Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 978
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 595
Скрит текст:
Като обикаляха двора Киро, Катя и Николина, бяха като много странни дъновисти с цигари в ръка и малко забързани  Laughing .

пък тя почти веднага "срещнала любовта".

Николина може да е "срещнала любовта" в очите на някой, който я издържа...

Бе тази Николина май е дъщеря на Цвета Маркова, бивш председател на държавната комисия по сигурността на информацията.
В профила на Николина в Гугъл https://plus.google.com/111828312338577352146/posts следва само двама души, Цвета Маркова и Стефан Марков.
А в тази статия http://novinar.bg/news/te-ia-poznavat-otblizo_ODI2OzM5.html# има семейни снимки, на които ми се струва, че момичето е точно Николина и пише, че Цвета Маркова има дъщеря Николина и син Стефан.

Не е случайна юристка някоя...
Да, тя е. И защо тогава не се е реализирала? Или си трае?

Ако е тя, интересно защо е  останала Маркова - нали е била омъжена?  newsm78  
Не всички си сменят фамилията.

Да, Ензимче Peace. Презумпцията ми беше, че заради позицията на майка си може би я е запазила. Популярна личност малко или много  Wink
Разбрах те, така е, да  Peace .
Може и Кукумицинка да е права, много хора не се женят официално.

# 2 596
  • Sunshine state
И аз мисля, че е тя, а това трябва да е брат ѝ https://www.facebook.com/StefanMarkovBG

Мяса на Цуци с коса и по-малко чували под очите.  Shocked Ето защо я кефи.  Mr. Green  Sunglasses

# 2 597
В статиите за майка ѝ, където се споменава и Николина, и са от 2009 г., не се споменава да се е омъжвала, говори се за мъжете в живота ѝ, че е 4. курс право в СУ, а детето ми изглежда около 5-годишно в момента, според това, което дават във визитката.

# 2 598
Аз спрях да го следя, но тази вечер попаднах на кадри с Николина и се загледах. Видях една темерутска физиономия излъчваща негативизъм и се сетих за това, което беше споделила във визитката си. Чудя се как при всичко, което й се е случило, 4-5-6 години по-късно ти вече си Биг Брадър?  Thinking Изключително трябва да не ти пука!
Каза, че е завършила СУ, но тази вечер разбрах, че е го е учила 9 години  Shocked и няма работа  Rolling Eyes

Мисля, че този път продукцията падна в плен на собствения си кастинг  Tired

# 2 599
Николина само изглежда заспала, но изобщо не е глупава - тя е най-умната в техния отбор, но те не го знаят и май ѝ играят по свирката - затова заряза онези и се присламчи  в тази група, защото са първосигнални и лесни за манипулиране.

# 2 600
  • IT
Един истински Ришельо, в български вариант.

# 2 601
Гледам, че сте я разнищили коя е, що е, което обяснява прилежно поддържаната страница във Фейсбук още от първия ден на влизането й. Странна липса на правилна самопреценка, за да влезеш в такова шоу и да се показваш  Thinking

# 2 602
според мене са им дали пари, за да влязат

# 2 603
Николина само изглежда заспала, но изобщо не е глупава - тя е най-умната в техния отбор, но те не го знаят и май ѝ играят по свирката - затова заряза онези и се присламчи  в тази група, защото са първосигнални и лесни за манипулиране.
Абсолютно  Peace . Тя е дипломатична и другият отбор не се усетиха, че тя е най-големият интригант в къщата.

според мене са им дали пари, за да влязат

Да, споделих същото отдавна. Sunglasses

# 2 604
Тя хубаво е най-умната ,ама се закопава заедно с групата.Присламчването явно и изиграва лоша шега засега,и вероятно завинаги щото време няма.От лутане насам натам и на кой да се подложи изгубва играта

# 2 605

ми да не бяхте пращали СМС срещу него

Никога не съм прашала смс на ББ, а на такова нагласено шоу като сегашното, пък още повече няма да пратя. Аз съм обикновена авантаджийка  Mr. Green

Гледах Ирена при Гала. Бен наистина имал своя фирма, но не бил богат. Явно според неговите стандарти, а според на Ирена стандартите е богат и затова приемам това объркване.
Но за английския си остава чуденката. Crossing Arms

Абе отбор глутница тия хора са много зле. Имам чувството че тяхната злоба идва от безсилие пред реалността. Те се мислят че са по-по-най а публиката как може да е толкова заблудена че да не ги оценява и просто не се побират в кожата от яд.
А Киро с тези куфари малеееее doh егати мрънкалото еее орева всичко. Да се махат вече че не се траят. Леле това си е наистина за психолог да имаш толкова нереална самооценка и да се сблъскаш с реалността.

Единствените им разговори са клюкарене по другия лагер. А после другите били клюкари. Не са способни на смислени разговори и затова никой не ги харесва от публиката.
А са тъпи и не осъзнават, че е нормално като има лагери да се коментират.
А лагера на Никита си говорят и за други неща. Не че не клюкарят и те де  Mr. Green

Каза, че е завършила СУ, но тази вечер разбрах, че е го е учила 9 години  Shocked и няма работа  Rolling Eyes

Имам познат който първо е учил психология, после право. Малко над 30-те  и вече си работи като юрист и то от доста време.

# 2 606
хубаво може да са им дали пари да влязат, в което малко се съмнявам или поне не на всички са дали, но от тази награда нищо остана, бе  Mr. Green мярнах някакви 26 хил и нещо  hahaha

# 2 607
днес беше 24 и нещо    Mr. Green

# 2 608
за загубата на около 10 бона нищо не дадоха между другото
дадоха само за една глоба от 1000 лв на Катя за микрофон

# 2 609
А още по-странно  и намирисващо е спадането на наградата  и факта, че не дават обяснения.  Close

Общи условия

Активация на акаунт