Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 917
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 640
# 2 641
Това видяхте ли го..

Цитат
Зад Силвия Юрукова стои голям екип от хора, които се грижат за нейния ПР. Също така има и хора, които се наричат адвокати и следят за това дали нейните права се нарушават и дали някой уронва името и авторитета на Силвия! След множество злобни коментари публикувани във фейсбук, екипът на Силвия реши: "Ще заведем дело за клевета на основание чл. 147 от НК срещу "певицата" Андриана Цанкова от диапазон рекърдс!".
За момента повече инфо не можем да споделим тук! В най-скоро време ще бъдат заведени още 2 дела за клевета!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=14939446609196 … =1481912005456274

Цирка е пълен..  Laughing

Еййййй, ама аз точно за Адриана говорех. Те са били съквартирантки хахахаха.

# 2 642
  • sofia
Като гледам подбора, убеждението ми да бойкотирам Брадьра, се затвьрждава.
Не ми е интересно, вече не ми е и смешно да гледам чалгаджийки и кифли.
Дано се смени екипа, който прави шоуто, барабар с продуцента!

# 2 643
  • Ямбол
Още колко ще заявят, че няма да гледат и после пак да ни се налага да ги четем, като очевидно гледат.

# 2 644
  • sofia
Още колко ще заявят, че няма да гледат и после пак да ни се налага да ги четем, като очевидно гледат.
Това беше специален поздрав за теб, понеже не беше писала скоро... hahaha
Разбира се, не ме разочарова и се хвана!
Изказвам мнението си, та да се вземат в рьце и да направят свестен Брадьр! Не че им пука за мнението ми...

# 2 645
Кришка,   Hug Остави я да си получи вниманието, за което копнее.

ВБ се очертава фолк брадър. Преслава беше гост в един ВБ с Ицо Хазарта, много ми беше мила и сладка, но след това в други предавания май ѝ порасна положението и е станала по-надута.

# 2 646
  • София
http://www.ploshtadslaveikov.com/zashto-otkazah-da-vlyaza-vav-vip-bradar/Четохте ли това?Ако сте го чели, се извинявам за повторението.
Не вярвам този екземпляр да са го поканили

Може и да са!

Не сте ли чували за дългогодишното му сътрудничество с Карбовски, довело до появата на бял свят на литературния шедьовър, а именно стихосбирката „Недялко яде л@йна в НДК“

# 2 647
  • Ямбол
Това беше специален поздрав за теб, понеже не беше писала скоро... hahaha
Разбира се, не ме разочарова и се хвана!
Изказвам мнението си, та да се вземат в рьце и да направят свестен Брадьр! Не че им пука за мнението ми...

Много често обаче го повтаряш този поздрав:
...
Няма да гледам поредната им боза!
...
Не знам кой се е хванал, обаче толкова много коментиране и накрая съвсем неподправено разочарование си е хващане от самия Брадър.
Няма лошо, обзалагам се, че същото ще дуднеш и за ВИП, и за Ол, и за Фермата дори.

# 2 648
  • sofia
Естествено. Мчи то за какво са подобни теми, ако не за да си кажем мнението по темата!
Винаги ще заявявам, когато нещо не ми харесва!
А ти си коментирай предаването, а не постовете на потребителите.

# 2 649
  • Варна

Хм...   мъжкото участие не звучи чак толкова зле, поне има някакво разнообразие, но жените са само "секс - бомби".  Tired

# 2 650
  • Ямбол
...
А ти си коментирай предаването, а не постовете на потребителите.
По постовете на потребителите, по многото страници на темата можем да предположим, че въпреки всичките изявления как няма да се гледа и колко тъп бил подборът, точно не е никак по-малко гледаем.
И аз имам забележки относно подбора, но на фона на неподправения ентусиазъм в темата, няма смисъл да ги споделям, видно е, че има интерес и то огромен. До толкова ви е интересно и ви вълнува, че чак живото следите и записвате и с огромна радост съобщавате в червено, когато то е налично.
Само това може да се води успех. А че са подбрали някакви кифляци и нискоинтелигентни хора вътре може да е съвсем нарочно, за да се почувстват зрителите над тях и да се възмутят дружно в темите за целта.

# 2 651

Само това може да се води успех. А че са подбрали някакви кифляци и нискоинтелигентни хора вътре може да е съвсем нарочно, за да се почувстват зрителите над тях и да се възмутят дружно в темите за целта.
Ами то е ясно, че е нарочно, иначе сблъсъците между хората вътре няма да са толкова зрелищни.

# 2 652
И сега каква стана тя, като не спечеля ще съдя за клевета па дано падне някой лев. Цурко и Сиса пияндето, лика прилика са си.

# 2 653
И сега каква стана тя, като не спечеля ще съдя за клевета па дано падне някой лев. Цурко и Сиса пияндето, лика прилика са си.
Мм, не, идеята е да не бъдат забравени веднага след излизането от ББ  tooth .

# 2 654
Това видяхте ли го..

Цитат
Зад Силвия Юрукова стои голям екип от хора, които се грижат за нейния ПР. Също така има и хора, които се наричат адвокати и следят за това дали нейните права се нарушават и дали някой уронва името и авторитета на Силвия! След множество злобни коментари публикувани във фейсбук, екипът на Силвия реши: "Ще заведем дело за клевета на основание чл. 147 от НК срещу "певицата" Андриана Цанкова от диапазон рекърдс!".
За момента повече инфо не можем да споделим тук! В най-скоро време ще бъдат заведени още 2 дела за клевета!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=14939446609196 … =1481912005456274

Цирка е пълен..  Laughing

Какво и е направила таз Адриана?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт