Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 116
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Скрит текст:
Вчера имаше ли въобще живо?

Само за няколко минути, колкото Никита да повтори как е срещнала Боби.
След като показаха как Никита готви, та да си оближеш прьстите, как вьздава правосьдие и НЕ е лицемерна, как романтично се развива лИбовта и, сега очаквам живо, как Никита Чисти и....лети?!?
Юхууу Супер Никита! Joy

И аз си мисля, че малко пресолиха манджата с Никита. Не я харесвам визуално, но ми харесва като държание, за разлика от другите две блондинки и Аделина. Но нещо, много се съсредоточиха в нея. Дали не я гласят за победител? Или както, се говореше, че може да има сливане на края с ВИП-овете, да остане, и дочака ръгбистчето и да изкарат и ВИП-сезона. newsm78

# 2 281
Аз се чудя с какво Ви бе фаворит Пламен? Та те почти не го показваха.
Аз нямам фаворит, не искам никой да печели.
Хареса ми повече от другите мъже, защото се държи като нормален мъж, а не като "мъжкарите"    hahaha .

# 2 282
... Никита -Милена е изключително досадна в опитите да анализира всички и наистина ползва "Аз" по два пъти в изречение. ..
Няма да крия - нещо ми лъхаш на човек от другия отбор  Mr. Green

Никита използва думата "аз" толкова често, защото живее в друга държава. Не им знам техния език, но предполагам е аналогично на английския. Например на английски не можеш да кажеш буквално "тръгвам си", а трябва да кажеш "аз си тръгвам". Въобще е задължително да има АЗ, когато обясняваш нещо за себе си.
И не е важно дали казваш АЗ или мигаш, защото те дразнят очите, важен е смисъла на думите, посланието.
Никита е умна, спокойна, уравновесена, има си тежест. Умните хора, когато имат да разрешат някакъв проблем, първо го анализират, а после избират стратегия как да се реши. Никита като умен човек първо анализира ситуациите на конфликти и после търси решение. Нормално е, когато някой от обкръжението ти не се държи нормално според твоите разбирания, да потърсиш обяснение защо прави едно или друго нещо. Прекалено плоско и кухо -тип Катя- е да го заплюеш, дори да не знаеш защо, но просто защото някой друг го е заплюл.

Много ми харесаха обоснованите й номинации вчера - обвини Киро, че е могъл да предотврати случващото се в къщата, но не го е направил - ами замислете се, наистина е така. А на Николина й каза, че би могла да е дипломат, да ама не е и никога няма да стане, защото за това не се иска само образование. Николина е от най-гадните интриганти, които тъчат уж на двата стана, за да не изпуснат нещо, и съскат в точно избрани моменти, за да създадат конфликт или да го разпалят още повече.

# 2 283
Кукумицинка, тя в началото беше с грим.

Кратък преразказ на запознанството на Никита и Боби.

Сиси, дълго време е минало докато се гаджосат. Запознали са се на парти с Боби в Бг. Той бил обграден от картонени кукли както каза Никита /нещо такова/. И Никита вика със смях "Пък аз нали съм пластмасова и реших да се пробвам"  Joy
Заговорили са се, но нищо съществено. После след време в Швеция почнали да си пишат във фейса. Той бил леко грубичък. Казвал и че всички жени са еди кви са - нагаждачки, използвачки и т.н. Тя много не го е отразила но все пак му е казала, че не е прав. Той не и отговарял веднага на съобщенията, а тя да. Но просто така се  е случвало. В ресторанта като работила и не и се занимавало с пияниците и за да минава време си чатила с него известно време. Та затова, че отговаря ведна едва ли не нещо като подмазвачка била. Нещо такова. Не мога с точност да го пресъздам разговора, но беше забавно като го разказваше. Та един ден той и казал "Аз отивам до кентъки фр чикън и после ще ти пиша" Но са минали часове, ама много. И на нея  и било скучно, пък и доста го харесвала и не издържала и попитала "Какво става?" Той отговорил, но на латиница - "Наяждане до безобразие", а Никита прочела заради шльокавицата "Нагаждане до безобразие"  Joy И като се подпалила и го подпукала заради това и заради всички други глупости. Затворила фейса и повече ни искала да вижда какво той и пише. А той почнал да и праща много съобщения. След 2 седмици някъде и минало и решила от любопитство да види какво толкова и писал. Видяла му обясненията, че не било нагаждане, а преяждане.Тая пуста шльокавица за малко да ги раздели.   Joy  И после тя пак му писала защото леко била гузна от прибързаната си постъпка.
След време той от Франция решил да и дойде на гости за 2-3 дни. Дошло нашто момче, а тя го представила на служителите като братовчед, но без той да знае. Явно живее  над ресторанта. Представила го така не защото се срамувала, а просто и било неудобно сама жена с дете и да каже едва ли не, че е евентуално гадже. Казала му:
-Ти ще спиш на този етаж
той- А  ти къде спиш?
-Аз на другия
- Как така ще спим отделно. Няма такива работи.
Ти вика, че била срамежлива и затова.
Той: - И какво ще правим толкова време, само ще си говорим ли"
Тя - Има много работа, може да оправиш вратите, пантите и разни други работи  hahaha
И той го направил.
Известно време след като заминал той я е питал дали ще идва в Бг. Тя нямала работа там, но искала до го види. Била хлътнала, но казала, че имала работа. Тя нямала къде да спи и той я питал къде ще бъде. Тя казала или на хотел или при приятелка. Но той се възмутил и казал твърдо, че при него ще бъде.
2 дни преди да замине, той и написал, че трябва да говори нещо важно с нея. Тя се стресирала, защото това според нея означавало, че не иска да я вижда.
Но на скайпа и казал "Остават два дни и не издържам вече".

Интересно разказваше Никита, с чувство за хумор. Накратко го предадох. Дано го пуснат това като клипче някъде.

bouquet

Много сладка история.

# 2 284
Аз се чудя с какво Ви бе фаворит Пламен? Та те почти не го показваха.
Аз нямам фаворит, не искам никой да печели.
Хареса ми повече от другите мъже, защото се държи като нормален мъж, а не като "мъжкарите"    hahaha .

Да, за "мъжкарите"-потници жената е слугиня и ... консуматив. Мисленето им е "аз съм цар и господар, вся и всьо, жената е да ми носи кафето и водата, да готви, докато се пека, после аз да ям като прасе и да не ми пука, че даже ми пада от устата - на кой му е притрябвало възпитание. Жената ще ми се умилква, за да ми четка егото, като ми писне най-грубо ще я отблъсна, че вече ми дотяга, зад гърба й ще сипя куп гнусни епитети също. И ето - гле'йте ме к' ъв съм мъжкар!"

Пламен показа, че има и друг тип мъже, които могат да накарат една жена да се почувства като принцеса - да й помогне със стола, докато сяда, да и сипе напитка, да се усмихне, да не крещи, да изслушва, да вмъкне малко поезия. Няма никакво значение дали успява във всичко това, важното е че се старае. И да, това се цени от умните жени, а не от такива като Катя.

# 2 285
  • Ямбол
Кришка, не съм се вързала, предположих, че има нови правила, за които не съм осведомена. Рядко влизам тук.

Няма нови правила, но и не е толкова важно кого и как ще къпеш в тема, в която изобщо не е за твоите домашни задължения.
Правилата по отношение на съдържанието на постовете не са се променяли. Някак става досадно да пишат тези, които смятат предаването за неприятно.
От толкова много теми, необяснимо как избра точно тази, за да осведомиш какво възнамеряваш да правиш с внука си.

# 2 286
  • Варна

мъже срещу жени.
Пламен показа, че има и друг тип мъже, които могат да накарат една жена да се почувства като принцеса - да й помогне със стола, докато сяда, да и сипе напитка, да се усмихне, да не крещи, да изслушва, да вмъкне малко поезия.

Кога го е показвал? newsm78 Имало е тайни излъчвания от Къщата ли?

# 2 287
  • София
Те жените от отбора на "мъжкарите" даже им перяха дрехите. Ще пера аз дрехи, на някой, с който съм се запознала вчера. И що???

# 2 288
  • Варна
Те жените от отбора на "мъжкарите" даже им перяха дрехите. Ще пера аз дрехи, на някой, с който съм се запознала вчера. И що???
Защото няма какво да правят? Защото са се разбрали те пък да има помогнат с друго?
Какъв е проблема?

Или просто трябва да изкараме, че всички потници си умират да унижават жените и ги карат насила да им перат дрехите.

# 2 289
Защото няма какво да правят? Защото са се разбрали те пък да има помогнат с друго?
Какъв е проблема?

Или просто трябва да изкараме, че всички потници си умират да унижават жените и ги карат насила да им перат дрехите.
Те жените сами се унижават покрай потниците  hahaha  Как ли не ще тръгна да пера на някакъв си кирливите гащи  Shocked

# 2 290
  • София
Аз лично никога не бих го направила. Всеки си има различни виждания за нещата. И добре, че е така, че иначе щяха да си ходят мръсни и гладни.

# 2 291
Стискам палци за Никита на финала.

Иначе най - много ме дразни в този ББ това, че е супер кратък и претупан. Защо е нужно да се правят ВИП и Ол Старс? Не можаха ли да направят 1 Брадър, но като хората, а не 3 кратки.
Докато му стане интересно на човек, запомни героите, започне да има фаворити и т.н., той сезона свършил. За повечето участници нищичко не разбрахме, имаше всичко на всичко 2 мисии и това е..

ПП И аз бих изчистила или сготвила, но не и да пера чужди дрехи на ръка, освен ако не е мисия например.

# 2 292
  • sofia
Какъв е проблема?

Катя спомена нещо по този повод. Че са имали за задача да потдьржат кьщата. Просто, на нас ни се показват режисирани, кратки репортажи, от които не можем да добием реална представа, за ситуацията там.

# 2 293
  • Варна
Ирена е при Гала.

# 2 294
Колкото и да ми е скучно и да няма какво да правя, не бих прала дрехите на почти непознат, за гащи да не говорим  Stop Освен ако не е контузен нещо и да не може сам да се изпере - в такъв случай ще си помисля, но от скука - едва ли  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт