е просто темперамент. Мисля си и се надявам детето и да успее да надскочи това поведение.

# 2 337
Elora,генът си е ген. Човек трудно може да избяга от него

# 2 338
На мен лично не ми беше никак интерсно интервюто на Ирена при Гала. Гаджето й е типичен англичанин,Убавец определено не е,но е поносим визуално. Каза,че Ади никога не й е казвала пряко,че не я харесва

Задаваха ли и някакви неудобни въпроси за поведението и? Например ужасната и реакция при изгонването на Цецо и Братухчев?

Не ми се струва нормално да се съдят с Цецо.
Ирена каза, че видеото не е доказателство за нищо. А и това и друг път съм го чувала.
И как ще я осъди след като той започна пръв. Ако приемат видеото, трябва да приемат и неговото поведение, а не само нейното и накрая той да е осъдения.
Също така Ирена трябва да осъди и Силвия.

geri-gb, така е. Съдя по себе си.  Mr. Green Имам черти от родата, които не харесвам. Отдавна съм се отделила от тези хора и съм ги туширала доста, но се появяват. Явно наистина някои неща са си ген.

# 2 339
видеото ако не е доказателство, но може да се вземат свидетелски показания от очевидци..примерно.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт