Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 116
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Варна
Чудех се какво не е наред снощи, когато Никита разправя за историята им с Боби и накрая се сетих: Ей тая новина.
http://bigbrother.novatv.bg/news/view/201/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0 … 0%B2%D1%82%D0%B0/
Но явно момичето е решило да го разправя на всеки поотделно. newsm78

# 2 266
  • sofia
Чудех се какво не е наред снощи, когато Никита разправя за историята им с Боби и накрая се сетих: Ей тая новина.
http://bigbrother.novatv.bg/news/view/201/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0 … 0%B2%D1%82%D0%B0/
Но явно момичето е решило да го разправя на всеки поотделно. newsm78
И Ади и при второто слушане на истортята, не се сеща за кой Боби иде реч?
Еми, тьпо...
Снощи не изгледах целият монолог, но за мен жена, която се прехласва по Боби, с целите глупости, постинги, лайкове на снимки, чатове и пр. детинщини, е инфантилна и повьрхностна.
Това се потвьрждава и от натруфения и тунингован вид.
Не ми блести ни с интелект, ни с култура. Просто добре си изигра играта и извади кьсмет, сьс ськвартиранти.

# 2 267
  • София

Лека нощ на всички, отивам да къпя внука и да го приспивам, това е по приятно от ББ.
И понеже на теб ти е неприятно, трябва и на нас да ние, когато четем такива глупави коментари, нямащи общо с темата?
Що не го изкъпа един час по-рано? Щото беше залепнала за телевизора да гледаш брадъра, а детето да те чака.

Да съм осъдила някого Лиляна? Всеки има право на мнение и право да избира какво да прави. Детето е на години, позволяващи му да ляга към 21.30, режима е установен от родителите му и аз се съобразявам с това,  така че правилно съм разчела времето.
Съжалявам, че съм те подразнила, но не виждам с какво.

Извинявам се на всички, мислех, че можем да си бъбрим, както е било и друг път. Ще се съобразявам с явно новите правила.
Хубав ден на всички!

# 2 268
  • sofia
Мата Космата, я не се врьзвай! Винаги ми е приятно да си бьбрим! Hug
Да пусна една конспиративна теория: Пламан БарманЯ наистина ли се контузи?
И колко сериозно?
Аз го харесах, защото имаше позиция, владееше се и не простееше. Според мен, можеше да спечели!

# 2 269
И колко сериозно?
Аз го харесах, защото имаше позиция, владееше се и не простееше. Според мен, можеше да спечели!
Не го даваха много, но като го изнасяха на ми се стори, че рамото си му е измъкнато. За колко сериозно нямам представа.   newsm78

# 2 270
  • София
Кришка, не съм се вързала, предположих, че има нови правила, за които не съм осведомена. Рядко влизам тук.

# 2 271
  • Варна
И колко сериозно?

Контузил се е наистина, но според мен като е получил информация от външния свят как върви предаването, сам е отказал да влезе отново.

# 2 272
  • София
Вчера имаше ли въобще живо?

# 2 273
  • Варна

Само за няколко минути, колкото Никита да повтори как е срещнала Боби.

# 2 274
По тъп брадър от този не е имало.

# 2 275
  • sofia

Само за няколко минути, колкото Никита да повтори как е срещнала Боби.
След като показаха как Никита готви, та да си оближеш прьстите, как вьздава правосьдие и НЕ е лицемерна, как романтично се развива лИбовта и, сега очаквам живо, как Никита Чисти и....лети?!?
Юхууу Супер Никита! Joy

# 2 276
Тва не е Брадър, а запълване на дупката между полуначалото на тв сезона и същинското му начало, в което ще пуснат всички "официални" риалитита... така го разбрах аз дотук. Плюс възможност за някакви познати на продуценти и водещи да си изживеят "детската мечта" да влязат в Къщата.
Толкова е претупано и безсмислено, че няма накъде повече.

# 2 277
Плюс възможност за някакви познати на продуценти и водещи да си изживеят "детската мечта" да влязат в Къщата.
Право в десятката!  Peace

# 2 278
  • sofia
Плюс възможност за някакви познати на продуценти и водещи да си изживеят "детската мечта" да влязат в Къщата.
Право в десятката!  Peace
Внимавай, какво си пожелаваш, дет се вика! hahaha

# 2 279
  • BG
A ВИП Брадър клко време ще продължи и след него веднага ли ще почне ол старс?

Общи условия

Активация на акаунт