Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 109 773
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Ямбол
И аз не мисля. На не малко хора стана неприятна Аделина и капакът бяха разказите ѝ за гледане на деца.
Анита ми се струва по би спечелила симпатии.

# 2 776
Анитка е свикнала да е страшно любезна с клиентите си, затова прави често комплименти на хората. Та чак Боги го прие за свалка. Възможно е и да спечели, много мило се държи, свикнала е.

# 2 777
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ето ги гривните на Катя Simple Smile  https://www.facebook.com/pages/Be-Rich/1535885940012925
Скрит текст:
Да се оправдая, че работата ми е свързана с фейсбук и затова все профили пускам  Wink
познати си купуват такива топченца и си нижат за тях и децата си,наистина струват стотинки и може да има някаква печалба евентуално.Само не виждам как ще ги продава по 12-15 лв. Катето,като по китайските "молове" ги има за по 2-3 лв. гривната  Laughing

https://www.facebook.com/1535885940012925/photos/pb.153588594001 … ype=3&theater
в това  има вложени материали за не повече от 5 лв. само остава и някой балама да си го купи и Катето ще дръпне с 30 лв напред  Joy
За това на снимката са вложени поне около 20лв., само кръстът стува около 10лв., може да се каже, че го продава евтино. Wink
Ако е използвала т.нар. естествени камъни.
В някоя паралелна вселена може би.  Mr. Green
В http://www.aliexpress.com съм виждала цялото за 1-2 долара.  Laughing
Повечето "фейсбук бижутери" си купуват материалите от тук, пак са си китайски, но с хубава надценка. Peace
По едно време и аз си правих разни неща, цените още ги помня.

# 2 778
Футболист-олигофрен  hahaha hahaha

# 2 779
ама Анитка много влюбено гледа Боги като каже нещо

Мисля, че това и погледа когато съжалява някого  Joy

# 2 780
  • through the wormhole
Ох, че отвратително си гризе Ади ноктите.  Sick Ако бях там нямаше да издържа и щях да и направя забележка.

П.П, Сега и Анита си ги гризе..  Rolling Eyes

Анита не правеше ли забележка на Боги точно за гризането на нокти, от където и тръгна проблемът на мишето? Rolling Eyes

# 2 781
Ох, че отвратително си гризе Ади ноктите.  Sick Ако бях там нямаше да издържа и щях да и направя забележка.

П.П, Сега и Анита си ги гризе..  Rolling Eyes

Анита не правеше ли забележка на Боги точно за гризането на нокти, от където и тръгна проблемът на мишето? Rolling Eyes

аха

# 2 782

Мисля, че това и погледа когато съжалява някого  Joy
Точно  Joy

# 2 783
...
Истината е, че все още има хора, които държат на ръчната изработка и дават пари за подобни неща.
....

Според мен, не все още има такива хора, а все повече хора са такива  Simple Smile, но освен ръчната изработка много важни са материалите. Прекрасно е, че можеш да правиш и хората около теб ги оценяват, предлагайки заплащане, за да направиш и за тях bouquet .
Скрит текст:
Не разбирам достатъчно, почти нямам бижута с камъни и минерали, но тези, които видях на снимките ми изглеждат лошо - не бих носила евтини китайски корди оцветени кой знае с какво и камъни от пластмаса, пък ако ще и безплатно да ги дават.

Иначе като подарък съм получавала от две фирми - използваните метали са стомана, злато и сребро. Моите вече ги няма, но слагам снимки от нови колекции - ще замажа имената на фирмите. На мен ми изглеждат доста по-добре - цените са около 50-70 лв. Много си ги обичам Heart Eyes.
Скрит текст:

На Катя бижутата ги гледах в друг профил - https://www.facebook.com/profile.php?id=100008138148144

Иначе е много красиво момиче, прилича ми на Ума Търман, но като я видя се сещам само за чалгата, която пееше със Силвия и това, което каза за Ирена - "Треа да се мачкат, докато са малки, шото после нема, братко"  Sad  Малко като объркана тийнейджърка я възприемам, а тя е на почти 30 години.

А Ади както гледала момичетата в Биад, така ние всички я гледаме като разказва за бебето си например   ooooh!

# 2 784
Ади виждала Братухчев като войаор лъскащ бастуна  Joy
Да, бе, да! Човек спал със Силвия, Вероника, Полина, Христина и още три други, ще лъска, а няма да намери една четвърта за секс? Ма хайде моля ви се, аз може понякога да удрям смока стиснал зъби неудовлетворено, но Борис Братухчев никога!!!

Оплакват се, че кокошките за цялото време снесли три яйца. Били се стресирали от мисията с животните  hahaha
Еми така е, за щастливи кокошки си трябва петел, а аз такъв не видях! Сал един Боги, но той си е още юноша бледен!

# 2 785

Леле, не, не, не и не  Twisted Evil  Joy Ако поне малко имаше от Ума, щях маалко повече да я харесвам. Не прилича на нея Crossing Arms

# 2 786
  • Габрово

Мисля, че това и погледа когато съжалява някого  Joy
Точно  Joy
не знам как гледа ама да внимава да не влезе мишката втори път

# 2 787

Леле, не, не, не и не  Twisted Evil  Joy Ако поне малко имаше от Ума, щях маалко повече да я харесвам. Не прилича на нея Crossing Arms

Joy Joy  Joy

На тази снимка и за момент в онова предаване за шопинга ми заприлича. Много хубаво е момичето, но е много зле възпитана  Sad
Скрит текст:

На пръста ѝ пари ли пише или мунка  Simple Smile

# 2 788
Симпатична е Катка, дори хубава, ама много проста, затова не ми харесва, де Flutter .

# 2 789
На пари ми прилича на мен.
На снимката е хубава, но на камерата не ми харесва особено. Не, че е грозна просто не ме хваща.  Mr. Green Еее сега ще ни го спрат

Общи условия

Активация на акаунт